Gerçekten konu sayesinde iyi eğlenmişsiniz eğlencenize devam
Ama burda yazıklarıma ister inanın ister inanmayın çok önemli değil onu belirteyim öncelikle ..Yaklaşık 1.5 saatlik bi görüşme oldu özele gittik gayet bizimle ilgilendi eşim küçüklükte havale geçirdiği için ordan Kalan bi sinir var aile ilgilenmemiş sadece sinirli bi çocuk diye şımartmış da şımartmış onu düzeltmekte bana kaldı ...Annesi ile ilgili 3 yıl öncesinde başlayan tanışma hikayem evlerinde geçirdiğim vakitler içindeki bana karşı vermiş olduğu tepkileri anlattım ki ben bu durumu tarafsız b şekilde anlattım..Benim de küs kalmamam gerektiği mesafeli ve saygı çerçevesinde bi İlişkiyi eşim için önerdi..Benim de bu konuya çok fazla takılmamam gerektiğini belirtti...Hamile olduğum için ilaç kullanamıyorum ...Hamilelik benim için hastalık gibi ayrıca herkes de durum aynı olacak diye bişey yok bu da benim ve eşimin problemi iyiysek evet prenses modundayım bi şikayetim yok ..
Eşim psikiyatristin yanında da beni sevdiğini elinden geleni yapacağını kaybetmek istemediğini belirtti artık evimizde ailesiyle ilgili bi konu geçmiyor ben de açmıyorum..Benim için şuan önemli olan çocuğumun sağlığı onların çeyreği falan değil konu arasına geçen bi muhabbetti ille de çeyrek taksınlar demedim ki sizin çocuğunuza eşinizin ailesi bi çöp almasın bakalım burda ne konu açıcaksınız merak ediyorum ...kimseden beklentim yok bu süreç içerisinde eşimin ailesinden ne maddi ne manevi bi beklentim olmayacak herkes yerinde sağlıklı mutlu olsun
ayrıda sevgi içten gelir kimse beni eşimin ailesini sevmiyorum diye de yargılayamaz bu süreçte ailesine karşı da içimde tuttuklarını onlara anlattım herkes yerini şu saatten sonra bilecek...Burda yorum yaparken iki cümlelik yazılanlarla hayatları yargılamayın kimin ne yaşadığını da bilemezsiniz ayrıca!!