Hamileyim kürtaj olucam cok üzülerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sene 2022..çocuk istemyorsanz korunmanın ne demek olduğunu bilmeniz uygulamanz gerekiyordu.. yazık ne denilir ki bende bir yılı geçti bir evlat sahibi olmak için çaba harcyrm.. Allah'ım lütfen benim gibi evlat diye yanan herkese nasip et.. kusura bakmayın ama kürtaja sonuna kadar karşıyım.

Neden bacim?? Esi 2 .ci cocugu isteyip her iliski de icine bosalmasina ragmen hic bir korunma yontemi olmadan kalkip yikayip hamile kalmayan bir tanidigim var . Allah vermiyordur mu dicen bunada
O yumurtlama dönemine denk gelmediği icn hamile kalamıyordur veya başka sorun vardır.
Yikamakla olmaz o iş. Alıp fiskiyeyi rahminin içine tazyikli tutsa yine olmaz ya

Birileri için hamile kalamamak nasıl imtihansa birileri içinde hamile kalmak imtihan oluyor. İnancınız var mı yok mu bilmiyorum ama varsayarak soyluyorum. O canı Allah yarattı, bu durumda istemiyorum deme luksu var mıdır kulun.
Not 9 yıldır bu yolda mucadele eden 4.tup bebek tedavisine hazırlanan anne adayı

Böyle bir herif vazektomi yapar mi sence? Keyfi icin kadinin kürtaj olmasinda problem görmüyor nasil olsa. Ya böyle heriflerle nasil yatiyorlar hic anlamiyorum. Tam sac yolmalik

Bu tür konularda genelde kadınlara tüp bağlatma öneriliyor. Halbuki korunma yöntemleri de 2 yönlü. Forumu okuyan kadınlar , erkeklerin de vazektomi (tüp bağlatma) seçeneği olduğunu bilsinler diye yazıyorum.

Konudaki adam kadar , kadın da hatalı. Yaşı genç olabilir ancak pek çok açıdan forumdaki çoğu kadından daha fazla tecrübeye sahip. Kendi sağlığını düşünüp , haklarını savunmalı.

Linç yersiniz bu konuda

Ben size dedim bu konuda linç yersiniz diye

Farkindamisiniz dogurucam diye tutturmuyorum. Konuyu okumuyomusunuz. Bende bakamicagimin bilincindeyim. Esimde istemiyor zaten. Sadece aldirmak bana agir geliyor cok uzuluyorum psikolojik acidan yipraniyorum bunu anlatmaya calistim. Neden bu kadar tepki verdiniz genelleme yapiyorum.
Rica ederim bakamayacağınız çocuğu doğurmayın
Yazık günah

Şoklardayım ya. Daha önce de kürtaj olmuş, korunmak yerine habire kürtaj oluyolar maşallah. Cehalet mi desem, canilik mi desem ikisi de birbirinden kötü.
Ikisi bir arada. Ben bu hanimefendiye çocuk emzirdiği için anestezi almadan kürtaj olmasını öneriyorum. Madem emzirdigi icin, emzirirken kullanilabilen korunma ilaclardan bile imtina ediyor kurtaj olurken anestezi de almasın çocuğu için! Belki birşeyler dank eder kafasına.

Rabbim insallah nasip eder . Kucagin bos kalmaz canim benim allah yardimcin olsun.

Hayir ben bisey anlamiyorum dedigi icin daha iyilerini daha incelerini almaya calisiyoruz . Sirf onu taksin diye farkli urunler deniyoruz

Eşiniz, korunmak ve 2.çocuk istemiyorsa ; o zaman sizin için kürtaj randevusu almak yerine, kendisi için vazektomi randevusu alsın.

Siz de lütfen kendi sağlığınızı düşünün. 6 ay içinde 2.kez kürtaja hiçbir doktorun da olumlu bakacağını sanmıyorum.

Konu sahibinin 24 Ağustos 2022 de açtığı konuyu aktarıyorum:

“Kizlar merhaba
13 aylik bir oglum var . Kislik kiyafet yardimina ihtiyacim var . Malum ekonomi hayat sartlari yetisemiyoruz. Eger elinizde var ise bana kargolarmisiniz . Izmirde oturuyorum karsi odemeli alabilirim”

Şu hale bak. Daha birinciye bakamıyor. Sürekli gidip korunmayıp kürtaja para veriyor. Gerçekten çıldırıyorum. Çift olarak daha kıyafet almaya paraları yokken kocası maşallah korunmama lüksüne sahip. Bir de hiçbir şey olmamış gibi, bu yaşadıkları hayat tarzı çok normalmiş gibi gelip konu açıyolar. Ve bunu yaşayan insan daha 21 YAŞINDA YA 21. PES.

Sürekli kaza ile hamile kal aldır gitsin ve zaten hiçbir korunma yöntemi kullanmadıkları için bu böyle sürer gider çok şey demek istiyorum ama neyse...

Neden bacim?? Esi 2 .ci cocugu isteyip her iliski de icine bosalmasina ragmen hic bir korunma yontemi olmadan kalkip yikayip hamile kalmayan bir tanidigim var . Allah vermiyordur mu dicen bunada
Yikama önemli tabi, kesin bir sağlık sorunlari yoktur, yıkama yapmasa yoksa kesin olurdu. Arkadaşın dua etsinde sular kesilmesin.

En kısa zamanda kucağınız dolar inşallah

Arkadaslar sakin olun . Neden bu kadar buyuk tepkiler veriyosunuz ? Illede Dogurucam demedim. Bakamiycagimin yanlis korunma yontemleri uyguladaigimizin bende farkindayim ve kabul ediyorum. Lutfen bu kadar acimasiz olmayin . Aldirma dusuncesi beni yeterince yipratiyorken . Derdimi anlayacak insanlarla dertlesmek isterken topluca lincliyorsunuz . Ne cahilligim kaldi ne korlugum . Bunlar sadece benim basima gelmiyor. Lutfen daha kirmadan yorumlar yapin inanin hepinize yetisemiyotum.

Ben sizi yargılamıyorum
Bakamayacağınız çocuğu doğurmayın bana kalırsa
Aksi
Beden sizin hayat sizin nasıl biliyorsanız öyle yapın
Kürtaja karşı değilim
Aman bazıları olması için neler vermezdi edebiyatıda çok duygusal
Birinin rüyası diğerinin kabusu olabilir
Not:kürtaj buranın en tartışmalı konularından biridir
Sonunda kaçınılmaz banlanacaksınız
genel bir doğru yok bu olayda
kişiye göre değerlendirme ister
eee bu durumda sizi sizden iyi kim bilebilir

Bile bile 3. 4. 5. yani sayisiz kez hamile kalip kurtaj olmayin diye cabaliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…