Hamileyim fakat söyleyemedim

Hatalı olan sizsiniz adamın hiç hatası yok madem barışmak istiyorsunuz özür dileyeceksiniz önce sonuçta kırılan taraf eşiniz siz öyle kendi kendine barışmasını bekliyorsunuz doğru mu sizce

evet adam kırılmakta haklı annesının kardesının soyledıgı sozun suclusu esın degıl kı evlenmeseydım senle keske dıyorsunuz

kesınlıkle ozur dıleyın
cok sinirlerım bozuldu sanırım hormonlar da tavan olmus cok canım sıkıldı ozur dilerım sinirimi senden cıkardıgım ıcın . sen aılene karsı benı ezdırmezsın bunu bılıyorum . zaten bız guclu bır aıle olucaz . ınsallah cocugumuzunda gonlu senın gıbı guzel olur de
pozıtıf testını tutustur elıne
sarılın opusun
ıkı gunluk fani dunya senın aılen soyle boyle kavgalarına gırmeyın sorununuz kımleyse onunla konusun
laf sahıbınde batar
gorumcenızın o sozunu duydugunuz an dur esımı cagırayım bırde ona soyle benım hakkımda dusuncelerını . terbıyesız senı de korkut onu bıtsın gıtsın ne kavgaya gırıyorsun kı salak ınsanlarla ? bırde tutmus hıc degmeyen bırı ıcın esınızle kotu olmussunuz
sakin olun bırdaha

Sen onu bunu boşver de gorumcenle kv nin sana "Yollu" demelerini yuttun mu? Acısını eşinden cikartmissiniz .

Ay kızlar anlatıyorum barıştık söyledim ve şuan dizlerimde uyuyo .şöyleki eşim salonda kitap okuyodu ilk önce en masum halimle yanına gittim ve ona konuşmak istediğimi söyledim oda bencede artık konuşmalıyız dedi ve ben ona azimdan bi anda o kelimenin çıktığını normalde öyle bi kelime kullanmiycagimi bildiğini söyledim.ve ben senle artık kus kalmak istemiyorum dedim. Eşimde bende senle kalmak istemiyorum 2 gündür uyku girmiyo gözüme dedi ve seni seviyorum unutma bidaha böyle bi kelime kullanmiycagima söz veriyorum dedim .oda bende seni seviyorum bidaha bukadar konusmamazlik yapmayalım dedi. sonra uyuyalimmmu dedi. ben daha dur bisey soyliycem sana misafir gelcek eve dedim aa kim geliyor nezaman geliyor falan diye soru sordu bende hadi tahmin et dedim sırayla bütün tanıdıklarını saydı yok dedim bilemedin ee kim ozaman dedi daha var 9 ay sonra gelcekmis dedim anlamdı sonra dur en iyisi ben sana resmini gösteriyim dedim ultrason resmini verdim eline ve ilk saka yapmiyosun dime aşkım dedi yok dedim gerçek sonra birden gözünden bi damla düştü ama yüzü guluyodu ben şimdi babamı oluyorum dedu evet dedim baba oluyosun öptü beni sen bitanesin dedi seni seviyorum dedi kafasını dizime koydu karnımı elleyerk uyuydu keşke 2 günüdür beklemeseydim çok güzle bi andı
Desteğiniz icin teşekkürler kızlar allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin insallah.

Çok tatlı bir çift canlandı gözümde, bunu kaybetmeyin. Bebe de çok şanslı olacak.

Bizede söylermisin konu sahibi. Esin hamıle oldugunu öğrenince nasıl tepki verdi :) meraklıyım ben
Bizede söylermisin konu sahibi. Esin hamıle oldugunu öğrenince nasıl tepki verdi :) meraklıyım ben
kızlar anlatıyorum barıştık söyledim ve şuan dizlerimde uyuyo .şöyleki eşim salonda kitap okuyodu ilk önce en masum halimle yanına gittim ve ona konuşmak istediğimi söyledim oda bencede artık konuşmalıyız dedi ve ben ona azimdan bi anda o kelimenin çıktığını normalde öyle bi kelime kullanmiycagimi bildiğini söyledim.ve ben senle artık kus kalmak istemiyorum dedim. Eşimde bende senle kalmak istemiyorum 2 gündür uyku girmiyo gözüme dedi ve seni seviyorum unutma bidaha böyle bi kelime kullanmiycagima söz veriyorum dedim .oda bende seni seviyorum bidaha bukadar konusmamazlik yapmayalım dedi. sonra uyuyalimmmu dedi. ben daha dur bisey soyliycem sana misafir gelcek eve dedim aa kim geliyor nezaman geliyor falan diye soru sordu bende hadi tahmin et dedim sırayla bütün tanıdıklarını saydı yok dedim bilemedin ee kim ozaman dedi daha var 9 ay sonra gelcekmis dedim anlamdı sonra dur en iyisi ben sana resmini gösteriyim dedim ultrason resmini verdim eline ve ilk saka yapmiyosun dime aşkım dedi yok dedim gerçek sonra birden gözünden bi damla düştü ama yüzü guluyodu ben şimdi babamı oluyorum dedu evet dedim baba oluyosun öptü beni sen bitanesin dedi seni seviyorum dedi kafasını dizime koydu karnımı elleyerk uyuydu keşke 2 günüdür beklemeseydim çok güzle bi andı
Desteğiniz icin teşekkürler kızlar allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin insallah.

Ayyy çok romantik :))) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bebegınıde sağlıcakla kucağına almayıalmayı nasip etsın

Noldu acaba ay çok heycanlı. Arada böyle güzel konular iyi geliyor insana
anlatıyorum barıştık söyledim ve şuan dizlerimde uyuyo .şöyleki eşim salonda kitap okuyodu ilk önce en masum halimle yanına gittim ve ona konuşmak istediğimi söyledim oda bencede artık konuşmalıyız dedi ve ben ona azimdan bi anda o kelimenin çıktığını normalde öyle bi kelime kullanmiycagimi bildiğini söyledim.ve ben senle artık kus kalmak istemiyorum dedim. Eşimde bende senle kalmak istemiyorum 2 gündür uyku girmiyo gözüme dedi ve seni seviyorum unutma bidaha böyle bi kelime kullanmiycagima söz veriyorum dedim .oda bende seni seviyorum bidaha bukadar konusmamazlik yapmayalım dedi. sonra uyuyalimmmu dedi. ben daha dur bisey soyliycem sana misafir gelcek eve dedim aa kim geliyor nezaman geliyor falan diye soru sordu bende hadi tahmin et dedim sırayla bütün tanıdıklarını saydı yok dedim bilemedin ee kim ozaman dedi daha var 9 ay sonra gelcekmis dedim anlamdı sonra dur en iyisi ben sana resmini gösteriyim dedim ultrason resmini verdim eline ve ilk saka yapmiyosun dime aşkım dedi yok dedim gerçek sonra birden gözünden bi damla düştü ama yüzü guluyodu ben şimdi babamı oluyorum dedu evet dedim baba oluyosun öptü beni sen bitanesin dedi seni seviyorum dedi kafasını dizime koydu karnımı elleyerk uyuydu keşke 2 günüdür beklemeseydim çok güzle bi andı

U

Ay canım ya inan mesajını bekledim ve cok sevindim oh bee ne güzel işte
Olur böyle şeyler arada. Tadı tuzu diyelim. Bak ne mutlu ki eşin sana ne kadar düşkün.
Oh rahat rahat uyuyun şimdi üçünüz
Allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin inşiallah canım. Yuvanda huzurun mutluluğun daim olsun.
Her kim olursa olsun asla aranıza girmesine izin verme canım. Ne kendini ne eşini üzüpte kötü kalpli insanları mutlu etme.
Mutluluklar dilerim tekrar. Gerçekten çok sevindim

Pardon da özür dilemeye ne dersin? Adamin ne sucu var?? Hem saçma sekilde kırmışsin hem gönlünü almamissin üstüne de bebeğini öğrenme hakkını elinden alıyorsun! Değişik

Barışmanıza çok sevindim ama gerçekten söylemeden geçemeyeceğim. Herkez değil herkes. Ayrıca de ve da’ların kullanımında da çok hata vardı. Hani diyecekseniz üzgün olduğum için dikkat edemedim diye ama ben bu kelimeleri yazarken dikkat ederek doğrusunu yazmadığımı farkettim.

Hala temiz kalpli iyi niyetli insanların olduğunu görmek çok güzel bi duygu allah isteyen herkeze hayırlı bir eş sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah. hamileliğini öğrendiğimden beri çok garip bir duygu patlaması icerisindeyim düşüncesi çok guzel geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…