- 4 Mart 2022
- 762
- 706
- 33
- Konu Sahibi Nurpoyraz55
-
O yumurtlama dönemine denk gelmediği icn hamile kalamıyordur veya başka sorun vardır.Neden bacim?? Esi 2 .ci cocugu isteyip her iliski de icine bosalmasina ragmen hic bir korunma yontemi olmadan kalkip yikayip hamile kalmayan bir tanidigim var . Allah vermiyordur mu dicen bunada
Tıpçılar bunu nasıl akıl edememiş yaa. Haptır, prezervatiftir, spiraldir sudur budur tırı vırı şeyler bulup durmuşlar. Yıka foş foş geç ne uğraşıyorsunuz.Ama tanidigi yikayarak korunuyormus
Böyle bir herif vazektomi yapar mi sence? Keyfi icin kadinin kürtaj olmasinda problem görmüyor nasil olsa. Ya böyle heriflerle nasil yatiyorlar hic anlamiyorum. Tam sac yolmalik
Linç yersiniz bu konuda
Ben size dedim bu konuda linç yersiniz diyeHanfendi tabikide kazayla oldu. Ben emziriyorum hap kullanamam. Esimde prezarvatifi iliski esnasinda cikartip atiyor bu konuda asiri tartisiyoruz. Ne yapabilirm. Cok memnun degilim aldirmaktan . Burada aldirma konusunda cok uzildugumu dile getirmek icin konu actim dikkat edrrseniz.
Rica ederim bakamayacağınız çocuğu doğurmayın
Yazık günah
Ikisi bir arada. Ben bu hanimefendiye çocuk emzirdiği için anestezi almadan kürtaj olmasını öneriyorum. Madem emzirdigi icin, emzirirken kullanilabilen korunma ilaclardan bile imtina ediyor kurtaj olurken anestezi de almasın çocuğu için! Belki birşeyler dank eder kafasına.Şoklardayım ya. Daha önce de kürtaj olmuş, korunmak yerine habire kürtaj oluyolar maşallah. Cehalet mi desem, canilik mi desem ikisi de birbirinden kötü.
Rabbim insallah nasip eder . Kucagin bos kalmaz canim benim allah yardimcin olsun.Birileri için hamile kalamamak nasıl imtihansa birileri içinde hamile kalmak imtihan oluyor. İnancınız var mı yok mu bilmiyorum ama varsayarak soyluyorum. O canı Allah yarattı, bu durumda istemiyorum deme luksu var mıdır kulun.
Not 9 yıldır bu yolda mucadele eden 4.tup bebek tedavisine hazırlanan anne adayı
Hayir ben bisey anlamiyorum dedigi icin daha iyilerini daha incelerini almaya calisiyoruz . Sirf onu taksin diye farkli urunler deniyoruz
Sürekli kaza ile hamile kal aldır gitsin ve zaten hiçbir korunma yöntemi kullanmadıkları için bu böyle sürer gider çok şey demek istiyorum ama neyse...23 Ağustos 2022 Kızlar lütfen düşük hakkında bilgilerinizi yazar mısınız? konusundaki mesajınız.
Henüz 21 yaşında ve 2,5 yıllık evli genç bir kadınsınız. Bu sürede 1 düşük , sağlıklı doğumla sonuçlanan 1 hamilelik ve 1 kürtaj yaşamışsınız. Bu hamileliği de kürtajla sonlandıracaksanız , bu sizin son 6 aydaki 2.kürtajınız olacak.
Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir ; canınıza ve sağlığınıza yazık.
Paşam yaa oh valla. Çükünün keyfi yüzünden olan masum bebelere oluyor.Haklisiniz inanin spiral taktirmakti aklimdaki adetimi bekliyordum. Esimde asla prezarvatif kullanmaz . Sevmiyor adam ne kadar kaliteli olursa olsun zorla taktiriyorum cikartip atiyor.
Yikama önemli tabi, kesin bir sağlık sorunlari yoktur, yıkama yapmasa yoksa kesin olurdu. Arkadaşın dua etsinde sular kesilmesin.Neden bacim?? Esi 2 .ci cocugu isteyip her iliski de icine bosalmasina ragmen hic bir korunma yontemi olmadan kalkip yikayip hamile kalmayan bir tanidigim var . Allah vermiyordur mu dicen bunada
En kısa zamanda kucağınız dolar inşallahBirileri için hamile kalamamak nasıl imtihansa birileri içinde hamile kalmak imtihan oluyor. İnancınız var mı yok mu bilmiyorum ama varsayarak soyluyorum. O canı Allah yarattı, bu durumda istemiyorum deme luksu var mıdır kulun.
Not 9 yıldır bu yolda mucadele eden 4.tup bebek tedavisine hazırlanan anne adayı
Adana'da, üşümesinler diye ellerine saç kurutma makinesi verilen, yan odada anneleri intihar eden çocuklara kefil değil miydi Allah?Allah rizkina kefil.
Ben sizi yargılamıyorumFarkindamisiniz dogurucam diye tutturmuyorum. Konuyu okumuyomusunuz. Bende bakamicagimin bilincindeyim. Esimde istemiyor zaten. Sadece aldirmak bana agir geliyor cok uzuluyorum psikolojik acidan yipraniyorum bunu anlatmaya calistim. Neden bu kadar tepki verdiniz genelleme yapiyorum.
E bravo yani.Ilk cocugumda planli olmamisti . Ayni sekilde geri cekme yontemiyle hamile kalmistim.
Bile bile 3. 4. 5. yani sayisiz kez hamile kalip kurtaj olmayin diye cabaliyoruz.Arkadaslar sakin olun . Neden bu kadar buyuk tepkiler veriyosunuz ? Illede Dogurucam demedim. Bakamiycagimin yanlis korunma yontemleri uyguladaigimizin bende farkindayim ve kabul ediyorum. Lutfen bu kadar acimasiz olmayin . Aldirma dusuncesi beni yeterince yipratiyorken . Derdimi anlayacak insanlarla dertlesmek isterken topluca lincliyorsunuz . Ne cahilligim kaldi ne korlugum . Bunlar sadece benim basima gelmiyor. Lutfen daha kirmadan yorumlar yapin inanin hepinize yetisemiyotum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?