- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamazlar canım..
niye mi?
çünkü anlamak için bir çabaları yok.. sabit fikirliler..
ben mesela çöpe cam kırığı,yada konserve atıldığında,
önce gazeteye sarın diyorum,sora poşete koyun ve öyle atın çöpe diyorum herkese..
pisiler çöpü karıştırıp yemek arıyorlar ya,ağızları kesiliyor,yırtılıyor öylece atılmış olan kesici şeylerden..
yani şu yazdığımızı 2 kişi bile okusa,mutlu olucam..
cnm düşüncene saygı duyuyorum ama bebek olmadan önce hayvanlarımız var bebek olunca hayvanlarımıza güle güle demek biraz bencillik olmuyormu? ben kendimi bildim bileli evde hep hayvan beslemiş bir insanım şuanda evimde bir kedim var o benim hayatımın bir parçası mesala ben onunla çok mutluyum onsuzluğu düşenemem sana tavsiyem hachi filmini izle ve bir köpeğin sahibine olan aşkını izle yok böyle bir sevgi:) ağlamaktan gözlerim şişmişti beni ençok etkileyn kısmı ise gerçek hayattan bir alıntı olmasaydı.Arkadaşlar bende köpekleri çok severim ama bencede bebeklerin olduğu bir evde en azından belirli bir yaşa kadar olmamalı.. benim büyük halamın ciğerlerinde hala küçükken kaçan kedi kılı duruyor halam 48 yaşında..bilginize
sevgiler
ee dogru diyo arkadasim. yeni dogan bebek hicbir evcil hayvanla ayni ortamda kalmamali. kopek bebeginizden daha mi degerli??
yorumları okumadım ama bende kendimden bişey anlatmak istiyorum...ben yaklaşık 4 aylık hamileyken yolda minik bi köpek vyavrusu buldum.eşime çok yalvardım bakalım diye.havada çok soğuktu.ordaki marketten bi kutu aldık ve iş yerime götürdüm.akşama kadar oynadım sevdim besledim falan.akşam tekrar kutuya koyup annemlere götürdüm.annem içeri almadı(...seneler önce bi komşuları varmış.kadın hamileyken evde kedi varmış.nasıl olduysa kedi tüyü rahimden girmiş ve bebeğğin göz damarlarına yapışmış.bebek kör olarak doğmuş ve hiç bi tedavisi olmamış.annem bebeğin dünyalar güzeli olduğunu ama gözlerinin kedi tüyü yüzünden görmediğini anlattı.sonradan çok korktum acaba banada böyle olurmu diye ama şükür oğlum çok sağlıklı:)
Ben sahsi fikrimi soyleyeyim. Ben yeni dogan bir bebekle hic bir hayvani evde bulundurmam. Korkarim. Ne olursa olsun nasil yetistirdiysen yetistir sonucta hayvan.Bilmiyorum ya cocuguma bir zarar gelme ihtimaline karsilik ben birsure birinin bakmasini isterdim acikcasi
aslında elbetteki haklısınız, bizim ülkemizde ne yazık ki evcil hayvanlarla ilgili çok fazla kulaktan dolma bilgiler mevcut, birçok insanda daha önce evinde evcil hayvan beslemediği için bu konuya sıcak bakmıyor, ama gerçekten evcil hayvanların bebeklerin sağlığına bir zararı olsaydı örneğin amerikada yaşayan bebek kalmazdı, neredeyse her aileye bir köpek yada kedi düşüyor :)
evcil hayvan beslemek emek ister, aldığınızda yapılması gereken bir dizi aşı vardır sonrasında da her yıl tekrarlanan aşılar iç parazit ilaçları vs, bunlara özen gösterir eğitimlerinide iyi verirseniz, ne sizlere nede bebeğinize, köpeğinizden zarar gelmez.
sanılanın aksine , köpekler zekidir ev hayatına kısa sürede adapte olup koyduğunuz kurallara uyarlar, siz köpeğinizin bebeğinizin odasına girmesini yasaklayın, öldürseniz girmez, örnek veriyorum.