Hamileyim fakat söyleyemedim

Tabi ki de hamile olduğunu söyle .

Ayrıca ona söylediğin laf uygun olmamış ben olsam bende kızardım

Bundan sonra görünce ile de görülmeyeceğini söyle eşine
Ya biliyorum normalde daha büyük kavgalarimzida bile ben haklıyken bile öyle bişey bırak demeyi düşünmedim bile ogun nolduysa birazda duygusalım birden çıktı agzimdan

arkadaşlar hamileliğin arkasına sığınmayın diyeceklerdir benim yorumuma muhtemelen ama;

ben iki hamileliğimde de adet gecikmesinden önce öyle böyle değil, içimden canavar çıkacak kadar asabiydim, sadece eşimi değil önüme gelen herkesi haşlamışlığım var. Sanırım hormon dengesi nedeniyle böyle oluyor. Bilemiyorum tam sebebi ama ilkinde bir hafta sürüp geçmişti, ikinci hamileliğimde ise daha uzun sürmüştü. Bunun mantıklı bir açıklaması yok.

Eğer ki siz de böyle hissedip o anda çıkıştıysanız çok da yapabileceğiniz bir iey yok, anlatacaksınız ve anlayış bekleyeceksiniz.

Ancak eşiniz kırılmakta haklı, maalesef sebebi ne olursa olsun dilin açtığı yara zor kapanıyor.

Bebeğiniz hayırlı uğurlu gelsin, sağlıcakla doğsun.

Teşekkür ederim darısı sizin başınıza iste şimdi şey düşünüyorum direkmi diyim yoksa bi kaç gün bekleyip hediye falanmı aliyim

Yerinizde olsam simdi uyuyorsa uyandırır, sözlerinizin sebebinin görümceniz olduğunu bu yüzden eşinizin de üzülmesine dayanamadiginizi, kullandığı kelimenin ağır olduğunu, tekrar bir araya gelmek istemediğinizi özenle oraya iliştirir sonra da hamileyim derdim. Çok da kasmayın bırakın nasıl ve neden kırgın olduğunuzu iyice anlasin. Üzülsün ne olacak sizin aileniz ona o ıgrenc kelimeye denk bir kelime söyleseydi o sanki farklı mi tepki verecekti? Hemen söyleyin bence.

Galiba hormonlardan cunki normalde eşimle konuşmalarında en ufak lafina dikkat ederim onu kırmıyım diye ama o gün bi anda çıktı malesefki dil yarasını iyileştirmek zor artık uğraşıcam birz

Eşiniz evde degil mi şu an?
Gidin Uzanın yanına, elini karnınıza koyun, ne kadar çok sevdiğinizi anlatarak başlayın.
Sonra ona döner bebek haberini de verirsiniz öpe koklaya.. kırgın olan sizmişsiniz gibi davranma sebebinizi anlamadım :)

Ay beni çok gaza getirdiniz salonda kitap okuyo tipimi biraz düzeltip gidiyim yanına iki gündür ağlamaktan tipim kaydı

Galiba hormonlardan cunki normalde eşimle konuşmalarında en ufak lafina dikkat ederim onu kırmıyım diye ama o gün bi anda çıktı malesefki dil yarasını iyileştirmek zor artık uğraşıcam birz

ben de maalesef eşime, senle evlendiğime pişmanım demiştim

ki çok küçük bir meseleydi.

bilemiyorum çok ağır bir laf gerçekten ama anlayış gösterir umarım.

Ben kendimde kesinlikle hormonal değişime bağlamıştım, çünkü gerçekten böyle içimden canavar çıkıp çevreye saldıracak gibi hissediyordum

Ay beni çok gaza getirdiniz salonda kitap okuyo tipimi biraz düzeltip gidiyim yanına iki gündür ağlamaktan tipim kaydı

Dur dur görümceyi falan karıştırma bu mutlu habere sakın :) kim baba olacağı haberini gelin görümce çekişmesiyle almak ister? Git aşkını anlat da söyle :)

Öyle saçma şey mi olur yeşilçam gibi bebek var diye beni affetmesin, bebek var diye boşanmaktan vazgeçmesin, bebek var diye bebek var diye. Gidin dileyin özrünüzü onunla evlenmenin yaptığınız en doğru şey olduğunu da kk ne değil eşinize söyleyin. Sonra da bebeğinizin tadını çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…