- 27 Ağustos 2018
- 67
- 91
- 3
- Konu Sahibi Helenoztrk34
Sendemi dedinAh ah. Eşime sinir anında keşke evlenmeseydim dediğim ana lanet gelsin.. İnsan nasıl pişman oluyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sendemi dedinAh ah. Eşime sinir anında keşke evlenmeseydim dediğim ana lanet gelsin.. İnsan nasıl pişman oluyor..
anlatıyorum barıştık söyledim ve şuan dizlerimde uyuyo .şöyleki eşim salonda kitap okuyodu ilk önce en masum halimle yanına gittim ve ona konuşmak istediğimi söyledim oda bencede artık konuşmalıyız dedi ve ben ona azimdan bi anda o kelimenin çıktığını normalde öyle bi kelime kullanmiycagimi bildiğini söyledim.ve ben senle artık kus kalmak istemiyorum dedim. Eşimde bende senle kalmak istemiyorum 2 gündür uyku girmiyo gözüme dedi ve seni seviyorum unutma bidaha böyle bi kelime kullanmiycagima söz veriyorum dedim .oda bende seni seviyorum bidaha bukadar konusmamazlik yapmayalım dedi. sonra uyuyalimmmu dedi. ben daha dur bisey soyliycem sana misafir gelcek eve dedim aa kim geliyor nezaman geliyor falan diye soru sordu bende hadi tahmin et dedim sırayla bütün tanıdıklarını saydı yok dedim bilemedin ee kim ozaman dedi daha var 9 ay sonra gelcekmis dedim anlamdı sonra dur en iyisi ben sana resmini gösteriyim dedim ultrason resmini verdim eline ve ilk saka yapmiyosun dime aşkım dedi yok dedim gerçek sonra birden gözünden bi damla düştü ama yüzü guluyodu ben şimdi babamı oluyorum dedu evet dedim baba oluyosun öptü beni sen bitanesin dedi seni seviyorum dedi kafasını dizime koydu karnımı elleyerk uyuydu keşke 2 günüdür beklemeseydim çok güzle bi andı
Desteğiniz icin teşekkürler kızlar allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin insallah.
Işte benim o gün okadar tepki vermemin nedeni bu benim ailem eşimi el üstünde tutar ama onun annesi evlendiğimden beri burnumdan getiryodu o gün heralde birikmisliklerim patalyıverdiYerinizde olsam simdi uyuyorsa uyandırır, sözlerinizin sebebinin görümceniz olduğunu bu yüzden eşinizin de üzülmesine dayanamadiginizi, kullandığı kelimenin ağır olduğunu, tekrar bir araya gelmek istemediğinizi özenle oraya iliştirir sonra da hamileyim derdim. Çok da kasmayın bırakın nasıl ve neden kırgın olduğunuzu iyice anlasin. Üzülsün ne olacak sizin aileniz ona o ıgrenc kelimeye denk bir kelime söyleseydi o sanki farklı mi tepki verecekti? Hemen söyleyin bence.
Işte benim o gün okadar tepki vermemin nedeni bu benim ailem eşimi el üstünde tutar ama onun annesi evlendiğimden beri burnumdan getiryodu o gün heralde birikmisliklerim patalyıverdi
Ayyy çok romantik :))) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bebegınıde sağlıcakla kucağına almayıalmayı nasip etsın
Kızınla sen hep mutlu ol inşallah. hep dimdik ayakta kal .kızın çok şanslı senin gibi bir anneye sahip olduğu için.Aslında böylesine güzel bir haberi onu bunu araya katmadan söylemek gerektiğini düşünüyorum ben de tabi. Fakat o kadının size söylediği söz yenilir yutulur cinsten olmadığı için araya sikistirmanizi önermiştim. Görüşmek istemediğinizi o anda söylerseniz kurtulursunuz diye. Eşimin ailesi yüzünden hamilelik şüphem varken şiddetli bir kanama geçirdim eşim o sırada onların yanındaydı ve durumumu görmedi, şüphemden kendisine de bahsetmemistim. Yok işte 90 yaşındaki bahanesinin tansiyonu fırlamış, burnu kanamış, hastaneye götürmüşler falan benimle yaptığı telefon konusmasindan sonra. Ki o bana biz kaliteli insanlarız kavga bilmeyiz derken ben üzülüyorum ben de bilmem kavga falan ama artık dayanamıyorum demiştim. Düşünün anne babam yanımdaydı tartışma olduğunu bile anlamadilar öyle de saygılı anlattım derdimi. Sonrasında şiddetli kasik ağrısı ve kanamam oldu. Hastaneye gittiğimizde erken gebeliklerde strese bağlı düşük olabileceği söylendi. Ertesi gün eşime net bir şekilde bir daha görüşmek istemediğimi soyledim, görüşmedim de. 5 ay sonra kızıma hamile kaldim. Bu kez de babasi hakaretler etti internet uzerinden gorusmuyorum diye 5 aylık hamileydim. Mahkemeye verdim. Şimdi yüzlerini görmedikleri kizimin fotoğraflarını paylaşıp, elaleme torunum diye hava atıyorlar. Görüşmüyorum, çocuğumu da göstermiyorum Allah da göstermeyi nasip etmesin. Allah sağlıkla, mutlulukla bebeğinizi büyütmeyi nasip etsin. Görümcenizi de Allah bildiği yapsın, saygısız.
Bazen düsünüyorum da neden insanlar bu kadar kotu dusunceli olabiliyor. Neden bi insanı kırmak üzmek onlara zevk veriyor. Yanı 28 yaşındayım ve halen daha anlayabilmiş degilim. Ben mesela insanlara hayır diyemem hiçbirşey icin cunki kırmaktan korkarım ama insanlar inat gibi her şey icin beni kırarlar.bu zamanda eğer mutlu olacaksan insanları kıracaksın yoksa sen kirilirsin umarım herkez herzaman hakettiği insanlarla karşılaşır ve umarım ilerde bir gün allah nasip ederde kaynana olursam gelinimle böyle olmamOyyyyy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum inşallah, eşim de görüşmediğini söylüyor onlarla ama ilgilenmiyorum görüşür elbet ailesi kendi kararı ne ölüme ne ölülerine bu saatten sonra. Eşim için çok zor biliyorum fakat yapacak bir şey yok maalesef. Benim için öyle insanlar ölüden farksız çünkü.
yaş 34 ben de anlamadim. 134 de olsam anlamam. Hepimiz iyi insanlarla karşılaşalım insallahBazen düsünüyorum da neden insanlar bu kadar kotu dusunceli olabiliyor. Neden bi insanı kırmak üzmek onlara zevk veriyor. Yanı 28 yaşındayım ve halen daha anlayabilmiş degilim. Ben mesela insanlara hayır diyemem hiçbirşey icin cunki kırmaktan korkarım ama insanlar inat gibi her şey icin beni kırarlar.bu zamanda eğer mutlu olacaksan insanları kıracaksın yoksa sen kirilirsin umarım herkez herzaman hakettiği insanlarla karşılaşır ve umarım ilerde bir gün allah nasip ederde kaynana olursam gelinimle böyle olmam
Eşin olgun davranmış görümcenin o tavrına karşılık hemen seni almış çıkmışsınız ordan elinden gelenin en doğrusunu yapmış sen öyle dediğinde de seni bunun anlık olduğunu bilerek o da yanlış şeyler söylemek yerine susturöaya çalışmış sadece... ben olsam bebek haberinden önce eşimin gönlünü alırdım adam haklı kırılmıi sana bebek haberine bu kırgınlığıyla o da istediğin tepkiyi veremez zaten önce ikinizin problemini çöz o sarılmadıysa sen sarıl özür dile sora bi üçüncü aile üyesine yer aç hayatındaŞöyleki kızlar ben 2 yıllık evliyim çok severek aşkla evlendik ve bu 2 yıldır aşkımız hiç azalmadi.fakat kaynanam ve en kuçuk gorumcem beni hic istemedi evlendik kendi evimize çıktık çok sorun oldu tatile gittik sorun oldu gezdik sorun yaptılar yedik içtik sorun yaptılar falan ve çok tartışmalarımız oldu ilk başta eşim herkezin arasını yapmaya calisiyodu 3 ay dayanabildi oda annesiyle ve ablasıyla uğraşmaktan vazgeçti ama tüm samimiyetimle diyorum çok çektim ben öğretmenim ve okula gitmeyip gorumcemin çocuklarına bakmadım diye bile olay çıkardılar vs vs. Bizim ailede ayda bi defa sırayla herkezde pazar kahvaltısı yapılır bu pazar eltime gitcektik kendisiyle aramız iyidir benden yaşasa büyüktür ama çok iyi birisidir ve ben ne çektiysem onun 10 katını yaşamıştır ama geçmiş zaman hep susmuş dayakta yemiş acta kalmış ama sesini çıkarmamış ben de eşime o sabah erken gidelim yardım ederiz dedim gittik erkenden yardım ettim eltime daha sonra toplanıldı falan ama masada sürekli gorumcem laf sokma çabasında ama ben bu zaman a kadar sesimi cikarmadım tek karşılık vermeyisimin sebebi eşim arada yiparanmasin neyse kahvaltı yapıldı masa kaldırılacak benim başım inanılmaz dönüyo hani ayakta duramiyom eltimde sen yat biz hallederiz dedi iş gorumceme kaldı neyse ben düzeldim biraz kalktım salona gitcektim gorumcemin kaynanamla konuşmasını duydum bana yollu falan dedi iş olunca zaten götü devirsin yatsın falan dedi ve bu bana ağır geldi sen nasil bana o lafları dersin diye patladım gorumceme eşim geldi noldu falan dedi anlattım aldı beni götürdü ordan evimize ama ben den alev püskürüyo o sinirle eşime keşke evlenmeseydim senle lanet olsun aşkımıza dedim oda saçmalayarak konuşma dedi ben saçmalamıyorum keşke evlenmeseydim senle dedim ve eşim en iyisi sonra konusalim birbirimizi kircaz dedi kırıldığı ses tonunda belliydi ve ben o ses tonunu duyunca biraz kendime geldim normalde bütün kavgalarımızdan en fazla bir saat sonra gelir 2 şebeklik yapar barışırdık ama o gün bütün gün konuşmadı o akşam ilk defa birbirimize sarilmadan uyuduk uyuydukta denmzez aslında yatagin içinde dönüp durduk sabah oldu kalktım kahvaltı hazırladım bi lokma yemeden gitti ve sinirli değildi sadece mutsuzdu neyse bi kaç gündür midem bulaniyodu ve aklıma geldi birden gittim test aldım çift çizgi çıktı akşam eşim geldi ama diyemedim bisey demeyi okadar çok istedim ama bana olan kırgınlığı hamile olduğum icin geçsin istemedim bu sabah erken saate doktor randevusu aldım ve gerçekten %100hamilemisim 4 haftalıkmiş
Ama şu var canımdan çok sevdiğim adam hala bana kırgın ve ben bu bebeği söylesemmi bilemiyorum o an o lafı nasıl söylediğim bilemiyorum cunki bu hayatta yaptığım en doğru karar di onunla evlenmek
Sizce napiyim sabah soyliyimmi hamile olduğumu yoksa erteliyimmmi
Evet bi sinir haliyle söylemiştim. Ama eşimi çok seviyorum. Demez olaydım, yani o bana demiş olsaydı ben kahrolurdum.. Kırmayın kalplerinizi, geçici dünya. Ölüm burnumuzun dibinde. Burnumuzun dibinde..Sendemi dedin
Allah mutlu mesut etsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. öğretmenim yazmışsınız ancak ağzım yerine azım yazmanız ve bunun gibi bir sürü çok basit yazım hatalarınız var. Dikkatimi çekti de söylemek istedim.anlatıyorum barıştık söyledim ve şuan dizlerimde uyuyo .şöyleki eşim salonda kitap okuyodu ilk önce en masum halimle yanına gittim ve ona konuşmak istediğimi söyledim oda bencede artık konuşmalıyız dedi ve ben ona azimdan bi anda o kelimenin çıktığını normalde öyle bi kelime kullanmiycagimi bildiğini söyledim.ve ben senle artık kus kalmak istemiyorum dedim. Eşimde bende senle kalmak istemiyorum 2 gündür uyku girmiyo gözüme dedi ve seni seviyorum unutma bidaha böyle bi kelime kullanmiycagima söz veriyorum dedim .oda bende seni seviyorum bidaha bukadar konusmamazlik yapmayalım dedi. sonra uyuyalimmmu dedi. ben daha dur bisey soyliycem sana misafir gelcek eve dedim aa kim geliyor nezaman geliyor falan diye soru sordu bende hadi tahmin et dedim sırayla bütün tanıdıklarını saydı yok dedim bilemedin ee kim ozaman dedi daha var 9 ay sonra gelcekmis dedim anlamdı sonra dur en iyisi ben sana resmini gösteriyim dedim ultrason resmini verdim eline ve ilk saka yapmiyosun dime aşkım dedi yok dedim gerçek sonra birden gözünden bi damla düştü ama yüzü guluyodu ben şimdi babamı oluyorum dedu evet dedim baba oluyosun öptü beni sen bitanesin dedi seni seviyorum dedi kafasını dizime koydu karnımı elleyerk uyuydu keşke 2 günüdür beklemeseydim çok güzle bi andı
Desteğiniz icin teşekkürler kızlar allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin insallah.
Allah mutlu mesut etsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. öğretmenim yazmışsınız ancak ağzım yerine azım yazmanız ve bunun gibi bir sürü çok basit yazım hatalarınız var. Dikkatimi çekti de söylemek istedim.
Şımarıklık yapma yaa adam her türlü yanında arkanda daha ne istiyosun. Senin sorunun ailesiyse adamı suçlarca davranman bile çok yanlış. Senin ailenin yanlışı yüzünden sana lanet okusa sen kırılmaz misin. Git özür dile gönlünü al. Sonra tren kaçar haberin olsunŞöyleki kızlar ben 2 yıllık evliyim çok severek aşkla evlendik ve bu 2 yıldır aşkımız hiç azalmadi.fakat kaynanam ve en kuçuk gorumcem beni hic istemedi evlendik kendi evimize çıktık çok sorun oldu tatile gittik sorun oldu gezdik sorun yaptılar yedik içtik sorun yaptılar falan ve çok tartışmalarımız oldu ilk başta eşim herkezin arasını yapmaya calisiyodu 3 ay dayanabildi oda annesiyle ve ablasıyla uğraşmaktan vazgeçti ama tüm samimiyetimle diyorum çok çektim ben öğretmenim ve okula gitmeyip gorumcemin çocuklarına bakmadım diye bile olay çıkardılar vs vs. Bizim ailede ayda bi defa sırayla herkezde pazar kahvaltısı yapılır bu pazar eltime gitcektik kendisiyle aramız iyidir benden yaşasa büyüktür ama çok iyi birisidir ve ben ne çektiysem onun 10 katını yaşamıştır ama geçmiş zaman hep susmuş dayakta yemiş acta kalmış ama sesini çıkarmamış ben de eşime o sabah erken gidelim yardım ederiz dedim gittik erkenden yardım ettim eltime daha sonra toplanıldı falan ama masada sürekli gorumcem laf sokma çabasında ama ben bu zaman a kadar sesimi cikarmadım tek karşılık vermeyisimin sebebi eşim arada yiparanmasin neyse kahvaltı yapıldı masa kaldırılacak benim başım inanılmaz dönüyo hani ayakta duramiyom eltimde sen yat biz hallederiz dedi iş gorumceme kaldı neyse ben düzeldim biraz kalktım salona gitcektim gorumcemin kaynanamla konuşmasını duydum bana yollu falan dedi iş olunca zaten götü devirsin yatsın falan dedi ve bu bana ağır geldi sen nasil bana o lafları dersin diye patladım gorumceme eşim geldi noldu falan dedi anlattım aldı beni götürdü ordan evimize ama ben den alev püskürüyo o sinirle eşime keşke evlenmeseydim senle lanet olsun aşkımıza dedim oda saçmalayarak konuşma dedi ben saçmalamıyorum keşke evlenmeseydim senle dedim ve eşim en iyisi sonra konusalim birbirimizi kircaz dedi kırıldığı ses tonunda belliydi ve ben o ses tonunu duyunca biraz kendime geldim normalde bütün kavgalarımızdan en fazla bir saat sonra gelir 2 şebeklik yapar barışırdık ama o gün bütün gün konuşmadı o akşam ilk defa birbirimize sarilmadan uyuduk uyuydukta denmzez aslında yatagin içinde dönüp durduk sabah oldu kalktım kahvaltı hazırladım bi lokma yemeden gitti ve sinirli değildi sadece mutsuzdu neyse bi kaç gündür midem bulaniyodu ve aklıma geldi birden gittim test aldım çift çizgi çıktı akşam eşim geldi ama diyemedim bisey demeyi okadar çok istedim ama bana olan kırgınlığı hamile olduğum icin geçsin istemedim bu sabah erken saate doktor randevusu aldım ve gerçekten %100hamilemisim 4 haftalıkmiş
Ama şu var canımdan çok sevdiğim adam hala bana kırgın ve ben bu bebeği söylesemmi bilemiyorum o an o lafı nasıl söylediğim bilemiyorum cunki bu hayatta yaptığım en doğru karar di onunla evlenmek
Sizce napiyim sabah soyliyimmi hamile olduğumu yoksa erteliyimmmi
EvetKonu sahibi hamile olduğunu söyledin mi ?