Hamileyim fakat söyleyemedim

Kusura bakma morelim bozuktu ve sadece derdimi paylaşmak istedim noktalamaya falan dikkat edemedim

Patlama anında saçmalamışsınız, bu gerçek fikriniz değil ki. Bunu söyleyin işte. Birbirinizi seviyorsunuz ve genel olarak da aranız iyi, bu ilişki arada saçmalamayı kaldırır, yeter ki alışkanlık haline getirip, başkalarına olan öfkenizin acısını sürekli eşinizden çıkarmayın. Önce bunu konuşun, sarılın, öpüşün, sonra verin müjdeyi.

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, yuvanızdaki huzuru, aşkı daim etsin yavrunuz.

Arkadaşım nolur bırak şimdi noktayı virgülü falan
Uyuyosa uyandır yada napıyorsa şuan için seninle mutlaka konuşmam lazım de.
Al karşına kendini kötü hissettiğini,kalben asla böyle düşünüp bu sözü ona dayanarak söylemediğini. Ona hak verdiğini bende bana noldu anlamamıştım ama artık biliyorum sende bil hayatım. Tamamen hormonal de
Ayyy neden falan derken baba olcaksın de yapıştır gitsin hiç düşünme. Nasıl tuttun kız içinde ben olsam 10 kere söyledim. Böyle şey saklanır mi
Şaka bi yana hemen söyle canım. Seni bilmem ama valla bize sabah olmaz burda
Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşiallah canım. Rabbim analı babalı büyütsün

Görümcene kızıp eşine patlamışsın. Bence sinir anında söylediğin cümleler olduğunu ve bunlardan pişmanlık duyduğunu eşine güzel bir dille aktar. Anlayışla karşılayacağını düşünüyorum. Sonra da hamile olduğunu söylersin. Belki torun geleceğini öğrenince kaynananın da tavrı değişir. Umarım.

Söylemelisin bncede kızgin degil kirgindr sende aciklamani yap ve soyle cunku minik bi mucize geliyor kimse uzmesin sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…