- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.907
-
- Konu Sahibi karanfilla
Haa böyle ise anlaşılabilir. Direkt birine "anormal '' diyen bir psikoloğum olmadı, ki yılların delisiyim.Diyebiliyor.
Benim terapistim de travmamin sebebi olan kisiyle ilgili bunu söyledi.
Sanırım danışanın özgüvenini onarmak için de yapıyorlar bunu. Yani 40 dk terapiye 800 tale alıp "aman canım sende sorun yok, o onun hatası, kendi kaybeder o düşünsün hııh" demiyorlar.
Yaşadığın sorunlar büyük oranda ondan kaynaklı, biz ona müdahale edemeyiz, onunla nasıl baş edeceğiz, onu hayatımızda nereye konumlandıracağız buna bakalım"a bağlıyorlar.
Biraz amatör anlattım tabi ben
Eksik olanı tamamlamak babında çeyrek vermiş olabilirTek görüşmede teşhis koyup ilaç tedavisine başlamak da çok enteresanmış, siz her ne kadar mesele çeyrek değil deseniz de olayın çıkış noktası sizin maddiyatçılığınız ve eşinizin ailesini sürekli eleştirmeniz. Size ne ilaç verdi bu durumda? Çünkü adamda birikmiş şeylerin patlaması var ve bu noktaya getiren sizsiniz. Buradaki insanları ikna etseniz ne değişecek? Psikiyatrist de enteresanmış. Kayınvalide normal değil de ya siz?
Güzel denk gelmişAlakasız ama yazdığımı beğenenlerin kullanıcı adının ben ile başlayan cümleler olması çok ilginç bir rastlantı olup güldürdü beni ahahahahhabendeuyeolcam bubendegilim benyeniyimgaliba
Ahahahah ay kahkaha attımAlakasız ama yazdığımı beğenenlerin kullanıcı adının ben ile başlayan cümleler olması çok ilginç bir rastlantı olup güldürdü beni ahahahahhabendeuyeolcam bubendegilim benyeniyimgaliba
Benler zeki olur jxjdjdjdjdAlakasız ama yazdığımı beğenenlerin kullanıcı adının ben ile başlayan cümleler olması çok ilginç bir rastlantı olup güldürdü beni ahahahahhabendeuyeolcam bubendegilim benyeniyimgaliba
Güzel denk gelmiş
Gelin kk da terör estirelim. Qanqa olaqqqAhahahah ay kahkaha attım
Rönesans tablosu be ahsj
Önce muneyi alt etmemiz gerekGelin kk da terör estirelim. Qanqa olaqqq
Oglu 20 yasinda toy delikanlı degil, evlenmek icin ana babasina guvenen 40 yasinda adam sorumsuzdur bana göre, sizin adamin ailesiyle ilgili surekli soylenmenizi söylemiyorum bile, 5 dakika cekemem boyle bi eşi, iyi ki derdiniz para degil, para olsa daha neler yapardiniz kimbilirÇeyrek peşinde değilim ailesi bana da borç ödüyoruz dedi düğün yapan herkes borç ödüyor bende eşya borcu ödüyorum madem borç ödemek istemiyor oğlunu evlendirme bunlar çok ayıp bence ..Derdim para değil paraya da ihtiyacım yok çalışıyorum ...madem öyle bu muhabbetleri bana anlatmasıydı gereksiz
Almadı. Hatta naptı kaynanam biliyor musun, Almancılardan bebelerinin ne kadar küçük gelen çamaşırları varsa toplamış getirmiş. Benim ailem tam altın taktı ilk kızıma, 2.ye yarım takabildiler. Şaşırmadım, her zamanki kaynanam işte, amaaan. Kendi çocuklarını sevmez ki, benimkileri sevsin. Ben kalkıp da anan şöyle anan böyle, anan yapmadı etmedi diye beynini yemem kocamın. Kaynana altın takmak zorunda değildi, benim ailem de öyle. Tut ki zorundalar, yapmaması kocamın suçu değil. Böyle meseleler için gül gibi huzurumu bozamam, kocam kaynanamdan gelecek üçten beşten değerli.eşinizin ailesi bi çöp almasın bakalım burda ne konu açıcaksınız merak ediyorum
Teşekkür ederim inşallahGelişmelere sevindim inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız her ne olursa olsun kendinizi ve bebeğinizi koruyun öncelikle birdenbire eşinizin ailesiyle çok iyi olmayın belirli mesafe koyun bundan sonra da evde bu konuyu açmasına izin vermeyisizde açmayın . Umarım bir daha bu kadar kötü tecrubeler yaşamazsınız .
Seans sayınızı arttırınÖfkeli olduğu zamanlarda kendini tokatlaması duvara yumruk atması camı indirmesi beni itmesi sonra pişmanlıği !!bu durumda acaba hangi doktor ilk seansta ilaç yazmaz ne kadar psikiyatrist var içinizde para vermeyelim sizler yardımcı olun !!
Zaten benim hatam kocamın beynini bu şekilde yemem akıllıca davranmıyorumAlmadı. Hatta naptı kaynanam biliyor musun, Almancılardan bebelerinin ne kadar küçük gelen çamaşırları varsa toplamış getirmiş. Benim ailem tam altın taktı ilk kızıma, 2.ye yarım takabildiler. Şaşırmadım, her zamanki kaynanam işte, amaaan. Kendi çocuklarını sevmez ki, benimkileri sevsin. Ben kalkıp da kocama anan şöyle anan böyle, anan yapmadı etmedi diye beynini yemem kocamın. Kaynana altın takmak zorunda değildi, benim ailem de öyle. Tut ki zorundalar, yapmaması kocamın suçu değil. Böyle meseleler için gül gibi huzurumu bozamam, kocam kaynanamdan gelecek üçten beşten değerli.
Ay bırakın dağınık kalsın o zaman
Kocan normal demiyoruz, düzeltmek size kalmış ya, buyrun düzeltin 40 yaşına gelmiş adamı.Öfkeli olduğu zamanlarda kendini tokatlaması duvara yumruk atması camı indirmesi beni itmesi sonra pişmanlıği !!bu durumda acaba hangi doktor ilk seansta ilaç yazmaz ne kadar psikiyatrist var içinizde para vermeyelim sizler yardımcı olun !!
O istekli düzelmeyeKocan normal demiyoruz, düzeltmek size kalmış ya, buyrun düzeltin 40 yaşına gelmiş adamı.
Bunun farkına varmanız da güzel, umarım ilişkinizi onarırsınız.Zaten benim hatam kocamın beynini bu şekilde yemem akıllıca davranmıyorum
Şuan sorumluluklarının farkındaOglu 20 yasinda toy delikanlı degil, evlenmek icin ana babasina guvenen 40 yasinda adam sorumsuzdur bana göre, sizin adamin ailesiyle ilgili surekli soylenmenizi söylemiyorum bile, 5 dakika cekemem boyle bi eşi, iyi ki derdiniz para degil, para olsa daha neler yapardiniz kimbilir