- 9 Aralık 2009
- 17.086
- 54.292
-
- Konu Sahibi karanfilla
Doktor bu kadar yapacaklarin konusunda fikir veriyor mu ya?Anormal davranışlar gösteriyor dedikocam kötülüklerden korumuyor evde aile muhabbetini yapmaya gerek yok biz aileyiz diyerek konuyu kapattı yeterince açık mı daha ne yazıp duruyorsunuz
Baya dengesiz kocanız var sanki. O 180 derece değişti siz 180 derece değiştiniz. Ama böyle olunca yine orta yolda bulusamadiniz. Biriniz bir 180 daha dönmeli sanki.Kimsenin kimseye gebe kaldığı yok kocam şimdi de sana bilezik takarlar Doğumda diyebiliyor bi konu esnasında maddiyatta konuşmadım ayrıca beklentim de yok benim konu saptı işte yine borçları vardı mağdurdular anlatmaya çalıştığım da bu ...Bişey beklemiyorum dedim konuyu kapattım
Vay 1 seans doktora gidince ruh bilimi uzmanı mi olunuyor?Aslında buraya yazan çoğu arkadaşın bu anlamda sıkıntısı var benim konuda onlar için tam içlerini dökebilecekleri bi yer haline geldi
Taksınlar, ben takmalarından yanayım.Kimsenin kimseye gebe kaldığı yok kocam şimdi de sana bilezik takarlar Doğumda diyebiliyor bi konu esnasında maddiyatta konuşmadım ayrıca beklentim de yok benim konu saptı işte yine borçları vardı mağdurdular anlatmaya çalıştığım da bu ...Bişey beklemiyorum dedim konuyu kapattım
Hem de ne dengesiz ama ben konuyu kapatıyorum ailesiyle ilgili bi yorumsa bulunmamBaya dengesiz kocanız var sanki. O 180 derece değişti siz 180 derece değiştiniz. Ama böyle olunca yine orta yolda bulusamadiniz. Biriniz bir 180 daha dönmeli sanki.
Size de 180 derece donmussunuz dedim ama orda haklı bulmadiniz galibaHem de ne dengesiz ama ben konuyu kapatıyorum ailesiyle ilgili bi yorumsa bulunmam
Taksınlar, ben takmalarından yanayım.
Ne konuda döndüm acabaSize de 180 derece donmussunuz dedim ama orda haklı bulmadiniz galiba
Ayol biraz hiciv yaptık siz de köle isaura değilsniz biliyoruzAnormal davranışlar gösteriyor dedikocam kötülüklerden korumuyor evde aile muhabbetini yapmaya gerek yok biz aileyiz diyerek konuyu kapattı yeterince açık mı daha ne yazıp duruyorsunuz
Esiniz bence kavga icin bahane bulmus sadece babanne dede olarak ceyrek taksinlar dediginiz icinmi cam kirildi bosanma esigine geldiniz mazallah oda takimi isteseydiniz suan buyuk ihtimal mezarda olurdunuz ben diyecek birsey bulamiyorum zira hergun boyle birileri yuzunce katledilen kadin cinayetleri dolu Allah yar ve yardimciniz olsun...Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
O bilezik kelimesini duyunca gözlerinizde dolar işareti yanıp sönmedi yani?Kimsenin kimseye gebe kaldığı yok kocam şimdi de sana bilezik takarlar Doğumda diyebiliyor bi konu esnasında maddiyatta konuşmadım ayrıca beklentim de yok benim konu saptı işte yine borçları vardı mağdurdular anlatmaya çalıştığım da bu ...Bişey beklemiyorum dedim konuyu kapattım
O sadece işine gelenleri duyuyorSize de 180 derece donmussunuz dedim ama orda haklı bulmadiniz galiba
Adamda anlamış, tabi herkes kendi m.... bilirO bilezik kelimesini duyunca gözlerinizde dolar işareti yanıp sönmedi yani?
Ben eminim ki bak nasıl da yola getirdim diye geçirdiniz içinizden.
hamilelik hastalık değildir yüzyıllardır her kadın y
Tıpta hamilelik hastalık olarak geçiyor.hamilelik hastalık değildir yüzyıllardır her kadın yapıyor bu eylemi
Hamilelik ve doğum doğal süreçlerdir. Hamilelik hastalik değildir. Ayrıca insanlık tarihi boyunca altınla bilezikle tedavi edilen bir hastalık görülmemiştir.Tıpta hamilelik hastalık olarak geçiyor.Ayrıca Bebeğin yaptığı baskılardan dolayı da her kadının illaki yaşadığı zorluklar çektiği acılar olabiliyor onun dışında vücutta bir çok değişiklik oluyor rahim ayrı diğer organlar ayrı gerek boyut olarak gerekse acı olarak değişiyorlar ve hamileliğin bitişiyle vücutta oluşan her şey eskiye dönüyor.
Tıpta nasıl geçtiğini söyledim tıpta hastalık olarak geçiyor. Benden hamileyim daha yeni fakat geceleri ağrıyla uykumdan uyandigim bile oluyor demek ki hamilelik zorlu bir süreç olabiliyor bazı insanlar bazı insanlara göre daha rahat geçirebiliyor tabi bu süreçleriHamilelik ve doğum doğal süreçlerdir. Hamilelik hastalik değildir. Ayrıca insanlık tarihi boyunca altınla bilezikle tedavi edilen bir hastalık görülmemiştir.