Hamileyim kürtaj olucam cok üzülerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hap kullanamam eşim prezervatif takmaz vır vır, çok önemseyen insan gider bi kadın doğum uzmanına bütün korunma seçeneklerini sorar birini yaptırır. 1,5 yıl içinde 4 kez gebelik 2 kürtaj ne demek ya? Kürtaja karşı falan değilim ama yazık günah hiç mi içiniz acımıyor? Karı koca birbirinizden betersiniz.

Böyle bir herif vazektomi yapar mi sence? Keyfi icin kadinin kürtaj olmasinda problem görmüyor nasil olsa. Ya böyle heriflerle nasil yatiyorlar hic anlamiyorum. Tam sac yolmalik

Ben iki kürtaj oldum hamile olmak için her ay dua ediyorum ağlıyorum sizin yerinizde olmak isteyen binlerce kişi var bebeğiniz katili olmayın benim bebeğimin kalbinin durmasına rağmen kürtaj olamıyordum geceleri uyuyamıyordum siz atan bir kalbi parçalayıp attığınızda içiniz rahat olabilecek mi kafanızı yastığa rahat koyabilecek misiniz bebeğiniz vebali olmayın rıskı veren Allah’tır bebek bereketiyle doğarmış bebeğinize kıymayın Emin’im ki alırsanız ilerde pişman olursunuz

Neyi yikiyorsun bacim ya. O isler öyle olmuyor ki
Neden bacim?? Esi 2 .ci cocugu isteyip her iliski de icine bosalmasina ragmen hic bir korunma yontemi olmadan kalkip yikayip hamile kalmayan bir tanidigim var . Allah vermiyordur mu dicen bunada
Hamile kaldığın çocukların bir kıymeti yok tamam ama insan hic mi kendi bedenine kiymeti olmaz.

Neden bacim?? Esi 2 .ci cocugu isteyip her iliski de icine bosalmasina ragmen hic bir korunma yontemi olmadan kalkip yikayip hamile kalmayan bir tanidigim var . Allah vermiyordur mu dicen bunada

Ay siz cidden buna mi güveniyorsunuz? Bu kadar kara cahil olmayin. Kadin ayin her günü hamile kalamiyor bir kere..yikama yöntemin ne kadar basarili oldugunu görüyoruz

Kucuk olduğu icin esi tarafından kolayca yonlendiriliyor o zaman.

Tüp baglatmanin sonuclarini bilmiyordum, tesekkur ederim bilgilendirme icin. Türkiye sınırları içinde bir erkegin asla vazektomi yaptiracagina inanmıyorum, asla oraya dokundurtmazlar. Baska bir cok korunma yontemi var. Konuya ayri, konu sahibinin yorumlarına ayri gerildigim icin aklima eseni yazdım, karman corman oldu. Kusura bakmayin

Ekonomiyi bu kadar düşünen eşiniz ; kullanmadığı bir ürüne neden para harcıyor peki ? Prezervatifi çıkarıp atacaksanız , neden boşu boşuna para verip satın alıyorsunuz ? Soran olursa, "korunuyoruz" demek için mi ?

Kafamdan ne geciyorsa yorumlamissini, tesekkr ederim. Anne oldugum icin cok duygusal bakiyorum. Ve cok ciddi vijdan azabi cekiyorum. Kurtaj olursam o psikolojiyi nasil kaldiririm. Olmassam 2 bebege tek basima nasil bakarim bunun endisesindeyim.

Yıkadığı için olmadığına o kadar eminsiniz yani?
Bu kafa ne kafası pardon.

Ay siz cidden buna mi güveniyorsunuz? Bu kadar kara cahil olmayin. Kadin ayin her günü hamile kalamiyor bir kere..yikama yöntemin ne kadar basarili oldugunu görüyoruz

Yıkamak işe yaramış ki 4 kez gebe kalmış yıkamasa kim bilir kaç kez kalırdı

Bilimsel gercekligi var mi? Spermler suya temas edince ölür, tamam bunu kabul ediyorum. Peki Tum spermleri öldürmek icin vajinanin icine hortum mu sokup yıkıyor? Boyle bir korunma yontemi yok hanimefendi

Hayir ben bisey anlamiyorum dedigi icin daha iyilerini daha incelerini almaya calisiyoruz . Sirf onu taksin diye farkli urunler deniyoruz

Bir tanıdığım var her gün kendini 20.kattan atıyor ama ölmüyor. İsterseniz eşinizle bi onu da deneyin nasılsa bi şey olmaz

Bir de en kalitelisindenmiş. Kullanmıyorsun ki neyin kalitesini arıyorsun.

Birilerinin hamile kalamamasıyla ne alâkası var? Siz üzerinize ceket atılsa hamile kalan birisiniz, her ilişkide boşalıp hamile kalamayanlar var, biz de geri çıkartsak bir şey olmazı bir kere denemişsiniz onda da çocuk olmuş zaten, ikincisinde yine hamilelik olmuş, daha fazla denemeyin lütfen.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…