- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
Ücretli olayına karşı olsamda ücretli alıcamda abartmışlar fiyatlar saçma sapan, yavru istiyorum çünkü yetişkin köpeği eğitmek çok zor bakalım artık kısmet umarım bulurum. İstanbul ve Bursa daki hayvan çifliklerinde çok fazla yavru var ama uzak güvenemiyorum.
Hayvanin saci tuyu bilmem nesi agzina falan kacar derlerdi buyuklerim. Baska ne olur bilmiyorum
aldım aldım çok tatlı akıllı bir maltese terrier allahım nazarlardan korusun onu ömrü sağlıklı ve mutlu olsun inşallah daha annemlere söylemedim ama neticede bakıcak olan biziz dimi onlarda bir şekilde kabullenicekler artık
cok üzgünüm coook...esim hamile oldugum icin pekines cinsi köpegimi istemiyor..5 aylik hamileyim...ve 5 aydir beynimi yedi ...ben köpegimi coook seviyorum ve baska birine vermek istemiyorum ....esim anlamiyor...cocuk dogunca steril ortamda büyüsünmüs cocugu ...anlatamiyorum ki ..ne desem kar etmiyor..ne yapicam ben yaaa.....
avrupadaki insanalar genellikle hamile kaldıklarını öğrendiklerinde hemen evlerine bir köpek yada bir kedi alırlarmışki çocuklarıda hayvan sevgisiyle büyüsün,şevkati öğrensinler diye...bizdede aman tüyü kaçıcak uzak dursun tırmalıcak uzak dursun, sonrada çocuklar hayvanlardan korkuyor yada tam tersi sokakta taşlıyorlar yok kuyruğunu bağlıyorlar, daha neler neler.hayvanların ilaçlarını ve iğneleri yaptırdıktan sonra hiç bir zararı olmaz. birazda temizliğe dikkat edilince zararı olacağını sanmıyorum...
cnm sende inşalah vermesin....
Cok güzel demişsiniz valla.Zaten çocuklarımıza hayvan sevgisi vermediğimiz için çocuklar hayvanlara sokakta binbir türlü işkenceler ediyorlar.Benim de 8 tane tavşanım var balkonda benim eşimde bebek olunca evde hayvan kalmaz diyor ama ben buna asla izin vermem.
Hem hijyen konusuna dikkat edersem hiçte birşey olmaz bence.
aaa ne güzel tavşanlarda çok şirinler cnm bence hayvan beslemek bir ayrıcalıktır hijyen olduktan sonra problem olmaz sonuçta kedi yada köpek yada herhangi bir hayvanı cocuğun uyuduğu ortama sokmassan 1 yaşına kadar hiç bişey olmaz bence. biz de hayvanlarla büyüdük ben bebekken van kedisi varmış annemin yani allah şükür bi hastalığımız olmamış.He çocuğun astımı vardır yada herhangi bir hastalığı vardır allah korusun ozaman sıkıntı olur tabiki .
Aynen katılıyorum,ben hamile olsam asla köpeğimi vermem ne demek ya hamileyim diye bir canı dışarımı atıcam sonuçta o da bir canlı onunda duyguları var onunda gözleri var lütfen ya bırakın bu eski kafalı insanları yok bebeğin oldugu yerde köpek olmazmış kardeşim köpeğine temiz bakarsan evini güzel temizlersen hiçte bişi olmaz asıl insanlardan mikrop geçer bebeğine köpeğinden değil
Aynen katılıyorum,böyle düşünen insanlar çocuklarını sokağa bile çıkarmasın sokakta da bir sürü köpek var kedi var havada uçuşsan tüyler var mikrop var hastalık olacağı varsa zaten bişekillde olur temizlik ve veteriner kontorlü varsa hiç bişey olmaz .
katılıyorum ama bu lafları eski kafalı insanlara anlatmak mümkün değil
bilgisiz insanlara..
bilgiye kapalı kafalara..