kızmayın ama bence eşiniz haklı.ben bir sürü çiçeğimi doldurdum çöpe kii, zararsız oldukları halde sırf oksijeni tüketmesinler diye. eşinizin sözünü dinleyin derim...
cok tesekkür ederim arkadaslar ..benim gibi düsünen cok insan varmis...hayvan sevmeyen insanlari hic sevemez..bence hayvan sevmeyenler eksik insanlardir...cicekleri cöpe atma konusuna gelince cok güldüm ne diyeyim söyleyecek söz bulamiorum o arkadasa ...evin bir kösesindeki oksijeni cok görmüsün allah senin aldigin nefesi sana cok görmez insallah uzun yasa dilerim...arkadaslar cok cok tesekkürler yorumlariniz icin ..biraz olsun icim rahatladi ve direnmeye devam edicem ...allah yardimcim olsun ...
neden dehşete düşüyorsunuz anlayamadım? çiçekleri çöpe atarken dehşete düşüyorsunuz ama köpek ile bir bebeğin aynı ortamda bulunmasını normal karşılıyorsunuz??Ciceklerin cope atilmasi..dogrusu dehsetle okudum,inanamadim, yorum bile yapmaya gerek gormuyorum!
Sonuc olarak; hepimizin gerekli arastirmalari yaparak, dogru bilgilere ulasarak ya da bakamayacagimiz bu dostlari hayatlarimiza bastan hic almadan ,sayet aldiysakta sorumluluk ve sagduyu ile yasamak zorunda oldugumuzu dusunuyorum,unutmayin bu evrende sadece bizim degil, tum canlilarin bir yeri ve yasama hakki vardir!
biliyormusunuz bende size gülüyorum şuan çiçekler benim çocuğumdan daha kıymetli değil sizin köpeğiniz daha kıymetlimi bilemiyorum bu benim düşüncem size ancak saygı duymak düşüyor bu konuda
cok üzgünüm coook...esim hamile oldugum icin pekines cinsi köpegimi istemiyor..5 aylik hamileyim...ve 5 aydir beynimi yedi ...ben köpegimi coook seviyorum ve baska birine vermek istemiyorum ....esim anlamiyor...cocuk dogunca steril ortamda büyüsünmüs cocugu ...anlatamiyorum ki ..ne desem kar etmiyor..ne yapicam ben yaaa.....