Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimsenin kimseye gebe kaldığı yok kocam şimdi de sana bilezik takarlar Doğumda diyebiliyor bi konu esnasında maddiyatta konuşmadım ayrıca beklentim de yok benim konu saptı işte yine borçları vardı mağdurdular anlatmaya çalıştığım da bu ...Bişey beklemiyorum dedim konuyu kapattım
Baya dengesiz kocanız var sanki. O 180 derece değişti siz 180 derece değiştiniz. Ama böyle olunca yine orta yolda bulusamadiniz. Biriniz bir 180 daha dönmeli sanki.

Kimsenin kimseye gebe kaldığı yok kocam şimdi de sana bilezik takarlar Doğumda diyebiliyor bi konu esnasında maddiyatta konuşmadım ayrıca beklentim de yok benim konu saptı işte yine borçları vardı mağdurdular anlatmaya çalıştığım da bu ...Bişey beklemiyorum dedim konuyu kapattım
Taksınlar, ben takmalarından yanayım.

Anormal davranışlar gösteriyor dedi 😂😂kocam kötülüklerden korumuyor evde aile muhabbetini yapmaya gerek yok biz aileyiz diyerek konuyu kapattı 😀yeterince açık mı daha ne yazıp duruyorsunuz
Ayol biraz hiciv yaptık siz de köle isaura değilsniz biliyoruz 🥲 konunuzu kapatmak istiyorsanız muneye yazın diyeceğim ama alttan alttan sizin de hoşunuza gidiyor sanki buradaki laf curcunası 😂

Benim konu dert olmaktan çıktı siz derdi olan arkadaşlar için engin bilgilerinizle yardımcı olun lütfen daha yararlı olur 🙏

Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum😞
Esiniz bence kavga icin bahane bulmus sadece babanne dede olarak ceyrek taksinlar dediginiz icinmi cam kirildi bosanma esigine geldiniz mazallah oda takimi isteseydiniz suan buyuk ihtimal mezarda olurdunuz ben diyecek birsey bulamiyorum zira hergun boyle birileri yuzunce katledilen kadin cinayetleri dolu Allah yar ve yardimciniz olsun...

O bilezik kelimesini duyunca gözlerinizde dolar işareti yanıp sönmedi yani?

Ben eminim ki bak nasıl da yola getirdim diye geçirdiniz içinizden.

Ne kadar tuhafsiniz. Ben 23 yaşındayım ve aynı sizin durumunuzdayim ama eşlerimize yaklaşımımız arasında dünya kadar fark var. Benim esimin ailesi de çok sorumsuz hatta öyle ki düğün masraflarımizi bile karsilamadilar bizde düğün yapmadık zaten. Ne mobilyamiz ne başka biseye karışmadılar sadece mehir paramı karşıladılar onu da elimiz bollasinca esim onlara yollayacak. Bende 1 yıllık evliyim ve hamileyim kaynanam geçenlerde aradı "bebeğe bisey lazım mı Ne yollayayım" diye soruyor "çok şükür hicbirseye ihtiyacımız yok anne" dedim konuyu kapattım. Umrumda da değil kimseye muhtaç değiliz. Kaynanam ve esimin diğer ailesi fertleri de ne arar ne sorar farklı sehirlerdeyiz ama yok gibiler. Fakat bunu bir defa dahi eşime ne söyledim ne yansıttım ailesinin sadece iyiliklerinden bahsettim ve esimi bu konuda utandirmamak adına hiç konuşmadım. Iyiki de yapmamışım.Esimle mutluyum beni ailesine yada başka hickimseye muhtaç etmiyor ya hamdolsun. Bir çeyreğin peşine düşmenin sonucu görülüyor. Siz ailesine laf sokarak yucelmezsiniz aksine kendinizi alcaltirsiniz. Üstelik sizn düğün borcunuzu öderlerken hala birseyler bekliyorsunuz hala memnun değilsiniz. Aç gozlulugun cezası diyelim

hamilelik hastalık değildir yüzyıllardır her kadın y

hamilelik hastalık değildir yüzyıllardır her kadın yapıyor bu eylemi
Tıpta hamilelik hastalık olarak geçiyor.🙏 Ayrıca Bebeğin yaptığı baskılardan dolayı da her kadının illaki yaşadığı zorluklar çektiği acılar olabiliyor onun dışında vücutta bir çok değişiklik oluyor rahim ayrı diğer organlar ayrı gerek boyut olarak gerekse acı olarak değişiyorlar ve hamileliğin bitişiyle vücutta oluşan her şey eskiye dönüyor.

Tıpta hamilelik hastalık olarak geçiyor.🙏 Ayrıca Bebeğin yaptığı baskılardan dolayı da her kadının illaki yaşadığı zorluklar çektiği acılar olabiliyor onun dışında vücutta bir çok değişiklik oluyor rahim ayrı diğer organlar ayrı gerek boyut olarak gerekse acı olarak değişiyorlar ve hamileliğin bitişiyle vücutta oluşan her şey eskiye dönüyor.
Hamilelik ve doğum doğal süreçlerdir. Hamilelik hastalik değildir. Ayrıca insanlık tarihi boyunca altınla bilezikle tedavi edilen bir hastalık görülmemiştir.

Hamilelik ve doğum doğal süreçlerdir. Hamilelik hastalik değildir. Ayrıca insanlık tarihi boyunca altınla bilezikle tedavi edilen bir hastalık görülmemiştir.
Tıpta nasıl geçtiğini söyledim tıpta hastalık olarak geçiyor. Benden hamileyim daha yeni fakat geceleri ağrıyla uykumdan uyandigim bile oluyor demek ki hamilelik zorlu bir süreç olabiliyor bazı insanlar bazı insanlara göre daha rahat geçirebiliyor tabi bu süreçleri

Eşiniz size şiddet uygulamamış, sadece itmiş. Camı kırmış ama gerçekten adam sinir krizi geçirmiş artık ne deyip ne yaptıysanız, bir tek, çeyrek taksınlar, lafıyla bunları yaptığına inanmıyorum.

Eşinizi ve ailesini sorgulayacağınıza biraz kendinize bakın. Bu kadar para konuşmayın. Küçük değilsiniz kocaman insanlarsınız kendi düğününüzün, kendi evinizin, kendi yaptığınız çocuğunuzun harcamalarını bir zahmet kendiniz düşünün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X