- 17 Aralık 2015
- 26.802
- 48.906
- 598
- Konu Sahibi Nurpoyraz55
-
kazayla olmuyor o bile bile lades oluyor.Keske.. kazayla oldu diyenlere inanmazdim. Oluyormus demekki . Bir kere daha anlamis olduk geri cekme bir korunma yontemi degilmis.
Bu tarz şeyler sadece cahil, ne yaptığını bilmeyen insanların başına gelir kusura bakmayın. Çünkü korunmuyorsunuz siz apaçık.Arkadaslar sakin olun . Neden bu kadar buyuk tepkiler veriyosunuz ? Illede Dogurucam demedim. Bakamiycagimin yanlis korunma yontemleri uyguladaigimizin bende farkindayim ve kabul ediyorum. Lutfen bu kadar acimasiz olmayin . Aldirma dusuncesi beni yeterince yipratiyorken . Derdimi anlayacak insanlarla dertlesmek isterken topluca lincliyorsunuz . Ne cahilligim kaldi ne korlugum . Bunlar sadece benim basima gelmiyor. Lutfen daha kirmadan yorumlar yapin inanin hepinize yetisemiyotum.
Sanane arkadasim. Herkez agzinda gumus kasikla dogmuyor. Nebiliyon benim hayat hikayemi sartlar bunu gerektirdi bugun bunu yasiyorum. Bebegimede bakiyorum. Fatkindaysan ikinciyi dogurucam diye tutturmuyorum. Sadece amacim dertlesmekti . Yasimin onemi yok ha 21 ha 31 tek ben yasamiyorum bunlari. Burdan bir kac biseyini okudunuz diye o kisinin hayatina bu kadar on yargili olamazsiniz. Dusmez kalkmaz bir allah.Konu sahibinin 24 Ağustos 2022 de açtığı konuyu aktarıyorum:
“Kizlar merhaba
13 aylik bir oglum var . Kislik kiyafet yardimina ihtiyacim var . Malum ekonomi hayat sartlari yetisemiyoruz. Eger elinizde var ise bana kargolarmisiniz . Izmirde oturuyorum karsi odemeli alabilirim”
Şu hale bak. Daha birinciye bakamıyor. Sürekli gidip korunmayıp kürtaja para veriyor. Gerçekten çıldırıyorum. Çift olarak daha kıyafet almaya paraları yokken kocası maşallah korunmama lüksüne sahip. Bir de hiçbir şey olmamış gibi, bu yaşadıkları hayat tarzı çok normalmiş gibi gelip konu açıyolar. Ve bunu yaşayan insan daha 21 YAŞINDA YA 21. PES.
Sürekli kaza ile hamile kal aldır gitsin ve zaten hiçbir korunma yöntemi kullanmadıkları için bu böyle sürer gider çok şey demek istiyorum ama neyse...
Korunmayip her hamile kaldığında kürtaj olan daha tanımadım sizden başka .Arkadaslar sakin olun . Neden bu kadar buyuk tepkiler veriyosunuz ? Illede Dogurucam demedim. Bakamiycagimin yanlis korunma yontemleri uyguladaigimizin bende farkindayim ve kabul ediyorum. Lutfen bu kadar acimasiz olmayin . Aldirma dusuncesi beni yeterince yipratiyorken . Derdimi anlayacak insanlarla dertlesmek isterken topluca lincliyorsunuz . Ne cahilligim kaldi ne korlugum . Bunlar sadece benim basima gelmiyor. Lutfen daha kirmadan yorumlar yapin inanin hepinize yetisemiyotum.
Ben ne yaptigimi da biliyorum. Cahilde degilim. Yapicaksaniz duzgun yorum yapin. Hakaret etmeyin. Ayy valla buraya konu felan acilmaz cok bilmis dolu burasi derdin varsa intihara suruklerler.Bu tarz şeyler sadece cahil, ne yaptığını bilmeyen insanların başına gelir kusura bakmayın. Çünkü korunmuyorsunuz siz apaçık.
6 ay içinde keyfi yere ikinci kez kürtaj olacaksınız.
Sırf adam akıllı bir doktora gidip korunma yöntemleri ile ilgili bildi almadıginiz için.
Mayıs ayındaki kürtajdan sonra nasıl bu kadar rahat oldunuz?
Böyle yazalım da belki biraz bir aydınlanma yaşarsınız.
Başka türlüsü zor görünüyor.
Bakın ben kendi adıma sizin durumunuza gercekten üzüldüm ama bu böyle gitmez ki her ay acaba hamile miyim diye beklenmez. Ha korunursun uğraşırsın yine de hamile kalırsın o başka. Siz bile bile lades diyorsunuz ve sürekli kürtaj oluyorsunuz. Eşinizin keyfi uğruna resmen. Hem fiziken hem psikolojikmen hem dinen yıpratıcı.Arkadaslar sakin olun . Neden bu kadar buyuk tepkiler veriyosunuz ? Illede Dogurucam demedim. Bakamiycagimin yanlis korunma yontemleri uyguladaigimizin bende farkindayim ve kabul ediyorum. Lutfen bu kadar acimasiz olmayin . Aldirma dusuncesi beni yeterince yipratiyorken . Derdimi anlayacak insanlarla dertlesmek isterken topluca lincliyorsunuz . Ne cahilligim kaldi ne korlugum . Bunlar sadece benim basima gelmiyor. Lutfen daha kirmadan yorumlar yapin inanin hepinize yetisemiyotum.
Abovv pes bu ne yaa bu dikkatsizlik yaşın çok küçük Allah akıl versin23 Ağustos 2022 Kızlar lütfen düşük hakkında bilgilerinizi yazar mısınız? konusundaki mesajınız.
Henüz 21 yaşında ve 2,5 yıllık evli genç bir kadınsınız. Bu sürede 1 düşük , sağlıklı doğumla sonuçlanan 1 hamilelik ve 1 kürtaj yaşamışsınız. Bu hamileliği de kürtajla sonlandıracaksanız , bu sizin son 6 aydaki 2.kürtajınız olacak.
Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir ; canınıza ve sağlığınıza yazık.
Hangi sağlık ocağı ucretsiz veriyor? Yillar olmadi mi bu uygulama biteli?Biraz açık olacak ama esiniz bosaldigini anlıyor değil mi ve içinize sperm girip girmediğini. Size de söylüyordur illaki. Bunu öğrenince ertesi gün hapı var ondan kullanabilirsiniz
Bir de doğum kontrol hapını da sağlık ocagi ücretsiz veriyor oradan da edinebilirsiniz.
Kurtaja verdiginiz ve vereceginiz parayla cocuga alisveris yapabilirdiniz.Sanane arkadasim. Herkez agzinda gumus kasikla dogmuyor. Nebiliyon benim hayat hikayemi sartlar bunu gerektirdi bugun bunu yasiyorum. Bebegimede bakiyorum. Fatkindaysan ikinciyi dogurucam diye tutturmuyorum. Sadece amacim dertlesmekti . Yasimin onemi yok ha 21 ha 31 tek ben yasamiyorum bunlari. Burdan bir kac biseyini okudunuz diye o kisinin hayatina bu kadar on yargili olamazsiniz. Dusmez kalkmaz bir allah.
Sanane arkadasim. Herkez agzinda gumus kasikla dogmuyor. Nebiliyon benim hayat hikayemi sartlar bunu gerektirdi bugun bunu yasiyorum. Bebegimede bakiyorum. Fatkindaysan ikinciyi dogurucam diye tutturmuyorum. Sadece amacim dertlesmekti . Yasimin onemi yok ha 21 ha 31 tek ben yasamiyorum bunlari. Burdan bir kac biseyini okudunuz diye o kisinin hayatina bu kadar on yargili olamazsiniz. Dusmez kalkmaz bir allah.
Surekli dedigin 1 kere kurtaj oldum . 2 ciye de aldirip aldirmamak konusunda ikilemde kaldigimin duygusal acidan yiprandigimin altini cizerek konu actim .Konu sahibinin 24 Ağustos 2022 de açtığı konuyu aktarıyorum:
“Kizlar merhaba
13 aylik bir oglum var . Kislik kiyafet yardimina ihtiyacim var . Malum ekonomi hayat sartlari yetisemiyoruz. Eger elinizde var ise bana kargolarmisiniz . Izmirde oturuyorum karsi odemeli alabilirim”
Şu hale bak. Daha birinciye bakamıyor. Sürekli gidip korunmayıp kürtaja para veriyor. Gerçekten çıldırıyorum. Çift olarak daha kıyafet almaya paraları yokken kocası maşallah korunmama lüksüne sahip. Bir de hiçbir şey olmamış gibi, bu yaşadıkları hayat tarzı çok normalmiş gibi gelip konu açıyolar. Ve bunu yaşayan insan daha 21 YAŞINDA YA 21. PES.
Cahil olmayan,ne yaptığınızı bilen haliniz bu mu?Ben ne yaptigimi da biliyorum. Cahilde degilim. Yapicaksaniz duzgun yorum yapin. Hakaret etmeyin. Ayy valla buraya konu felan acilmaz cok bilmis dolu burasi derdin varsa intihara suruklerler.
Sana tavsiyemBen ne yaptigimi da biliyorum. Cahilde degilim. Yapicaksaniz duzgun yorum yapin. Hakaret etmeyin. Ayy valla buraya konu felan acilmaz cok bilmis dolu burasi derdin varsa intihara suruklerler.
Nasıl bakıyomuşsun bebeğine? Kıyafetini alamamak zaten bakamamak oluyor. Daha temel ihtiyacını karşılayamıyoken birkaç sene sonra okula dershaneye nasıl göndereceksin? Çocuğa yazık.Sanane arkadasim. Herkez agzinda gumus kasikla dogmuyor. Nebiliyon benim hayat hikayemi sartlar bunu gerektirdi bugun bunu yasiyorum. Bebegimede bakiyorum. Fatkindaysan ikinciyi dogurucam diye tutturmuyorum. Sadece amacim dertlesmekti . Yasimin onemi yok ha 21 ha 31 tek ben yasamiyorum bunlari. Burdan bir kac biseyini okudunuz diye o kisinin hayatina bu kadar on yargili olamazsiniz. Dusmez kalkmaz bir allah.
Bilmem kaçıncı kürtajda başına bişey geldiğinde de korunma yöntemi için bişey yap(a)mayan ama bebeği gidip aldırabilme imkanı olan arkadaşın aklı başına gelir heralde çok üzüldüm konu sahibine çokkAma konu sahibi cok üzülüyor. Vah vah demen lazimd8
Uzuv mu kopariyorlar? Kürtajın ne olduğu hakkinda bilginiz olduguna emin misiniz?Hücreye can veren rabbim rizkini da düşünür bakın çok değil beş sene önce teyzem kürtaj oldu nasıl bir hikmetse alınırken çocuğun bir kaç uzvu gitmiş ve ona rağmen içerde gelişmeye devam etmiş daha sonra farkedilince alınamadı ve kuzenim bir kolu ve iki bacağı olmadan dünyaya geldi şuan da teyzem vicdan azabından ölüyor cocugum benim yuzumden sağlıksız diye endişeleriniz var anlıyorum ama size sesini duyuramıyor diye cansız değil ilk oluşan yeri kalbi kimden duyduysam da sonrasında hayatı tepetakla olmuş vicdan azabından ölmüş insanlar var hayatları hep ters gitmiş onu gönderenden kimse daha iyi bilemez şuan nasıl kucaginizda ki Çocuğun kolunu bacağını çekip kesemiyorsaniz veya onun canına kiyamiyorsaniz karninizda ki de aynı sadece sesini duyamiyorsunuz
Aaa azmış o zaman ya 2 kere kürtaj nedir ki!!Surekli dedigin 1 kere kurtaj oldum . 2 ciye de aldirip aldirmamak konusunda ikilemde kaldigimin duygusal acidan yiprandigimin altini cizerek konu actim .
Ben bebegime kiyafet almiyorum. Cevremde insanlar var ben ona o bana kuculenleri gonderiyotuz. Haa cok acildir alirim donu yoktur alirim kazagi eksiktir alirim. Ayrica oglum egzama hastasi . Aylik krem losyon sampuan detarjan derken bin tleyi gecen bir masrafi var ozel olarak. Daha bir bebek tek mevsim giycegi bir kac parca icin para verecek gucum yok . Boyle idare ettim bizde boyle buyuduk . Bebegin yedigi helal giydigi haramdir.Kurtaja verdiginiz ve vereceginiz parayla cocuga alisveris yapabilirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?