- 29 Mayıs 2021
- 13.737
- 89.294
- 548
- 36
- Konu Sahibi Nurpoyraz55
-
Siz niye korunmuyorsunuz peki?Esim prezarvatif takmiyor. Iliski basinda taktiriyorum ortasinda ben hic bisey anlamiyorum diyip cikartiyor. Prezarvatifinde kalitelisini aliyoruz. Bu konuda cok tartisiyoruz. Adam dinlemiyor. Sonra kara kara adet gununu beklemek bana dusuyor tabikide. Calismayi isterim tabikide ama bebeklere bakacak kimse yok. Babaanne cok uzakta ananne de yok zaten. Yakin cevremizde guvenebilcegim bir akrabada . Bakiciyada ben birakmam
Her yorumu ayrı facia cidden.Adam prezervatif kullanmasa bile bin tane korunma yöntemi var korunmak isteyen korunurdu. İkisi de aynı kafada işte. Galiba bu konudan ban yicem….
Hanfendi tabikide kazayla oldu. Ben emziriyorum hap kullanamam. Esimde prezarvatifi iliski esnasinda cikartip atiyor bu konuda asiri tartisiyoruz. Ne yapabilirm. Cok memnun degilim aldirmaktan . Burada aldirma konusunda cok uzildugumu dile getirmek icin konu actim dikkat edrrseniz.Kazayla ya da korunarak olmadı. Siz bile bile hamile kalmışsınız işte. Biz neden acaba hap+prezervatifle çift taraflı korunuyoruz? Konu bu mu diyeceksiniz ama tam olarak bu. Korunmamışsınız bile. Nesi kazara acaba? İlkinde geri çekilmenin korunma yöntemi olmadığını deneyimledikten sonra bu ne cesaret yine aynı şekilde devam ediyorsunuz? O kocanıza da söyleyin, zevki daha önemli değil
Embriyo sadece hücre yığınıdır, embriyoyken kürtaj yapılıyor ülkemizde. Uzuvların koparılması gibi bir durum söz konusu değildir; çünkü ne acıyı hissedecek gelişmiş sinir sistemi vardır ne de uzvu. Her önünüze gelen tiktok facebook gönderilerine inanmayınRizikiyla gelir bizim bir akrabamiz da alirdi ve diğer çocuğu sürekli hastalığa yakalandi rabbim sanki ceza verir gibi davrandi istemiyor olabilirsin ama sana tavsiyem kürtaj olan bebek diye youtubdan seslnedirme dinlemeni isterim cunki bebeğin canlı canlı uzuvlarını koparıyolar sesini duyuramıyor diye onu cansız sanma.. bir de teyzem aldırdı sadece iki bacağı alınmış ve bir kolu ne hikmetse çocuk içerde bir şekilde büyümüş ve daha sonra aldirilamaz hale gelince teyzem doğurmak
Hücreye can veren rabbim rizkini da düşünür bakın çok değil beş sene önce teyzem kürtaj oldu nasıl bir hikmetse alınırken çocuğun bir kaç uzvu gitmiş ve ona rağmen içerde gelişmeye devam etmiş daha sonra farkedilince alınamadı ve kuzenim bir kolu ve iki bacağı olmadan dünyaya geldi şuan da teyzem vicdan azabından ölüyor cocugum benim yuzumden sağlıksız diye endişeleriniz var anlıyorum ama size sesini duyuramıyor diye cansız değil ilk oluşan yeri kalbi kimden duyduysam da sonrasında hayatı tepetakla olmuş vicdan azabından ölmüş insanlar var hayatları hep ters gitmiş onu gönderenden kimse daha iyi bilemez şuan nasıl kucaginizda ki Çocuğun kolunu bacağını çekip kesemiyorsaniz veya onun canına kiyamiyorsaniz karninizda ki de aynı sadece sesini duyamiyorsunuz
Hamile kaldığın çocukların bir kıymeti yok tamam ama insan hic mi kendi bedenine kiymeti olmaz.23 Ağustos 2022 Kızlar lütfen düşük hakkında bilgilerinizi yazar mısınız? konusundaki mesajınız.
Henüz 21 yaşında ve 2,5 yıllık evli genç bir kadınsınız. Bu sürede 1 düşük , sağlıklı doğumla sonuçlanan 1 hamilelik ve 1 kürtaj yaşamışsınız. Bu hamileliği de kürtajla sonlandıracaksanız , bu sizin son 6 aydaki 2.kürtajınız olacak.
Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir ; canınıza ve sağlığınıza yazık.
Esim prezarvatif takmiyor. Iliski basinda taktiriyorum ortasinda ben hic bisey anlamiyorum diyip cikartiyor. Prezarvatifinde kalitelisini aliyoruz. Bu konuda cok tartisiyoruz. Adam dinlemiyor. Sonra kara kara adet gununu beklemek bana dusuyor tabikide. Calismayi isterim tabikide ama bebeklere bakacak kimse yok. Babaanne cok uzakta ananne de yok zaten. Yakin cevremizde guvenebilcegim bir akrabada . Bakiciyada ben birakmam
Bu kaza olmuyor yalnız bile bile hamile kalmışsınız!! Bir miniğin vebaline giriyorsunuz cehaletiniz yüzündenKeske.. kazayla oldu diyenlere inanmazdim. Oluyormus demekki . Bir kere daha anlamis olduk geri cekme bir korunma yontemi degilmis.
Tek korunma yontemi hap degil. Dogum sonrasinda 6.hafta kontrolune gitmediniz mi? Kurtajdan sonra kontrole gitmediniz mi? Neden doktorunuza danismadiniz? Aile hekimligi bile dogum sonrasinda alternatif korunma yontemlerini söylüyor.Hanfendi tabikide kazayla oldu. Ben emziriyorum hap kullanamam. Esimde prezarvatifi iliski esnasinda cikartip atiyor bu konuda asiri tartisiyoruz. Ne yapabilirm. Cok memnun degilim aldirmaktan . Burada aldirma konusunda cok uzildugumu dile getirmek icin konu actim dikkat edrrseniz.
Hayir esim bosalmadigini soyluyor. Hepsinin disari zamaninda ciktigini soyluyor. Emziriyorum diye hap icme taraftari olmadim hic ama hemen kalkip yikiyorum. Emzirirken kullanilabilirmi o haplarBiraz açık olacak ama esiniz bosaldigini anlıyor değil mi ve içinize sperm girip girmediğini. Size de söylüyordur illaki. Bunu öğrenince ertesi gün hapı var ondan kullanabilirsiniz
Bir de doğum kontrol hapını da sağlık ocagi ücretsiz veriyor oradan da edinebilirsiniz.
Hayir emzirirken kullanılan haplar da var. Hadi yine hap almak istemiyorsunuz spirali nasıl duymadınız gercekten cok sakinim suan.Hanfendi tabikide kazayla oldu. Ben emziriyorum hap kullanamam. Esimde prezarvatifi iliski esnasinda cikartip atiyor bu konuda asiri tartisiyoruz. Ne yapabilirm. Cok memnun degilim aldirmaktan . Burada aldirma konusunda cok uzildugumu dile getirmek icin konu actim dikkat edrrseniz.
Gerçekten bu konuda bir eğitim verilmeli insanlara. Kadın hapla korunmak istemiyor, erkek prezervatif kullanmak istemiyor. Sonuçta bulunan yöntem geri çekilme, bir kez hamile kalmışsınız akıllanmamışsınız ikinci kez yine hamile kaldınız. Spiral için adet gününü beklemenize gerek yok bu arada. Bir de kazara falan yazmışsınız gayette korunmamışsınız hamile kalmışsınız, neresi kaza bunun? Kürtaj karşıtı değilim, cinayet olarakta görmüyorum ama karı koca çok sorumsuz ve cahilsiniz. O çocuklara nasıl doğru düzgün bakacaksınız bilmem. Daha kaç kere hamile kalmanız lazım düzgün bir korunma yöntemi kullanmanız için?
Sizin gibi bilinçsiz insanlarla aynı toplumda olmak o kadar utanç verici kiEsim prezarvatif takmiyor. Iliski basinda taktiriyorum ortasinda ben hic bisey anlamiyorum diyip cikartiyor. Prezarvatifinde kalitelisini aliyoruz. Bu konuda cok tartisiyoruz. Adam dinlemiyor. Sonra kara kara adet gununu beklemek bana dusuyor tabikide. Calismayi isterim tabikide ama bebeklere bakacak kimse yok. Babaanne cok uzakta ananne de yok zaten. Yakin cevremizde guvenebilcegim bir akrabada . Bakiciyada ben birakmam
Hayir esim bosalmadigini soyluyor. Hepsinin disari zamaninda ciktigini soyluyor. Emziriyorum diye hap icme taraftari olmadim hic ama hemen kalkip yikiyorum. Emzirirken kullanilabilirmi o haplar
Bakin belli ki yasiniz küçük. Cocugu aldirir misiniz, dogurur musunuz bilmem. Eger cocuk istemiyorsaniz tüplerinizi baglatin belki kurtaj esnasinda baglanabiliyordur. Spiral, hap ya da igne kullanin. Adam kurtaj parasini verip geciyor onu etkileyen birsey yok.
Tiktok facebook bile kullanmiyorum. Anne oldugum icin olaya biraz daha duygusal yaklastim sadece .Embriyo sadece hücre yığınıdır, embriyoyken kürtaj yapılıyor ülkemizde. Uzuvların koparılması gibi bir durum söz konusu değildir; çünkü ne acıyı hissedecek gelişmiş sinir sistemi vardır ne de uzvu. Her önünüze gelen tiktok facebook gönderilerine inanmayın
Emzirme döneminde de kullanılabilen doğum kontrol hapları var. Siz hiç doktora gittiniz mi,korunma yöntemleri ile bilgi aldınız mı? Sadece hap değil korunma yöntemi.Hanfendi tabikide kazayla oldu. Ben emziriyorum hap kullanamam. Esimde prezarvatifi iliski esnasinda cikartip atiyor bu konuda asiri tartisiyoruz. Ne yapabilirm. Cok memnun degilim aldirmaktan . Burada aldirma konusunda cok uzildugumu dile getirmek icin konu actim dikkat edrrseniz.
Size demedim onu. Siz doğum kontrol yöntemlerini araştırın. Spirali araştırın lütfen. Doğuracaksanız da direkt tüpleri bağlatın. Ayrıca emzirirken de hapla korunuluyor.Tiktok facebook bile kullanmiyorum. Anne oldugum icin olaya biraz daha duygusal yaklastim sadece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?