Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerede geçiyor? Hamileliği hastalık olarak tanımlayan doktor görmedim.

Yok biz sponsor arıyoruz çocuğumuza ...Hasta olsam bile işimi aksatmıyorum rapor alıp keyif yapabilirim ..çalışıyorum ..evime destek oluyorum ...Benim derdim para değildi onun ailesinin altın takıp borcumuz var diyerek oğullarını üzmesi...arkadan oğullarına acındırma politikaları ...yoksa takmasaydın...Parayı çok düşünen ben eşimden şu süreçte maddi yardım talep etmiyorum kendim hallediyorum...Şuan eşim ilaçlarından çok memnun ona iyi geldi hatalarının farkında ailesinin de hatalı olduğu tarafları biliyor ve evde onun ailesiyle ilgili bi konu geçmiyor bebeğimize odaklandık

Nerede geçiyor? Hamileliği hastalık olarak tanımlayan doktor görmedim.
Gebeysen doktoruna gidince sor bı bakalım hastalık diye mi geçiyor yoksa geçmiyor mu. Ayrıca abi hamileyim dünya sıkıntı çekiyorum şuan bile ileride kim bilir neler olacak evet gayette hasta gibiyim cevremdekilerde bana hastaymisim gibi davranıyor burda surekli hamilelik hastalık değildir abartmayın diyen bir kesim var onları anlayamıyorum bazıları rahat geçiriyor olabilir ama bazıları bu süreci ağrılar içinde bitiriyor

Geçmiyor. Hamile kadına ilk başta doktoru hasta değil hamile olduğunu, ek bir hastalığı yoksa yapacağı egzersizleri vs anlatır zaten. Buyrun kadın doğum uzmanı doçent: Gebelik bir hastalık değildir

Geçmiyor. Hamile kadına ilk başta doktoru hasta değil hamile olduğunu, ek bir hastalığı yoksa yapacağı egzersizleri vs anlatır zaten. Buyrun kadın doğum uzmanı doçent: Gebelik bir hastalık değildir
Aslında bende hastalık değildir derdim, hatta nazlanan niyazlanan kadınları görünce sinirlenirdim de ( bu fikrim abartanlar için hala geçerli hamile diye çamaşır sepeti taşımayan insanlar biliyorum ) ama gelin görün ki yanı sıra hastalık belirtilerinin bir çoğunu yaşıyorsunuz zaten, ne zor anlar size anlatamam, mesela günde 3 öğün kusmak halsiz bitkin kalmak hastalık değil de ne ? Bebek büyüdüğünde yaşanan sırt ağrısı, mide yanması / baskısı, yürüyememe, eğilememe vs gibi şeyler hastalıkla eş değerdedir. Ha ben hastaymış gibi davrandım mı ? Hayır. Doğuma gittiğim güne kadar kendi evimi temizleyip yemeğimi yaptım, zor oldu mu çok zor oldu.. Konuyu tamamen okuyamadım tabi ama eğer söz konusu hamilelikte hasta gibi hissediğ bunu çıkara çevirmeden destek almaksa desteklerim.

Hastalıktan farkı yok desek !!! Normal düzeninde değilsin bi kere hormonlar vücudun miden herşey bambaşka bi hal alıyor hiç kolay değil yaşayan anlayabilirmiş

Nedir bu kadınlara kadınların bile tahammülü olmaması yahu . Dünyanın en büyük acısı olan doğum sancısını yaşayan , kusma yorgunluk halsizlik yaşamaları da önemli değil sen nazlanma hasta değilsin niye nazlanamiyorlar ya insanlar her halta nazlanirken bu kadar özel bir durumdayken niye bir şey talep edemiyorlar bende bunu anlamıyorum . Hamile olan erkek olsaydı hiç erkekler birbirine cinim himililik histilik diğil demezdi prens gibi bakardık biz kadınlar güzel ülkemde çocuk taşımanın bile değeri yok . Nazlanmayin kadınlar sizin hiç bir konu hakkında sizlanmaya hakkınız yok çünkü .
Siz hem ise gideceksiniz hem çocuk doğuracak siniz hemde her türlü sorumlulugu yerine getireceksiniz ama sakın ağzınızi açmayın sessizce oturun bı köşede. Bu da burda trend oldu hamilelik hastalık değil abartma isterseğğn komiksiniz

Sonuna kadar haklısın Etrafımdaki kadınlar çok destek gerek iş yeri gerek arkadaş ve aile vs ama bu forumda kadının kadına desteği yok maalesef

Valla ben de hamileliğin fizyolojik normal bir durum olduğunu düşünemiyorum yani öyle yazıyor tabi textbooklar. Fakat hamile kaldığınızda 1 yılda ürettiğiniz östrojen 1 günde üretiliyor. Bunun yanında progesteron çoşuyor. Beta hcg canımıza okuyor . Bazı arkadaşlarım çok rahat hamilelik geçirdi evet. Ama benim gibi bazıları da yataklara düştü.

İlk 3,5 ay sürekli (bakın sabah demiyorum, sabah-öğlen-akşam sürekli) yemekten tuvalete koşa koşa gidip kusup durdum. İnanılmaz bir uyku geldi ayskta duramıyordum. Günde en az 10 saat ortalama 11-12 saat uyudum. Kalan zamanlarda da çok yorgundum. Yemek memek yapacak halim yoktu ailemiz yaptı getirdi sağolsun.

Sonraki 2 ay fena değildi ama 5,5 aydan itibaren inanılmaz bir mide yanması, reflü, kabızlık, gaz, hareket etmede güçlük başladı. Yine yiyemiyorum akşam sağdan sola dönmek çok zor keşke vinç olsa da beni çevirse diyorum giderek de daha kötüleşecekmiş bunlar. Yani hamilelik çok normal, güzel, çiçek böcek dönemi değil. Naz yapacaksınız tabi. Ben yapmadım çünkü çevrem insan dolu. Onlar zaten el üstünde tutuyorlar.

Hamilelerimiz inşallah bir avazda doğurur, günler hızlı geçer, bebişler sağ salim gelir

Hastalıktan farkı yok desek !!! Normal düzeninde değilsin bi kere hormonlar vücudun miden herşey bambaşka bi hal alıyor hiç kolay değil yaşayan anlayabilirmiş
Dünyada ilk hamile kalan siz olmadığınıza göre ben de dahil birçok kişi yaşadık/yaşıyoruz. Mide bulantısı vs olabilir ama bunlara da altın iyi gelmez, bilginiz olsun.

Eee hamilelik hastalık değil çünkü. Otobüste yer verilir ama antibiyotik verilmez mesela. Hele bu konudaki gibi çeyrekle mide bulantısı geçirilmez zaten.

Benim bildiğim hamileler kocasından mevsimi olmayan meyve sebze istiyor, evi süpüremiyor kocasından yardım istiyor, bir yerden bir yere gitmeye gözü kesmiyor refakat edilsin istiyor, kaynana çeyreği aşereni ilk defa görüyorum.

Kasamda dolu çeyrek canım çekerse bozdurur bozdurur yerim ...kaynanam bana uzak olsunda o aç kalmasın borca girmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…