Hamileyim kürtaj olucam cok üzülerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dualarım sizinle olacak canım.

Bizde bundan korkuyoruz. Bana gorede bebegi aldirmaktan cok dogurup zelzefil etmek ihtiyaclarini karsilayamamk yeterli ilgi ve sevgiyi verememek daha cok gunah. Bir ailee yapimiz destekcimiz sadece (maddi acidan demiyorum) olmadigi icin bas edememekten korkuyoruz.

İlerleyen zamanda 2.çocuk fikriniz var mı ? Varsa aldırmayın , bundan sonrasında alacağınız korunma tedbirleri üzerine yoğunlaşın.
Hayir yoktu . Bitane yeter dedik hep gucumuzun sadece bir cocuga bakmaya yetceginin bilincindeydik . Cok klasik ama inanin kazayla oldu . Ikimizde saşkınız

Daha kaç kez kazara gebe kalmanız gerek gerçekten korunmanız için?
Haklisiniz inanin spiral taktirmakti aklimdaki adetimi bekliyordum. Esimde asla prezarvatif kullanmaz . Sevmiyor adam ne kadar kaliteli olursa olsun zorla taktiriyorum cikartip atiyor.

Ilk gebeligim tek seferde oldu. Dogumdan sonra tekrar hamile kalmaktan o kadar korktum ki hayatimda ilk defa kendim korundum ve 3 aylik korunma ignesi oldum, ayni zamanda esimde korundu. Sizin ilk gebeliginizde geri cekilmeyle olmus, neden korunmadiniz. Sadece sizi suclamiyorum, esinizde korunmak icin hamle yapabilirdi. Simdi ah vah etmenin ne anlami var.

Ikinci çocuk dogduktan kisa bir sure sonra is bulup calisabilirseniz esinizin endiselerini gidermis olursunuz.

Spiral konusunda buradan bir bilgi vermiş olayım. Adet günü beklemenize gerek yok. İki çocuğumda da emzirme sebebiyle ilk adetim çocukların 9. aylık zamanına denk gelmişti ama ben ilk spirali ilk doğumdan 3 ay ikincisini daha kısa bir sürede taktırmıştım.

Haklisiniz inanin spiral taktirmakti aklimdaki adetimi bekliyordum. Esimde asla prezarvatif kullanmaz . Sevmiyor adam ne kadar kaliteli olursa olsun zorla taktiriyorum cikartip atiyor.
Var mı öyle bir şey ya?
Spiralle hamile kalan da çok.
Bence en iyisi yine prezervatif.
Birinci olmuşken aynı şekilde ikincinin olmayacağına ne inandırdı sizi?
Gerçekten ne inandırdı?

Esinizde fazlasiyla suclu. Sorumluluk alacak durumu yoksa keyfinden ödün verecekti. Kurtaj korunma yontemi degil. Sonrasida oldukca zor gecen bir surec. Sayet kurtaj olursaniz esinizin prezervatif takmayarak size nasil bir kötülük yapmis oldugunu goreceksiniz. Bu arada spiral taktirmak icin dogum sonrasinda regl olmayi beklemenize gerek yok

Keske.. kazayla oldu diyenlere inanmazdim. Oluyormus demekki . Bir kere daha anlamis olduk geri cekme bir korunma yontemi degilmis.
Şu yoruma kadar birşey yazmayı düşünmüyordum ama resmen korunmayip hamile kalmışsınız. Sonra çocuğa bakamayiz, edemeyiz, böyle düşünen aklı basinda bir çift bir değil iki yöntem ile bile korunur daha garanti olsun diye.
Bir kez daha dediğinize göre ilk çocukta öyle olmuş.
Bir kez daha anlamanız çok zor olmuş, gerçekten olmuş mi belli de değil.

Son düzenleme:
Hem karnım doysun hem pastam dursun diyor yani.
Gerci çekme bir yöntem değil ama belli ki kendine hakim olamıyor zamanını da ayarlayamiyor cocuk da istemiyor gerçekten neyine güvenip prezervatif takmıyor?

Ewet oyle tabi genede bizim halimize bin sukurki evimiz var . Kitlik derecesinde degiliz . Borcumuz harcimiz yok. Aldigi maas fazlasiyla yetiyor.Ama esim cok huylu bir adam. Mesela taksitle bisey alsak o borc uykusunu kacirir. Fazla fazla verir hemen kapatir. Cebinde parada olsa bebegin bezi bitse dolap bosalsa streslenir hesap yapmaya baslar. Cimri degildir asla yanlis anlasilmasin. Sadece evhamli. Sadece strese sıkıntıya gelemez. Ikinci bebek bizi sarsarmi diye endiseli. Birazda beni dusunuyor. Oglum iki yasina girmemis olucak birde yeni dogan yardimci kimsen yok nasil basediceksin diyor.

Evhamli olan adam ya prezervatif takardi ya da hadi seni bir kadin hastaliklari doktoruna gotureyim, korunma yöntemlerini gorusup en uygun olanini secin derdi. Esiniz cok bencil bir adam

23 Ağustos 2022 Kızlar lütfen düşük hakkında bilgilerinizi yazar mısınız? konusundaki mesajınız.

Hayir yoktu . Bitane yeter dedik hep gucumuzun sadece bir cocuga bakmaya yetceginin bilincindeydik . Cok klasik ama inanin kazayla oldu . Ikimizde saşkınız

Ilk cocugumda planli olmamisti . Ayni sekilde geri cekme yontemiyle hamile kalmistim.

Henüz 21 yaşında ve 2,5 yıllık evli genç bir kadınsınız. Bu sürede 1 düşük , sağlıklı doğumla sonuçlanan 1 hamilelik ve 1 kürtaj yaşamışsınız. Bu hamileliği de kürtajla sonlandıracaksanız , bu sizin son 6 aydaki 2.kürtajınız olacak.

Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir ; canınıza ve sağlığınıza yazık.

Hem karnım doysun hem pastam dursun diyor yani.
Gerci çekme bir yöntem değil ama belli ki kendine hakim olamıyor zamanını da ayarlayamiyor cocuk da istemiyor gerçekten neyine güvenip prezervatif takmıyor?
Cok haklisiniz . Bu konuda tartismalarimiz oldu. Cok kiziyorum. Sen korun diyor. Inanin her defasinda adet gunumu dort gozle bekliyorum. Bu sefer korktugum basima geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…