Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynana ceyreginden bahsetmiyorum zaten ben sorun kadınlara şu konuda bile tahammülsüz olmamız toplum olarak bu konuda bile nazlanma konuşma dememiz konudan bağımsız yazdım herkese tahammülümüz var yaramazlık yapan çocuğa yaşlıya erkeğe bir kadına yok hasta değilsin sen her işini yapabilirsin yaklaşımı bence doğru değil çocuğum yok hamile değilim ama bu bence oldukça önemli bir süreç bı zahmet hamile bir kadına çevresi dikkat edecek eşi de bı zahmet nazını çekecek yahu

Eee hamilelik hastalık değil çünkü. Otobüste yer verilir ama antibiyotik verilmez mesela. Hele bu konudaki gibi çeyrekle mide bulantısı geçirilmez zaten.
Çeyrek yazdığımı hatırlamıyorum ?
Hamileyken bir kadının üzerine cam kapı kırmak çeyrek kadar canınızı sıkmamis a doğru hamilelik hastalık değil ki errrrkek adam sinirlenmiş kadın ne hakla çeyrek diyebilmis doğrusunu yapmış haklısınız susturup oturtmuş kadını .

Konu sahibi üzerinde cam kapı kırılmasına çok da takılmamış belli ki her şeyin yoluna girdiğini söylüyor.

Çeyrek yazdığımı hatırlamıyorum ?
Kesinlikle kesinlikle işte doğru cümleler canlarını sıkan çeyrek muhabbeti hoş bunun için kavga çıkaran da ben değildim ..Eşim hatalı olduğunu kabul etti de buradaki üyeler hala benim hatalı olduğum konusunda ısrarcı !!

Hamilelik kimseye karşı tarafta sonsuz kredi vermiyor ama. Hamile alttan al, hasta alttan al, regl olmuş alttan al, süt veriyor alttan al, e bizdeki de can?
O koca ile misler gibi oturuyor konu sahibi, boşanmamı herkes dört gözle bekliyor falan diye de çıkışmıştı bize hatırla. Herkes şu anlık halinden memnun, biz karışmayalım bence.

Konu sahibi üzerinde cam kapı kırılmasına çok da takılmamış belli ki her şeyin yoluna girdiğini söylüyor.
Ben takılıyorum ama
Ben kadınlara hamilesin hasta değil denmesine errrrkeğin ozutlerinin aşağısında sayılmasına kadının hamileyken üzerine gidilmesine çok takılıyorum bu da benim hayata bakış şeklim naparsiniz . Bu kadar mucizevi bir olayın gerçekleşmesine saygı duyuyorum duyulmasını ve herkes doğurdu sus herkes evlendi abartma tarzı yaklaşımları doğru bulmuyorum .

Ben kadını savunmuyorum ki baştan beri konu sahibini savunmadim. Hamile bir kadın bana göre özeldir . Savunduğum şey bu . Evet hamile kadını bir zahmet kocaları alttan alacak birazcık üstüne düşecekler bu paşaların her dedikleri oluyor çocuk olana kadar ve olduktan sonra ki süreçte en çok kadın yipranmiyor mu bı zahmet onlarda hastadan daha çok ilgi gösterecekler. Hamile kalan erkek olsaydı her şeyi yapmaya hakkı olurdu bence ya mesele bu bana göre . Konu sahibi eşini affetmis affetmemis beni ilgilendirmez bir kadının hele bu kadın hamile ve iyice savunmasızsa üzerine cam kırılması çeyrek olayından daha önemlidir ve vahimdir benim için

Bence kesinlikle eşine dikkat etmelisin önce de defalarca yazdım sinirlerine hakim olamıyor bu adam tedavi olmalı çocuk olduktan sonra da ne olacağını bilemezsin burda çeyrekten önemlisi senin ve bebeğinin can sağlığı evliliğe devam etme kararı senindir ama unutma karnındaki o candan sen yükümlüsün konu sahibi

Açıkçası buna ben de takılırım. Hiçbir kadın böyle bir muameleye maruz kalmamalı. Ama kadın da kendini bu duruma düşürmemeli. Bugün bir konuda nişanlımın ailesi bana kıyafet almadı gibi bir şey okudum. Nişanda, nikahta, düğünde, doğumda sürekli maddiyat beklentisi kadını metalaştıran bir durum. O para erkek tarafından çıktıktan sonra gerçek anlamıyla gelin “alıyorlar”. Bu zihniyeti değiştirmek için kadın kimsenin parasına puluma tamah etmemeli.

Sağolsun kocam bu konuda çok özverili biraz önce meyvemi doğrayıp getirdi yeri gelir yemek yapar evi temizler adam hatalı olduğunu anladı herşeyden önemli sen ve çocuğum dedi buradaki kadın milleti bi çeyrek dedik diye tamamen suçlu ilan etti gerçekten burası dertleşeceğin senin hatalı olduğun tarafları anlayabilecek anlatabilecek insanların olduğu bi yer değil ben evimde mutluyum zor olsa da bu süreci sorunsuz atlatma derdindeyim... kimse umrumda değil bana bulaşmasında kimse ne altın ne kaynana

Beni zaten hiç ilgilendirmez şu an, boşuna karı koca arasına girilmez demiyorlar onu anladım. Adam zaten yaptığından deli gibi pişman olmuş, daha değil cam kırmak elini bile masaya vurmaz o, kendi eliyle haksız duruma düşmüş, ona zaten hiç acımıyorum, akıllı olsun biraz.

Evet kadın kimsenin parasına tamah etmemeli kimse kimseyi "satın " alamaz ama almadıkları gibi konu " kaynanalik" yapmaya gelince geri de durmuyorlar . Sorun hala bizim arada kalmamız. Modern hayata geçiş sağlayamadığımız için herkesin kafası karışık . Hala kadinlar alınıyor ve veriliyorlar. Malesef ki en çok biz kendimize zarar veriyoruz

Şuan iyi çok şükür ilaçların etkisi var tedaviye devam edecek teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…