Hamileyim fakat söyleyemedim

Öncelikle tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim . Hamile olduğunu öğrenmek hamile olduğunu bilmek muhteşem bir duygu . İçinde senden bir parça taşıdığını bilmek mükemmel bunu gölgeleme lütfen . Mutluluğunu sevincini yaşa zaman kaybetme . İstersen önce eşini al karşına konuş gönlünü al yüzünü güldür sarıl sonra bu mutlu haberi ver herşey yoluna girer üzme kendini bu günlerde :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Farkettim zaten espiri yaptığını bende saka amaçlı yazdım ama neyse

Ay konuyu okuyunca nasıl rahatladım .
çok şeker bir konu.
İnşallah bu konuyu dün açmışsınızdır diye şöyle bir tarihe göz attım.
Nedeni evde yoksa eşiniz bugün o güzel haberi hemen bize verirsiniz demiştim tepkisini merak ettim
Rabbim tamamına erdrsin.Mutluluklar....

ailesi ile görüşmüş mü acaba bu iki günlük süreçte,
hadlerini bildirmiş mi
Evet eşim işteyken kaynanam aramış eşimi.
2 gün lük kadın icin ablanimi kırıyordu yeni karı bulursun ama yeni abla bulamazsın kendine haberin olsun hem nerden bilelim evlenmeden önce ne halt yediğini demis.rsimde sinirlenmiş bağırmış falan .annem bak laflarına dikkat ilk gece senmi vardın yanımızda size ne ayrıca ama ciddi söylüyorum eğer benim karım bidaha boyle bir muamele goruse aramiz acilcak baytamdan bayrama elini opmeye helirim sadece demis .kv demde oglum sen yanlis anliyosun karin icin bizi bizi gectim anneni kırıyosun demiş. Eşimde kırılırsanız kısılık artık ya yeter sizi kırmıycam diye kendimi
ailesi ile görüşmüş mü acaba bu iki günlük süreçte,
hadlerini bildirmiş mi
Evet. İşteyken eşimi kv dem aramış. Karın için ablanımı üzüyosun. Yeni bir karı bulursun ama yeni abla bulamazsın. Hem nerden bilelim biz karın evlenmeden kimbilir ne haltlar yedi. Demiş.esmide sinirlenmiş anne laflarına dikkat et ilk gece senmi vardın yanımızda ayrıca ne halt yerse yesin o benim karım sizi ilgilendirmez he merakınızı gidermek için soylıyım ilk gece hiç bi sıkıntısı yoktu bundan sonra böyle bişeyle karşılaşırsam eğer anca bayramda elini öpmeye gelir 1 saat oturur kalkar evime giderim haberin olsun demiş.kv demde sen 2 günlük karın icin annesini tehdit ediyosun beni çok kırdın oğlum demiş. Eşimde valla sizin gönlünüzü hoş tutucak diye hep kendi kalbimi ve eşimi kırıyorum yok artık öyle bişey herkeze hakettiği gibi davranıyorum demiş. Telefonu yüzüne kapatmış.

İşteyken eşimi kv dem aramış. Karın için ablanımı üzüyosun. Yeni bir karı bulursun ama yeni abla bulamazsın. Hem nerden bilelim biz karın evlenmeden kimbilir ne haltlar yedi. Demiş.esmide sinirlenmiş anne laflarına dikkat et ilk gece senmi vardın yanımızda ayrıca ne halt yerse yesin o benim karım sizi ilgilendirmez he merakınızı gidermek için soylıyım ilk gece hiç bi sıkıntısı yoktu bundan sonra böyle bişeyle karşılaşırsam eğer anca bayramda elini öpmeye gelir 1 saat oturur kalkar evime giderim haberin olsun demiş.kv demde sen 2 günlük karın icin annesini tehdit ediyosun beni çok kırdın oğlum demiş. Eşimde valla sizin gönlünüzü hoş tutucak diye hep kendi kalbimi ve eşimi kırıyorum yok artık öyle bişey herkeze hakettiği gibi davranıyorum demiş. Telefonu yüzüne kapatmış.

Esiniz ayni laflari size söyleseydi sizde bir hafta veya daha fazla konusmaz kirgin olurdunuz. Bu durumda onun senin gönlünü almasini isterdin degilmi?
Simdi neden esinden ilk adimi bekliyorsun?
Barismak icin cok güzel ve büyük bir nedenin var :) hamile oldugum icin tersim dönmüs ve o cümleleri söylemis olabilirim hayatim özür dilerim de barisin :)

Öncelikle hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah yalnız siz bir eğitimciymişsiniz “herkes “ yerine “herkez “yazmanız olmamış.

Ben doğru dürüst okumadım. Yazı da berbat olduğu için anlamaya da çalışmadım.
Ayrıca "herkes" olacak. Çoğu üyenin uyarmasına rağmen inatla yazıyorsan kasıtlı yapıyorsun demektir.
Zaten diger uyler bana yön gosterdi okumana gerek yok anlamak icin bosa cabalama

ben öğretmenim

dayakta yemiş acta kalmış

uyuydukta denmzez

size tek tavsiyem, eğer devletten halkın vergileri ile ödenen maaşınızı hak etmek istiyorsanız türçenizi acilen düzeltin. bi öğretmen bu şekilde imla hatası yapamaz, yapmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…