- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- Konu Sahibi Helenoztrk34
-
Ha bu arada bana herşeyi söylüyorsun ya benden sana bir ipucu cümleye büyük harfle başlanır. Yanı "İsabet olur."
Bak yine büyük harfle başlamadın.size söylenecek söz yok.
Bak yine büyük harfle başlamadın.
Yani insanları böyle birşey için eleştiriyorsanız sizde biraz özen göstermelisiniz. Birde şey merak ettim mesleğiniz nedir acaba?
İş hayatınızda size başarılar dilerim. Ben bir öğretmenim ilkokulu bitirince öğretmen yapmadılar beni okudum sınavlara girdim ve öğretmen oldum. Yanı diyeceğim o ki siz burda benim öğretmenliğime laf edince bisey olmuyo malesef ki.(detaylara bukadar fazla takılmayın):)hanımefendi bilgisayardan kullandığım için ilk harf otomatik küçük oluyor. Sizin hatrınız için büyük harf yapayım, buyrun. Ama nereden yazarsanız yazın soru eki ve dahi anlamındaki ekler ayrı yazılır. Değil mi? Nereden yazarsanız yazın herkez değil herkes olur doğrusu. Kötü yazıyorsunuz ve öğretmen olmanıza rağmen bundan rahatsızlık duymuyorsunuz.
Maliye mezunuyum. Özelde çalışıyorum. Öğretmen değilim, ama sizden düzgün yazıyorum.
İş hayatınızda size başarılar dilerim. Ben bir öğretmenim ilkokulu bitirince öğretmen yapmadılar beni okudum sınavlara girdim ve öğretmen oldum. Yanı diyeceğim o ki siz burda benim öğretmenliğime laf edince bisey olmuyo malesef ki.(detaylara bukadar fazla takılmayın):)
Maşallah çok şanslısınızŞey zaten sabah işe giderken diyoki canim sen kac gündür başım dönüyo diyodu bu kadar güzel bi sebeptenmiyimis dedi
Tamam sagol önerilerin icinO sınavı nasıl kazandınız bilmiyorum ama bu imla ile kazanmamalıydınız. Oturun dil bilgisi çalışın.
Sayın meslektaşım. Sorun sadece noktalama işaretleri degil. Kelimeleri de yanlış yazıyorsun. Neden önemli olmasın? Sen ben ogretecegiz ki geriden gelenler de sahip çıksın, gereken özeni göstersin. Doğrusu varken neden yanlisinda diretiyorsun? "Bişey" diye bir kelime yok bu arada. Rica ediyorum yapmayalım bunu.Ayyy harbiden ne kadar sorun oldu noktalama işaretleri genel söylüyorum okulda ve normal kağıt üzerinde önemli resmi belgelerde duzgun birsekilde turkecemi kullanıyorum ama burda kullanma gereği duymadım
Bak, ben yazıyor muyum mesleğimi? Ne guzel imlasiz, kuralsız yazmak çok zevkli. Amaç kendini ifade etmek ise. Gunesi maviye boyamak, ağaçları kirmiziya boyamak gibi.Peki hocam haftaya okula gidip istifa dilekçemi vericem
2. sınıfta öğretiliyor imla ve noktalama, bilmek için bir düzey gerekmiyor yani biraz özen yeterli.Burada her eğitim düzeyinden insan var. Lütfen konuyu anlamaya çalışın kadın zor durumda. Noktalama yok satır başlığı Türk Dil Kurumu değil burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?