- 22 Ağustos 2022
- 167
- -235
- 11
- Konu Sahibi Nurpoyraz55
-
Üzgünüm ama bu vebale ortak olamam sana ne doğur diyebilirim ne de aldır.. keşke iyi korunsaydınKizlar herkeze meraba dertlesmek istiyorum. Evliyim 14 aylik bir bebegim var . Bugun surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim. Aslinda belirtiler vardi supheleniyordum. Ama alacagim pozitif sonuctan korktugum icin ancak test yapabildim. Ama korktugum basima geldi.
Herneyse kendi ogluma cok düşkünüm genel anlamda cocuklari cok seviyorum ve asla kiyamam. Ama bebegimi aldirmak durumundayim .Bir tarafim karninda ki bir can oraya düştü ve tutunmaya calisiyor kiyma ona sen onunda annesisin artik diyor . Diger tarafim ekonomik durumumuz hali hazirda bir oglum onun masraflari denk geldigimiz devrin kotulugu bunlari dusunuyor . Esiminde benimde destekci ailemiz yok esim tek calisiyor bende hep tek baktim bebegime. Boyle iyi kotu gecinip gidiyoruz. Esimde istemiyor. Evimiz kira degil askeri ucretin ustunde bir maasi var. Ama maddi manevi cok zorlanacagmizi o dogdugunda oglumuzun da cok ilgiye ihtiyaci olacagini ve tek basimiza basa cikamiycamizi soyluyor. Biliyorum cok haklida. Ama ben kiyamiyorum aldircagimi dusunmek ellerimle onu oldurmek gibi geliyor bana ve dusuncesi bile sabahtan beri beni aglatiyor. Esim hemen cumaya randevu aldi hastaneden aldiralim bakamayiz Sen iki bebekle tek kalican ben tek maasla nasil yetisicem diyip duruyor. Bense nasil yapicam nasil kiyicam nefesini kesicekmisim gibi dusunup agliyorum . Hakli olan esim mantikli olan onun soyledikleri . Ama vijdanim susmuyo. belki kiymetli yorumlariniz duygularimi kenara birakip mantigimla dusunememe yardimci olabilir . Okuyup yorumlayanlara Tesekkur ederim simdiden.
Her kürtaj konusunda aynısı oluyor zatenEşinizi ikna etme gibi bi şansınız yokmu siz istiyorsunuz bu bebeği öyle anladım
Linç yersiniz bu konuda
Evet tek maaşla 2 çocuk büyütmek kolay değil Allah isteyene versin. Fakat madem bunun bilincindesiniz keşke düzgün korunsaydiniz da bı masumun kanına girmeseydinizKizlar herkeze meraba dertlesmek istiyorum. Evliyim 14 aylik bir bebegim var . Bugun surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim. Aslinda belirtiler vardi supheleniyordum. Ama alacagim pozitif sonuctan korktugum icin ancak test yapabildim. Ama korktugum basima geldi.
Herneyse kendi ogluma cok düşkünüm genel anlamda cocuklari cok seviyorum ve asla kiyamam. Ama bebegimi aldirmak durumundayim .Bir tarafim karninda ki bir can oraya düştü ve tutunmaya calisiyor kiyma ona sen onunda annesisin artik diyor . Diger tarafim ekonomik durumumuz hali hazirda bir oglum onun masraflari denk geldigimiz devrin kotulugu bunlari dusunuyor . Esiminde benimde destekci ailemiz yok esim tek calisiyor bende hep tek baktim bebegime. Boyle iyi kotu gecinip gidiyoruz. Esimde istemiyor. Evimiz kira degil askeri ucretin ustunde bir maasi var. Ama maddi manevi cok zorlanacagmizi o dogdugunda oglumuzun da cok ilgiye ihtiyaci olacagini ve tek basimiza basa cikamiycamizi soyluyor. Biliyorum cok haklida. Ama ben kiyamiyorum aldircagimi dusunmek ellerimle onu oldurmek gibi geliyor bana ve dusuncesi bile sabahtan beri beni aglatiyor. Esim hemen cumaya randevu aldi hastaneden aldiralim bakamayiz Sen iki bebekle tek kalican ben tek maasla nasil yetisicem diyip duruyor. Bense nasil yapicam nasil kiyicam nefesini kesicekmisim gibi dusunup agliyorum . Hakli olan esim mantikli olan onun soyledikleri . Ama vijdanim susmuyo. belki kiymetli yorumlariniz duygularimi kenara birakip mantigimla dusunememe yardimci olabilir . Okuyup yorumlayanlara Tesekkur ederim simdiden.
Kizlar herkeze meraba dertlesmek istiyorum. Evliyim 14 aylik bir bebegim var . Bugun surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim. Aslinda belirtiler vardi supheleniyordum. Ama alacagim pozitif sonuctan korktugum icin ancak test yapabildim. Ama korktugum basima geldi.
Keske.. kazayla oldu diyenlere inanmazdim. Oluyormus demekki . Bir kere daha anlamis olduk geri cekme bir korunma yontemi degilmis.Evet tek maaşla 2 çocuk büyütmek kolay değil Allah isteyene versin. Fakat madem bunun bilincindesiniz keşke düzgün korunsaydiniz da bı masumun kanına girmeseydiniz
3 yas alti 2 tane cocuga bakip bir de evden is yapmak miRızkıyla gelir falan gibi mitolojik hikayelere sığınmak yerine mantıklı çözümler arayın. Bu bebeği aldırmak istemiyorsanız eşinizin yapabileceği bir ek iş, sizin çocuklara bakarken yapabileceğiniz evden bir iş vb. araştırın. Bu yükü omuzlayabilecekseniz, ekstra efor sarf edebilecekseniz aldırmayın.
Yapacak bir şey yok, madem aldırmak istemiyor bir çözüm bulmak zorunda. Ya da yok ben yapamam, bir çözüm bulamam diyor ise aldırıp doğru düzgün bir korunma yöntemi kullanmak zorunda.3 yas alti 2 tane cocuga bakip bir de evden is yapmak miinsan cisini yapabilirse kendini iyi hissediyor cocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?