Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu kim kayınvalideyi ister yanında gerçekten benim sorduğum soru sponsor arıyormuşuz ya kayınvalide evinde yaşayan sizin tabirinizle sponsorlu gelinler için ne düşünüyorsunuz dedim 😁
Psikolojim daha kıymetli şahsen. Sponsor olsaydı bakar mıydınız kaynananıza yani onu mu anlamak lazım burdan?

Şuan herşey yolunda eşim psikiyatriste gitmeyi kabul etti ve gittik.. Dürtü kontrol bozukluğu olduğunu belirtti doktor ona ilaç verdi kullanmaya yeni başladı bana karşı gayet ilgili affettirme çabasında biz boş yere huzursuz olduk ..Doktora yaşadığım son olayı anlattığımda verdiği tepkinin normal olmadığını belirtti buradaki arkadaşlar bana yüklendi Annesiyle arasında bir bağımlılık durumu olduğunu annesi ile ilgili yaşadıklarımı anlattığımda da annesinin normal davranmadığını belirttti ... bizim aramızda çeyrek değildi sorun benim onun ailesine karşı düşüncelerim...Annesi gelip kalmak İstedi sanırım benim yanımda konuşmadıkları için ben onları tanıyamıyorum.Kocamdan laf alıp beni arar çaktırmadan ağzımı aramaya çalışır halbuki biliyordur bazı şeyleri benim söylememi bekler. Annesine de sordum ama yok hayır dedi..Kadının beni her aradığında ki tavrı bi başka bi sıcak bi s
Psikolog değilim ama pardon da kaç seansta dürtü bozukluğu olduğuna kanaat getirildi? Bu işler böyle çat diye oluyor mu ya? Hayır devlet psikiyatrisi ise zaten herkese ilaç yazıp yolluyorlar, irrite oldum söylemek istedim. Valla günün sonunda yine "deliler, aslen delilerin delirttikleridir"e geldi mevzu he. İyiymiş.
Zavali adam tek seansta dünyanın damgasını yemiş bir de ilaç başlamışlar. Kadının kendinden hic bahsetmemis ,eminim

Bende terapiste gitmiş biri olarak , hiç bir terapist böyle suçlayıcı olmaz. Yani kaynanan anormal sen normalsin demez. Bir anda tanı da koyamaz. Bişey demiyim diyorum ama duramıyorum :KK70: her halde evde kendi kendilerine doktorculuk oynadılar.
Zavali adam

Gerçekten konu sayesinde iyi eğlenmişsiniz eğlencenize devam 😂Ama burda yazıklarıma ister inanın ister inanmayın çok önemli değil onu belirteyim öncelikle ..Yaklaşık 1.5 saatlik bi görüşme oldu özele gittik gayet bizimle ilgilendi eşim küçüklükte havale geçirdiği için ordan Kalan bi sinir var aile ilgilenmemiş sadece sinirli bi çocuk diye şımartmış da şımartmış onu düzeltmekte bana kaldı ...Annesi ile ilgili 3 yıl öncesinde başlayan tanışma hikayem evlerinde geçirdiğim vakitler içindeki bana karşı vermiş olduğu tepkileri anlattım ki ben bu durumu tarafsız b şekilde anlattım..Benim de küs kalmamam gerektiği mesafeli ve saygı çerçevesinde bi İlişkiyi eşim için önerdi..Benim de bu konuya çok fazla takılmamam gerektiğini belirtti...Hamile olduğum için ilaç kullanamıyorum ...Hamilelik benim için hastalık gibi ayrıca herkes de durum aynı olacak diye bişey yok bu da benim ve eşimin problemi iyiysek evet prenses modundayım bi şikayetim yok ..🥰Eşim psikiyatristin yanında da beni sevdiğini elinden geleni yapacağını kaybetmek istemediğini belirtti artık evimizde ailesiyle ilgili bi konu geçmiyor ben de açmıyorum..Benim için şuan önemli olan çocuğumun sağlığı onların çeyreği falan değil konu arasına geçen bi muhabbetti ille de çeyrek taksınlar demedim ki sizin çocuğunuza eşinizin ailesi bi çöp almasın bakalım burda ne konu açıcaksınız merak ediyorum ...kimseden beklentim yok bu süreç içerisinde eşimin ailesinden ne maddi ne manevi bi beklentim olmayacak herkes yerinde sağlıklı mutlu olsun 🙏ayrıda sevgi içten gelir kimse beni eşimin ailesini sevmiyorum diye de yargılayamaz bu süreçte ailesine karşı da içimde tuttuklarını onlara anlattım herkes yerini şu saatten sonra bilecek...Burda yorum yaparken iki cümlelik yazılanlarla hayatları yargılamayın kimin ne yaşadığını da bilemezsiniz ayrıca!!
Vuuuu adam havale geçirmiş, çocukluktan sıkıntılı, zavali adam tek seansta damgalanmış.Ben asil sizi cok merak ediyorum, siz deki travmalar ne acaba.Ama siz tipik sorunlu insanlar gibi kendinizi iyi gizlersiniz. Zira bu hep böyledir, sizin gibilerin delirttikleri de damgalanip doktor doktor gezer

Yahu kim kayınvalideyi ister yanında gerçekten benim sorduğum soru sponsor arıyormuşuz ya kayınvalide evinde yaşayan sizin tabirinizle sponsorlu gelinler için ne düşünüyorsunuz dedim 😁

Maddi destek veren aileler genellikle beklenti içinde olurlar. Karışma hakkı bulurlar. Kimseye minnet etmez kendi yağında kavrulursan senin kurduğun aileye karışma cesareti de bulamazlar, sınırları kolay kolay ihlal de edemezler. Kayınvalidem bize tencere seti almıştı nişanlıyken, eşim onu bile kabul etmedi. Kimsenin 1 lirası geçmedi evimizi kurarken. Adam ailesini tanıyor sonuçta, hiç karışmadım. Severim kayınvalidemi, bişeyler yapmak istiyor sadece ufak tefek hediyelerini kabul ediyorum, özellikle el emeği verdiği şeyleri, canları sağ olsun, hayır dualarını alalım yeterli. Umarım siz de kafa yapınızı gerçekten değiştirirsiniz, kocanızı gömmüşsünüz en son ama o iş öyle değil, hepimiz biliyoruz, lütfen başkalarını ikna etmeye çalışmak yerine kendi ailenize odaklanın ve herkesi kapınızın dışında bırakın.

Maddi destek veren aileler genellikle beklenti içinde olurlar. Karışma hakkı bulurlar. Kimseye minnet etmez kendi yağında kavrulursan senin kurduğun aileye karışma cesareti de bulamazlar, sınırları kolay kolay ihlal de edemezler. Kayınvalidem bize tencere seti almıştı nişanlıyken, eşim onu bile kabul etmedi. Kimsenin 1 lirası geçmedi evimizi kurarken. Adam ailesini tanıyor sonuçta, hiç karışmadım. Severim kayınvalidemi, bişeyler yapmak istiyor sadece ufak tefek hediyelerini kabul ediyorum, özellikle el emeği verdiği şeyleri, canları sağ olsun, hayır dualarını alalım yeterli. Umarım siz de kafa yapınızı gerçekten değiştirirsiniz, kocanızı gömmüşsünüz en son ama o iş öyle değil, hepimiz biliyoruz, lütfen başkalarını ikna etmeye çalışmak yerine kendi ailenize odaklanın ve herkesi kapınızın dışında bırakın.
Ne güzel, siz o sınırı bir kere çizmişsiniz, birşeyler vererek hakimiyet sağlama umutları kalmamış, artık verdiklerinin hediye olacağını kabul etmişler. Şimdi ne koparsa gönüllerinden kopar.

Kesinlikle öyle haklısınız

Tek görüşmede teşhis koyup ilaç tedavisine başlamak da çok enteresanmış, siz her ne kadar mesele çeyrek değil deseniz de olayın çıkış noktası sizin maddiyatçılığınız ve eşinizin ailesini sürekli eleştirmeniz. Size ne ilaç verdi bu durumda? Çünkü adamda birikmiş şeylerin patlaması var ve bu noktaya getiren sizsiniz. Buradaki insanları ikna etseniz ne değişecek? Psikiyatrist de enteresanmış. Kayınvalide normal değil de ya siz?
Tek görüşmede teşhis konulup ilaç veriliyor örnek; me :KK49: ama doktorun konu sahibine köle isaura gibi acıların kadını muamelesi yapması enteresan. Kayınvalide de dizideki ismini bilmediğim “anormal” kötü kadın:sinirli:
kocası da çevresindeki entrikaların farkına varıp sevdiceğini tüm kötülüklerden koruyacağına dair ant içmiş esas oğlan :KK9:

Gerçekten konu sayesinde iyi eğlenmişsiniz eğlencenize devam 😂Ama burda yazıklarıma ister inanın ister inanmayın çok önemli değil onu belirteyim öncelikle ..Yaklaşık 1.5 saatlik bi görüşme oldu özele gittik gayet bizimle ilgilendi eşim küçüklükte havale geçirdiği için ordan Kalan bi sinir var aile ilgilenmemiş sadece sinirli bi çocuk diye şımartmış da şımartmış onu düzeltmekte bana kaldı ...Annesi ile ilgili 3 yıl öncesinde başlayan tanışma hikayem evlerinde geçirdiğim vakitler içindeki bana karşı vermiş olduğu tepkileri anlattım ki ben bu durumu tarafsız b şekilde anlattım..Benim de küs kalmamam gerektiği mesafeli ve saygı çerçevesinde bi İlişkiyi eşim için önerdi..Benim de bu konuya çok fazla takılmamam gerektiğini belirtti...Hamile olduğum için ilaç kullanamıyorum ...Hamilelik benim için hastalık gibi ayrıca herkes de durum aynı olacak diye bişey yok bu da benim ve eşimin problemi iyiysek evet prenses modundayım bi şikayetim yok ..🥰Eşim psikiyatristin yanında da beni sevdiğini elinden geleni yapacağını kaybetmek istemediğini belirtti artık evimizde ailesiyle ilgili bi konu geçmiyor ben de açmıyorum..Benim için şuan önemli olan çocuğumun sağlığı onların çeyreği falan değil konu arasına geçen bi muhabbetti ille de çeyrek taksınlar demedim ki sizin çocuğunuza eşinizin ailesi bi çöp almasın bakalım burda ne konu açıcaksınız merak ediyorum ...kimseden beklentim yok bu süreç içerisinde eşimin ailesinden ne maddi ne manevi bi beklentim olmayacak herkes yerinde sağlıklı mutlu olsun 🙏ayrıda sevgi içten gelir kimse beni eşimin ailesini sevmiyorum diye de yargılayamaz bu süreçte ailesine karşı da içimde tuttuklarını onlara anlattım herkes yerini şu saatten sonra bilecek...Burda yorum yaparken iki cümlelik yazılanlarla hayatları yargılamayın kimin ne yaşadığını da bilemezsiniz ayrıca!!
Esimin ailesinin cocuklarimda bir coraplari yok!!!
Dogunca taki da takmadilar!!!
Ama ben esimi darlamadim,onluk birsey yok!!!

Unlemlerinizi cekemedim,ben de kullandim bol bol :KK45:

Ne güzel, siz o sınırı bir kere çizmişsiniz, birşeyler vererek hakimiyet sağlama umutları kalmamış, artık verdiklerinin hediye olacağını kabul etmişler. Şimdi ne koparsa gönüllerinden kopar.
Ben hediye bile verse,anne birine hediye edersin,bizim icin orme diyorum bazen patik oreyim deyince...
Hediye geri cevrilmez de,insan taniyor yani zamanla,oyle davranman gerekiyor..

Tek görüşmede teşhis konulup ilaç veriliyor örnek; me :KK49: ama doktorun konu sahibine köle isaura gibi acıların kadını muamelesi yapması enteresan. Kayınvalide de dizideki ismini bilmediğim “anormal” kötü kadın:sinirli:
kocası da çevresindeki entrikaların farkına varıp sevdiceğini tüm kötülüklerden koruyacağına dair ant içmiş esas oğlan :KK9:
Anormal davranışlar gösteriyor dedi 😂😂kocam kötülüklerden korumuyor evde aile muhabbetini yapmaya gerek yok biz aileyiz diyerek konuyu kapattı 😀yeterince açık mı daha ne yazıp duruyorsunuz

Buraya konu açsan dert konuyu kapatmaya çalışsan ayrı bir dert iyi olsan ayrı dert kötü olsan ayrı dert hiç bulaşma daha iyi

Kimsenin kimseye gebe kaldığı yok kocam şimdi de sana bilezik takarlar Doğumda diyebiliyor bi konu esnasında maddiyatta konuşmadım ayrıca beklentim de yok benim konu saptı işte yine borçları vardı mağdurdular anlatmaya çalıştığım da bu ...Bişey beklemiyorum dedim konuyu kapattım

Aslında buraya yazan çoğu arkadaşın bu anlamda sıkıntısı var benim konuda onlar için tam içlerini dökebilecekleri bi yer haline geldi
Ben dokmeye gerek gormuyorum,dokecek birsey yokki,esimle iyimiyim gerisi dis kapinin disinda.
Dirdir etmeyin de biktirmayin adamcagizi,ne yapsin anasini geri iade mi etsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X