Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden dehşete düşüyorsunuz anlayamadım? çiçekleri çöpe atarken dehşete düşüyorsunuz ama köpek ile bir bebeğin aynı ortamda bulunmasını normal karşılıyorsunuz??
size söyleyecek söz bulamıyorum... siz burada bir konu açmışsınız ve bende, fikrimi söyledim bu benim doğrum siz onaylasanız da, onaylamasanız da.benim oturma odam evet çok küçük ve evim de ısınmadığı için cam kapı hepsini kapatıyorum.belli ki siz saray gibi bir evde yaşıyorsunuz bilseydim size kargolardım çiçeklerimi.Evlerimizdeki bitkilerin veya süs çiçeklerinin gündüz çıkardıkları fazla oksijen ve gece verdikleri karbondioksit miktarı, insanın soluduğu havanın içindeki oksijen miktarı yanında o kadar azdır ki sağlığımızı etkileyebilmesi mümkün değildir. Ancak kapısı, penceresi hava sızdırmaz küçük bir odada, dev bitkilerle birlikte yatma gibi bir alışkanlığınız varsa başka .....
Biraz sizi bu konuda bilgilendirmek amacli ekledim bunlari ...
ayrica hayvan sevgisi baska bebek sevgisi baska ne güzek kocaman vicdanli bir yüregim varki ciceklerin bile bu hayatta yasama sansi olduklarini savunuyorum...ama anlayana.....
Bence eşiniz haklı .Hem sadece bebek için değil sizin içinde sakıncalı evde beslenmesi.her soluduğunuz nefeste onların küçük tüyleri kılları ciğerlerinize yapışıyo ve ömür boyu da gitmiyor.Tabi sağlığı düşünmeyip sevdiğiniz alıştığınız bişeyden vazgeçemiyorsanız orası ayrı
inş. bi orta yol bulursunuz
neden dehşete düşüyorsunuz anlayamadım? çiçekleri çöpe atarken dehşete düşüyorsunuz ama köpek ile bir bebeğin aynı ortamda bulunmasını normal karşılıyorsunuz??
kızmayın ama bence eşiniz haklı.ben bir sürü çiçeğimi doldurdum çöpe kii, zararsız oldukları halde sırf oksijeni tüketmesinler diye. eşinizin sözünü dinleyin derim...
cok üzgünüm coook...esim hamile oldugum icin pekines cinsi köpegimi istemiyor..5 aylik hamileyim...ve 5 aydir beynimi yedi ...ben köpegimi coook seviyorum ve baska birine vermek istemiyorum ....esim anlamiyor...cocuk dogunca steril ortamda büyüsünmüs cocugu ...anlatamiyorum ki ..ne desem kar etmiyor..ne yapicam ben yaaa.....
Bence eşiniz haklı .Hem sadece bebek için değil sizin içinde sakıncalı evde beslenmesi.her soluduğunuz nefeste onların küçük tüyleri kılları ciğerlerinize yapışıyo ve ömür boyu da gitmiyor.Tabi sağlığı düşünmeyip sevdiğiniz alıştığınız bişeyden vazgeçemiyorsanız orası ayrı
inş. bi orta yol bulursunuz
cocugun evcil hayvan ile büyümesi saglik yönünden hicbir zarari yok..ayrica tabii ki bebegim daha degerli olucak ama köpegim de evladim gibi elimde büyüdü 5 yildir bakiyorum ...yinede düsüncenize saygi duyuyorum ...