Valla ben de hamileliğin fizyolojik normal bir durum olduğunu düşünemiyorum
yani öyle yazıyor tabi textbooklar. Fakat hamile kaldığınızda 1 yılda ürettiğiniz östrojen 1 günde üretiliyor. Bunun yanında progesteron çoşuyor. Beta hcg canımıza okuyor
. Bazı arkadaşlarım çok rahat hamilelik geçirdi evet. Ama benim gibi bazıları da yataklara düştü.
İlk 3,5 ay sürekli (bakın sabah demiyorum, sabah-öğlen-akşam sürekli) yemekten tuvalete koşa koşa gidip kusup durdum. İnanılmaz bir uyku geldi ayskta duramıyordum. Günde en az 10 saat ortalama 11-12 saat uyudum. Kalan zamanlarda da çok yorgundum. Yemek memek yapacak halim yoktu ailemiz yaptı getirdi sağolsun.
Sonraki 2 ay fena değildi ama 5,5 aydan itibaren inanılmaz bir mide yanması, reflü, kabızlık, gaz, hareket etmede güçlük başladı. Yine yiyemiyorum
akşam sağdan sola dönmek çok zor keşke vinç olsa da beni çevirse diyorum
giderek de daha kötüleşecekmiş bunlar. Yani hamilelik çok normal, güzel, çiçek böcek dönemi değil. Naz yapacaksınız tabi. Ben yapmadım çünkü çevrem insan dolu. Onlar zaten el üstünde tutuyorlar.
Hamilelerimiz inşallah bir avazda doğurur, günler hızlı geçer, bebişler sağ salim gelir