hamileyim esim köpegimi istemiyor

Anladım canım, ne yazık ki ücretli satış yapan üretim çiftlikleri ile tanışıklığım yok Sadece sana tavsiye çok çok iyi araştır neler döndüğünü sürekli duyuyorum çünkü

Hayvanin saci tuyu bilmem nesi agzina falan kacar derlerdi buyuklerim. Baska ne olur bilmiyorum

ağzına kaçarmış ne olcak kaçınca köpek beslemediğiniz çokbelli çünkü bilmiyosunuz her ay onların aşıları yapılıyo tüyü insanlara zarar vermesin diye...köpeğin eldeğiştirmesi ne demek biliyomusunuz siz tüm dünyası allak bullak olucak ve köpek çocuğumuz gibi oluyo ayrılmak kolaymı ha diyince olmuyobu işler

aldım aldım çok tatlı akıllı bir maltese terrier allahım nazarlardan korusun onu ömrü sağlıklı ve mutlu olsun inşallah daha annemlere söylemedim ama neticede bakıcak olan biziz dimi onlarda bir şekilde kabullenicekler artık

Çok sevindim canım, inşallah uzun bir ömrü olur ...Fotoğraflarını merakla bekliyoruz

en kısa zamanda atarım şuanda biraz kirli kendisi acil yıkanması lazım ama aşıları bitmeden yıkayamıyorum temizliyim aklıyım paklıyım hemen resimlerini atarım bu arada garipte olmadım desem yalan olur hep paşa diyesim geliyor ama bakıyorum paşa değil yani paşamın yeri çok farklı bende ama zamanla alışıcam, ismini micky koyduk acayip sevgi manyağı bir yavrucuk dün bulduk ilk alıcam diye karar vermiştim ama sonra acayip kararsızlık yaşadık kafayı yeme durumdaydık alsak mı almasak mı diye sonunda aldık ama hala garip hissediyorum sanırım normal bir duygudur yaşadığım dimi?

ben eşine katılıyorum eşinin yerinde olsam derhal bir çare bulurdum bu duruma...
bahsettiğin bir hayvan dimi canım köpek aklı it aklı işte ne yapacağı bellimi olur şimdi içinden diyorsundur benim köpişim hiçbişey yapmaz onu yapmaz bunu yapmaz ama şu hayatta varya hiçbişeye güvenmicen ama bunu bebeğini kucağına alınca anlıcaksın azıcık burnu aksa kıyameti koparacaksın evlat sevgisi varya ap ayrı bişey.....bebekle köpek aynı evde olmaz bu benim fikrim....
oğlum 2 yasındayken eşim eve pekines cinsi bir köpek getiri eşime yalvardım akardım götür bunu dedim anlamadı oğlumuza bişey yapar veya mikrop kapar dedim dinlemedi ....bende eşim gidince köpeği banyoya kapatmıstım bebeğimde uyuyordu ben banyoya kirli atmak için girdim kapıyı açık bırakmstım köpek banyoda ....bende mutfaktayım yemek yapıyorum oğlum sen uyan banyoya girrrr köpekte bunun yüzünü bastan baaşa yırt tırnaklarının izi boynuna kadar geliyordu oğlumun ağlamasıyla şoka uğradım aksmına eşimle kavga ettim ertesi günü köpek evden gitti

öyle bilip bilmeden köpek kist yapar falan diye konuşmalar yalan.çiğ et yemeğen köpek asla kist yapmaz.ama köpeğinizin cinsi pekinez oldugu için bebeğinizi kıskanablir pekinez ırkı kıskanç bi ırktır.bu yüzden her ihtimale karşı siz köpeği gecici bi süre bebek büyüyene kadr bi tanıdıgınıza bırakın varsa tabi ilgilenen biri yada gönüllü bi hayvansevere gecici bi süre güvenebileceginiz yere bırakın.zaten cocugunuz büyüyünce oda cok sevicektir

11 yıldır evimizde kızımla yaşıyoruz. bazen yaşlandı diyorlar ona bile üzülüyorum. ablam 3 sene önce evlendi ve kendi evine geçti kuzuşum bizimle kalıyor.3 ay önce doğum yaptı ve 1 ay bizde kaldı.bebek eve girdiğinde kuzuş önce anlamadı kimin kucağındaysa bebk onun yanına gitti.bizde suratına yaklaştırmadan sırtını eçvirdik ve koklamasına izin verdik.ve sonra inanılmaz bir sahiplenme...mevlüt için gelenleri inanırmısınz odaya sokmak istemdi.kapıda yatıyor ama içeri girmiyor.bebk ağladı mı gelip ablamın suratına havlıyor..yasaklar koyduk.yanına çok yaklaşmadı.çok şükür hiç bir problemde yaşamadık

benimde pekinez cinsinde bir köpegim var. eve cocuklar felan gelince deliriyor sevincten onlarla nasil oynayacagini sasiriyor. asla bir bebege veya cocuguna zarar verebilecegini düsünmüyorum. bence köpeginizi vermeyin yazik günah o hayvanada. tabiki önleminizi alin ve baslarda yanliz birakmayin ama bence cocugunuzun bir hayvanla büyümesi cok güzel olacaktir. kücük yaslardan itibaren hayvan sevgisiyle büyürse ileride hayvanlara zarar vermez ve topluma bir hayvansever daha kazandirirsiniz

benimde ilerde böyle bir sıkıntım olacak muhtemelen. daha çocuk yok kedimle mis gibi yaşıyoruz ilerde ne olur Allah bilir tabi ama birine vermeyi şimdilik aklımdan bile geçiremiyorum.:97:

sizin durumunuzdada vermenizi asla istemem eşinizi ikna edin derim.eşinizide doktorunuzla ve veterinerinizle irtibata geçip bu olayı kabullenmesini sağlayın. fakat dikkatimi çeken olay şuki eşiniz size bu konuda yardımcı olmayacak gibi görünüyor. ilk zamanlar sıkıntısı size olacak yani. köpek bakmadım bilmiyorum ama onların dışarıya çıkması falan gerekiyor siz lousa iken çıkıp gezemezsniz peşinden doğal olarak. o yüzden başlarda komşunuzdan,arkadaşınızdan,akrabanızdan yardım isteyin. belki ilk 2-3 ay geçici olarak onlara baktırırsanız daha iyi olur. Umarım herşey istediğiniz gibi olur

avrupadaki insanalar genellikle hamile kaldıklarını öğrendiklerinde hemen evlerine bir köpek yada bir kedi alırlarmışki çocuklarıda hayvan sevgisiyle büyüsün,şevkati öğrensinler diye...bizdede aman tüyü kaçıcak uzak dursun tırmalıcak uzak dursun, sonrada çocuklar hayvanlardan korkuyor yada tam tersi sokakta taşlıyorlar yok kuyruğunu bağlıyorlar, daha neler neler.hayvanların ilaçlarını ve iğneleri yaptırdıktan sonra hiç bir zararı olmaz. birazda temizliğe dikkat edilince zararı olacağını sanmıyorum...
cnm sende inşalah vermesin....

Cok güzel demişsiniz valla.Zaten çocuklarımıza hayvan sevgisi vermediğimiz için çocuklar hayvanlara sokakta binbir türlü işkenceler ediyorlar.Benim de 8 tane tavşanım var balkonda benim eşimde bebek olunca evde hayvan kalmaz diyor ama ben buna asla izin vermem.
Hem hijyen konusuna dikkat edersem hiçte birşey olmaz bence.

ben hamile olsam asla köpeğimi vermem ne demek ya hamileyim diye bir canı dışarımı atıcam sonuçta o da bir canlı onunda duyguları var onunda gözleri var lütfen ya bırakın bu eski kafalı insanları yok bebeğin oldugu yerde köpek olmazmış kardeşim köpeğine temiz bakarsan evini güzel temizlersen hiçte bişi olmaz asıl insanlardan mikrop geçer bebeğine köpeğinden değil

Aynen katılıyorum, böyle düşünen insanlar çocuklarını sokağa bile çıkarmasın sokakta da bir sürü köpek var kedi var havada uçuşsan tüyler var mikrop var hastalık olacağı varsa zaten bişekillde olur temizlik ve veteriner kontorlü varsa hiç bişey olmaz .

katılıyorum ama bu lafları eski kafalı insanlara anlatmak mümkün değil

bilgisiz insanlara..
bilgiye kapalı kafalara..

uğraşıyorum hep öyle konular açıldıgında arkadaşlarıma anlatıyorum bakın aslında köpek kılı bişi yapmaz bilmem ne filan diye ama kimse beni dinlemiyor ama ben yinede anlatıyorum herkese sizde öyle yapın belki akıllanırlar

anlamazlar canım..
niye mi?
çünkü anlamak için bir çabaları yok.. sabit fikirliler..

ben mesela çöpe cam kırığı,yada konserve atıldığında,
önce gazeteye sarın diyorum,sora poşete koyun ve öyle atın çöpe diyorum herkese..
pisiler çöpü karıştırıp yemek arıyorlar ya,ağızları kesiliyor,yırtılıyor öylece atılmış olan kesici şeylerden..
yani şu yazdığımızı 2 kişi bile okusa,mutlu olucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…