Hamileyim fakat söyleyemedim

Önce ozrunu dile. Ona kizdigin için istemeyerek kırdığını belirt. Barışın ve sonra da soyle. Eğer hala kirginsa evet kirginsin biliyorum ama bianlik sinirle çıktı ağzımdan yoksa çocuğumun babasını bilerek uzermiyim ben de. O şekilde ogrensin

Ne dedi baristiniz mi
anlatıyorum barıştık söyledim ve şuan dizlerimde uyuyo .şöyleki eşim salonda kitap okuyodu ilk önce en masum halimle yanına gittim ve ona konuşmak istediğimi söyledim oda bencede artık konuşmalıyız dedi ve ben ona azimdan bi anda o kelimenin çıktığını normalde öyle bi kelime kullanmiycagimi bildiğini söyledim.ve ben senle artık kus kalmak istemiyorum dedim. Eşimde bende senle kalmak istemiyorum 2 gündür uyku girmiyo gözüme dedi ve seni seviyorum unutma bidaha böyle bi kelime kullanmiycagima söz veriyorum dedim .oda bende seni seviyorum bidaha bukadar konusmamazlik yapmayalım dedi. sonra uyuyalimmmu dedi. ben daha dur bisey soyliycem sana misafir gelcek eve dedim aa kim geliyor nezaman geliyor falan diye soru sordu bende hadi tahmin et dedim sırayla bütün tanıdıklarını saydı yok dedim bilemedin ee kim ozaman dedi daha var 9 ay sonra gelcekmis dedim anlamdı sonra dur en iyisi ben sana resmini gösteriyim dedim ultrason resmini verdim eline ve ilk saka yapmiyosun dime aşkım dedi yok dedim gerçek sonra birden gözünden bi damla düştü ama yüzü guluyodu ben şimdi babamı oluyorum dedu evet dedim baba oluyosun öptü beni sen bitanesin dedi seni seviyorum dedi kafasını dizime koydu karnımı elleyerk uyuydu keşke 2 günüdür beklemeseydim çok güzle bi andı
Desteğiniz icin teşekkürler kızlar allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin insallah.

Vay.. tebessum olustu yuzumde. Bizede nasip olsun amiiinnn

Mutluluklar olsun inşallahhhi:) benim eşim ilk duyduğunda bak ağlarım bak kesin var dimi yeminle yoksa mahvolurum doktora gidelim hadi diye gece gece tutturmuştu hiç romantik değildi böyle hahah hatta deli gibi evde bağırıyordu yaaa yooo yöçç oleeeyyyy diye şık oluydum güzel adamdan bir değişik şey çıkmıştı:)

Cok sacma dusuncelerin var madem esin senden yana gorumcelerinin lafinin altinda kalma ilk zamanlarda neye alistirirsan oyle gider sende lafina karsilik ver inan kendi yararina olacaktir hamilelik konusuna gelincede bi ozur dile gonlunu al sonrada mutlu haberi ver sonucta o cocuk kocandan baskasindan degil niye cekiniyorsun soylemeye dediklerimi yap kesin etkili olacaktir

Yok söyleme karnın cıkınca anlar

Çok kitap okuyorsun sanırım
Uydurma gördüğüne göre insan kendinden bilir işi diye bi söz var bilirsin
Ayrıca kız mutlu bi anını paylaşmış ne o kiskandin mi benim yok diye kıyamam

Tekrar alıntılıyorum ki herkes görsün, herkes gülsün şu üsluba.
Sizinle aynı oksijeni solumak bile acı verici

çok sevindimmm :)amin

Kaynanandan O lafları duydugunu söylediğinde inanacak bir eşin varsa olanları anlat ve ondanda özür dile.
Zira “yollu” yutulacak bir kelime değil.

Ama seni anlamayacak sana inanmayacak bir eşe sahipsen söylediklerini haketmiş hatta fazlasını. Bu durumda ne yaparsın bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…