Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu kim kayınvalideyi ister yanında gerçekten benim sorduğum soru sponsor arıyormuşuz ya kayınvalide evinde yaşayan sizin tabirinizle sponsorlu gelinler için ne düşünüyorsunuz dedim
Psikolojim daha kıymetli şahsen. Sponsor olsaydı bakar mıydınız kaynananıza yani onu mu anlamak lazım burdan?

Zavali adam

Vuuuu adam havale geçirmiş, çocukluktan sıkıntılı, zavali adam tek seansta damgalanmış.Ben asil sizi cok merak ediyorum, siz deki travmalar ne acaba.Ama siz tipik sorunlu insanlar gibi kendinizi iyi gizlersiniz. Zira bu hep böyledir, sizin gibilerin delirttikleri de damgalanip doktor doktor gezer

Yahu kim kayınvalideyi ister yanında gerçekten benim sorduğum soru sponsor arıyormuşuz ya kayınvalide evinde yaşayan sizin tabirinizle sponsorlu gelinler için ne düşünüyorsunuz dedim

Maddi destek veren aileler genellikle beklenti içinde olurlar. Karışma hakkı bulurlar. Kimseye minnet etmez kendi yağında kavrulursan senin kurduğun aileye karışma cesareti de bulamazlar, sınırları kolay kolay ihlal de edemezler. Kayınvalidem bize tencere seti almıştı nişanlıyken, eşim onu bile kabul etmedi. Kimsenin 1 lirası geçmedi evimizi kurarken. Adam ailesini tanıyor sonuçta, hiç karışmadım. Severim kayınvalidemi, bişeyler yapmak istiyor sadece ufak tefek hediyelerini kabul ediyorum, özellikle el emeği verdiği şeyleri, canları sağ olsun, hayır dualarını alalım yeterli. Umarım siz de kafa yapınızı gerçekten değiştirirsiniz, kocanızı gömmüşsünüz en son ama o iş öyle değil, hepimiz biliyoruz, lütfen başkalarını ikna etmeye çalışmak yerine kendi ailenize odaklanın ve herkesi kapınızın dışında bırakın.

Ne güzel, siz o sınırı bir kere çizmişsiniz, birşeyler vererek hakimiyet sağlama umutları kalmamış, artık verdiklerinin hediye olacağını kabul etmişler. Şimdi ne koparsa gönüllerinden kopar.

Kesinlikle öyle haklısınız

Tek görüşmede teşhis konulup ilaç veriliyor örnek; me ama doktorun konu sahibine köle isaura gibi acıların kadını muamelesi yapması enteresan. Kayınvalide de dizideki ismini bilmediğim “anormal” kötü kadın
kocası da çevresindeki entrikaların farkına varıp sevdiceğini tüm kötülüklerden koruyacağına dair ant içmiş esas oğlan

Esimin ailesinin cocuklarimda bir coraplari yok!!!
Dogunca taki da takmadilar!!!
Ama ben esimi darlamadim,onluk birsey yok!!!

Unlemlerinizi cekemedim,ben de kullandim bol bol

Ne güzel, siz o sınırı bir kere çizmişsiniz, birşeyler vererek hakimiyet sağlama umutları kalmamış, artık verdiklerinin hediye olacağını kabul etmişler. Şimdi ne koparsa gönüllerinden kopar.
Ben hediye bile verse,anne birine hediye edersin,bizim icin orme diyorum bazen patik oreyim deyince...
Hediye geri cevrilmez de,insan taniyor yani zamanla,oyle davranman gerekiyor..

Anormal davranışlar gösteriyor dedi kocam kötülüklerden korumuyor evde aile muhabbetini yapmaya gerek yok biz aileyiz diyerek konuyu kapattı yeterince açık mı daha ne yazıp duruyorsunuz

Buraya konu açsan dert konuyu kapatmaya çalışsan ayrı bir dert iyi olsan ayrı dert kötü olsan ayrı dert hiç bulaşma daha iyi

Kimsenin kimseye gebe kaldığı yok kocam şimdi de sana bilezik takarlar Doğumda diyebiliyor bi konu esnasında maddiyatta konuşmadım ayrıca beklentim de yok benim konu saptı işte yine borçları vardı mağdurdular anlatmaya çalıştığım da bu ...Bişey beklemiyorum dedim konuyu kapattım

Aslında buraya yazan çoğu arkadaşın bu anlamda sıkıntısı var benim konuda onlar için tam içlerini dökebilecekleri bi yer haline geldi
Ben dokmeye gerek gormuyorum,dokecek birsey yokki,esimle iyimiyim gerisi dis kapinin disinda.
Dirdir etmeyin de biktirmayin adamcagizi,ne yapsin anasini geri iade mi etsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…