Hamileyim fakat söyleyemedim

Ay çok tatlısınız. Ben bile buradan duygulandım, gözlerim doldu. Her zaman çok mutlu olun. Eşiniz ve çocuklarınızla birlikte sağlıklı, mutlu, neşeli bir hayatınız olsun. O günkü sinirliliğinizi de hormonlarınıza verin.

Işte benim o gün okadar tepki vermemin nedeni bu benim ailem eşimi el üstünde tutar ama onun annesi evlendiğimden beri burnumdan getiryodu o gün heralde birikmisliklerim patalyıverdi

Aslında böylesine güzel bir haberi onu bunu araya katmadan söylemek gerektiğini düşünüyorum ben de tabi. Fakat o kadının size söylediği söz yenilir yutulur cinsten olmadığı için araya sikistirmanizi önermiştim. Görüşmek istemediğinizi o anda söylerseniz kurtulursunuz diye. Eşimin ailesi yüzünden hamilelik şüphem varken şiddetli bir kanama geçirdim eşim o sırada onların yanındaydı ve durumumu görmedi, şüphemden kendisine de bahsetmemistim. Yok işte 90 yaşındaki bahanesinin tansiyonu fırlamış, burnu kanamış, hastaneye götürmüşler falan benimle yaptığı telefon konusmasindan sonra. Ki o bana biz kaliteli insanlarız kavga bilmeyiz derken ben üzülüyorum ben de bilmem kavga falan ama artık dayanamıyorum demiştim. Düşünün anne babam yanımdaydı tartışma olduğunu bile anlamadilar öyle de saygılı anlattım derdimi. Sonrasında şiddetli kasik ağrısı ve kanamam oldu. Hastaneye gittiğimizde erken gebeliklerde strese bağlı düşük olabileceği söylendi. Ertesi gün eşime net bir şekilde bir daha görüşmek istemediğimi soyledim, görüşmedim de. 5 ay sonra kızıma hamile kaldim. Bu kez de babasi hakaretler etti internet uzerinden gorusmuyorum diye 5 aylık hamileydim. Mahkemeye verdim. Şimdi yüzlerini görmedikleri kizimin fotoğraflarını paylaşıp, elaleme torunum diye hava atıyorlar. Görüşmüyorum, çocuğumu da göstermiyorum Allah da göstermeyi nasip etmesin. Allah sağlıkla, mutlulukla bebeğinizi büyütmeyi nasip etsin. Görümcenizi de Allah bildiği yapsın, saygısız.

Ayyy çok romantik :))) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bebegınıde sağlıcakla kucağına almayıalmayı nasip etsın

Kızınla sen hep mutlu ol inşallah. hep dimdik ayakta kal .kızın çok şanslı senin gibi bir anneye sahip olduğu için.

Oyyyyy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum inşallah, eşim de görüşmediğini söylüyor onlarla ama ilgilenmiyorum görüşür elbet ailesi kendi kararı ne ölüme ne ölülerine bu saatten sonra. Eşim için çok zor biliyorum fakat yapacak bir şey yok maalesef. Benim için öyle insanlar ölüden farksız çünkü.

Bazen düsünüyorum da neden insanlar bu kadar kotu dusunceli olabiliyor. Neden bi insanı kırmak üzmek onlara zevk veriyor. Yanı 28 yaşındayım ve halen daha anlayabilmiş degilim. Ben mesela insanlara hayır diyemem hiçbirşey icin cunki kırmaktan korkarım ama insanlar inat gibi her şey icin beni kırarlar.bu zamanda eğer mutlu olacaksan insanları kıracaksın yoksa sen kirilirsin umarım herkez herzaman hakettiği insanlarla karşılaşır ve umarım ilerde bir gün allah nasip ederde kaynana olursam gelinimle böyle olmam

yaş 34 ben de anlamadim. 134 de olsam anlamam. Hepimiz iyi insanlarla karşılaşalım insallah

Eşin olgun davranmış görümcenin o tavrına karşılık hemen seni almış çıkmışsınız ordan elinden gelenin en doğrusunu yapmış sen öyle dediğinde de seni bunun anlık olduğunu bilerek o da yanlış şeyler söylemek yerine susturöaya çalışmış sadece... ben olsam bebek haberinden önce eşimin gönlünü alırdım adam haklı kırılmıi sana bebek haberine bu kırgınlığıyla o da istediğin tepkiyi veremez zaten önce ikinizin problemini çöz o sarılmadıysa sen sarıl özür dile sora bi üçüncü aile üyesine yer aç hayatında

Allah mutlu mesut etsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. öğretmenim yazmışsınız ancak ağzım yerine azım yazmanız ve bunun gibi bir sürü çok basit yazım hatalarınız var. Dikkatimi çekti de söylemek istedim.

Sizin kadar saf insanlari gorunce sinirim bozuluyor. Araniza masafe koyup gorusmemek sizin elinizde kimseye hesap verip boyun egmek zorunda da degilsiniz belli ki esiniz sizin yaninizda durusu ile bunu belli ediyor. Esinizden ozur dileyin guzel bir aksam yemegi hazirlayin ve ona olan askinizin buyuklugunden bahsedin. Bir anlik sinirle soyledim ne desen haklisin sen benim iyikimsin falan diyerek gonlunu alin. Hamile oldugunuzuda supriz yaparak soyleyin bence

Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kayın valide ve görümcenize gelirsek; eşiniz bence çok iyi bir insan. Yazdıklarınızdan bunu anlayabiliyoruz. Görüşmek istemediğinizi dile getirdiğinizde, sizi zorlayacağını hiç zannetmiyorum. Olay sizde bitiyor. Görüşmeyin oldu bitti. Kimsenin yuvanızın huzuruna engel olmasına izin vermeyin. Ben bu nedenlerle eşimin onlarca akrabasından uzaklaştım. Sağlıcakla kalın..

Şımarıklık yapma yaa adam her türlü yanında arkanda daha ne istiyosun. Senin sorunun ailesiyse adamı suçlarca davranman bile çok yanlış. Senin ailenin yanlışı yüzünden sana lanet okusa sen kırılmaz misin. Git özür dile gönlünü al. Sonra tren kaçar haberin olsun

eşinle sorunun yomki sorun olan ailesi
hem soylemeden baska caren var mi
aldirmayi dusunuyosan aldirma tabi ki derim ben..
ailesiyle fazla yuz goz olma artik mesafeli ol o laflardan aonra konusma bile o gorumceyle terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…