Hamileyim fakat söyleyemedim

Ya tabikide öğrencilerimin yanin da en ufak bi noktalama işaretine kadar dikkat ediyorum fakat ne biliyim böyle platformlarda pek dikkat etmiyorum

Aminn canım benim inşiallah. Allah razı olsun arkadaşım.
Tabi annesi daha dur bakalım hele bi kıpırdasın o minnak kalbinin sesini duy..Ayy ne güzel şeyler ya ne tatlı heycanlar.
Hele doğupta gözlerine koccaman baktığı anı hiç söylemeyim kelime olarak karşılığı yok galiba
Allahım mutluluğunuzu daim etsin canım. Hadi artık bekletme eşini gitde kuzuyla babaya sarılıp dinlenin. 2 günlük yorgunluk güzelce dinlensin.

Ay harbiden duygulandım ya
Neyse iyi geceler diliyorum hepinize desteğiniz icin sagolun bidahaki konularda görüşmek üzere

Ya çok pis duygulandım Neyse be kadar bidahaki konularda görüşmek üzere herkeze mutlu uykular
Canım benim sizede iyi uykular. Bi daha hep güzel konularda görüşürüz inşiallah. Bu arada hamilelik ile ilgili üstüne gelip canını sıkmak yada bilgiçlik taslamak isteyenler olur yanında. Güzel habere gölge düşürüp bi daha sizi üzmelerine izin verme. Hadi iyi uykular herkese kızlar..

Eşin hatalı daha çok tepki vermeliydi bence bir an kızmakta haklısın ama bence söyle maden seviyorsun onu

Çok ayıpmetmişsiniz ki ayrıca neden beddua okuyorsunuz evliliğinize? Lanet bebişinize döner, lanet okumayın.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun .

Ama eşine ayıp etmişsin özür dile sonra da soyle gitsin uzatmanın alemi yok

Hamilelikten once bence esinin gonlunu al. Sonra da soylersin. Kirilmis demkki gerkctn. Sende haklisi tabi ona dicek hicbir lafim yok. Ama araniza girmelerine izin verme. Bence guzelce konus. Esin eminim hemen yumusayacaktr. Sonra icine sine sine istedgn gibi soylersn

Adama öyle laf neden ettin
Ne kadar kızgın olsan da denir mi
Kendimi düşünüyorum eşim bana senle evlendiğime lanet olsun dese yıllarca unutamazdım
Önce eşinden özür dile
Annesi görümcen sorunlu eşin değil ki
GüZelce gönlünü al. Sonra bebeği söyle ki sanki barışma bahanesi gibi olmasın bence
Eşin de çok sevinecektir bu küslüğü uzatma sen üzüldükçe hamileliğin de kötü gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…