- 27 Ağustos 2018
- 67
- 91
- 3
- Konu Sahibi Helenoztrk34
Onu diledim zate ilk gün diledim ama kırgın halaTebrik ederim. Bence once ozur dileyin, sonra da bu konuyu konusun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu diledim zate ilk gün diledim ama kırgın halaTebrik ederim. Bence once ozur dileyin, sonra da bu konuyu konusun.
Ya biliyorum normalde daha büyük kavgalarimzida bile ben haklıyken bile öyle bişey bırak demeyi düşünmedim bile ogun nolduysa birazda duygusalım birden çıktı agzimdanTabi ki de hamile olduğunu söyle .
Ayrıca ona söylediğin laf uygun olmamış ben olsam bende kızardım
Bundan sonra görünce ile de görülmeyeceğini söyle eşine
Teşekkür ederim darısı sizin başınıza iste şimdi şey düşünüyorum direkmi diyim yoksa bi kaç gün bekleyip hediye falanmı aliyimÖnce güzel bir özür dileyin. Ve madem en doğru kararınız olduğunu düşünüyorsunuz bunu ona da söyleyin. Bir daha böyle şeyler söylememeye söz verin ve bebeğinizi söyleyin. Hata yaptınız ve gönül almak da bir erdem. Bu arada gözünüz aydın.
Özür dile ve bu mutlu haberi hemen verHep öyledir zaten el üstünde tutar beni herkeze karşı korur ama iste pat diye çıktı ağzımdan niye öğle dedim bilmiyorum
Galiba hormonlardan cunki normalde eşimle konuşmalarında en ufak lafina dikkat ederim onu kırmıyım diye ama o gün bi anda çıktı malesefki dil yarasını iyileştirmek zor artık uğraşıcam birzarkadaşlar hamileliğin arkasına sığınmayın diyeceklerdir benim yorumuma muhtemelen ama;
ben iki hamileliğimde de adet gecikmesinden önce öyle böyle değil, içimden canavar çıkacak kadar asabiydim, sadece eşimi değil önüme gelen herkesi haşlamışlığım var. Sanırım hormon dengesi nedeniyle böyle oluyor. Bilemiyorum tam sebebi ama ilkinde bir hafta sürüp geçmişti, ikinci hamileliğimde ise daha uzun sürmüştü. Bunun mantıklı bir açıklaması yok.
Eğer ki siz de böyle hissedip o anda çıkıştıysanız çok da yapabileceğiniz bir iey yok, anlatacaksınız ve anlayış bekleyeceksiniz.
Ancak eşiniz kırılmakta haklı, maalesef sebebi ne olursa olsun dilin açtığı yara zor kapanıyor.
Bebeğiniz hayırlı uğurlu gelsin, sağlıcakla doğsun.
Ay beni çok gaza getirdiniz salonda kitap okuyo tipimi biraz düzeltip gidiyim yanına iki gündür ağlamaktan tipim kaydıYerinizde olsam simdi uyuyorsa uyandırır, sözlerinizin sebebinin görümceniz olduğunu bu yüzden eşinizin de üzülmesine dayanamadiginizi, kullandığı kelimenin ağır olduğunu, tekrar bir araya gelmek istemediğinizi özenle oraya iliştirir sonra da hamileyim derdim. Çok da kasmayın bırakın nasıl ve neden kırgın olduğunuzu iyice anlasin. Üzülsün ne olacak sizin aileniz ona o ıgrenc kelimeye denk bir kelime söyleseydi o sanki farklı mi tepki verecekti? Hemen söyleyin bence.
Galiba hormonlardan cunki normalde eşimle konuşmalarında en ufak lafina dikkat ederim onu kırmıyım diye ama o gün bi anda çıktı malesefki dil yarasını iyileştirmek zor artık uğraşıcam birz
Ay beni çok gaza getirdiniz salonda kitap okuyo tipimi biraz düzeltip gidiyim yanına iki gündür ağlamaktan tipim kaydı
Ay ne biliyim ya dusunmekten harbi aklima gelmedi bidahakine artikBi noktalama işareti koysaydın canım ya. Lafın ne ucu belli, ne sonu...
Özür dile Barış'ın bşy olmaz.Ya biliyorum normalde daha büyük kavgalarimzida bile ben haklıyken bile öyle bişey bırak demeyi düşünmedim bile ogun nolduysa birazda duygusalım birden çıktı agzimdan
Bebeğinizi sağlıkla mutlu günlerde kucaklayın inşallah.Ay beni çok gaza getirdiniz salonda kitap okuyo tipimi biraz düzeltip gidiyim yanına iki gündür ağlamaktan tipim kaydı