Hamileyim eşim ayrılmak istiyor

Canım Allah yardımcın olsun. Ne kadar üzülme desek de yine de insan böyle bir durumda üzülür. Yani ilişkiniz nasıl bir durumdaydı ? Çok mu kavga ederdınız mesela niye soğuma sebebi neymiş anlayamadım

hemen her sorun yaşayan insanda şu başka birisi var kesin aldatıyor diyenlere gıcık oluyorum. her sorunun altından aldatma çıkacak diye bir şey yok olabilir mi olabilir ama kesin diye bir şey yok. adam uzakta görev yapan biri belki psikolojisi bozuldu belki adam yalnız kalmayı istiyor üstüne çocuk olunca o sorumluluğu kabullenmekte güçlük çekiyor ne yaşıyor bilemeyiz. M mrv- sen biraz sakince üstüne gitmeden bekle baskı kurmadan sorgulamadan. inşallah Allah gönlüne göre sonuçlandırır bu süreci canım benim

bu ne demek şimdi yaa!!
kadınla evlen ümit ver çocuk yap eee
sonra olmuyor boşanalım
altını araştırın derim ayrıymışsınız da
inşallah altından bişey çıkmaz Allah yardımcınız olsun

Konuştuk işte sadece bana evlenmek için acele ettiğimizi aslında birbirimize uymadığımızı söyledi ortak hiç bişeyimiz yokmuş
biri olabilir mi hayatin da ?
yada bunlari dusunmesine neden olacak bir sorun tartismami yaşadiniz?

Belki duzelrirz diye bebek mi yapmis??
Yazık değil mi o cocuğa

Canım uzak olursanız birbirinize arada soğukluk olur tabi.

Aynı evi paylaşırsanız durum değişebilir, bence nerede görev yapıyorsa oraya taşıyın evi.

Malesef ben de başka biri olabilir diyeceğim. Yani direk aldatma şeklinde değil ama sizden uzaklaştığı süreçte gözü veya gönlü bir başkasına kaymış olabilir bu sebeple boşanıp rahatça hareket etmek istiyor olabilir.

Eşinize boşanmadan evliliğinize son bir şans verme adına aile terapistine gitme şartı sunabilirsiniz. Eğer gerçekten psikolojik bir durumsa aşmanıza yardımcı olur.

hiçbi sebep yokkenmi ayrılmak istesi anlamadım. durup dururken senden sogudum demesi çok manidar geldi. bişeyler var bu işte...

erkeklerde doğum veya sonrası depresoyunu gözükür
kadın hamile veya doğumdan sonra çıkan durumdur
tıpkı kadınlarda lohusa depresyonu gibi
eşiniz destek almasını sağlayın

Derdi neymiş hamile hamile sana bunu yaşatıyor, ısrar ederse sakın davayı sen açma donuna kadar alıp nafaka bağlat, baba olmayı zerre kadar haketmeyen biriymiş

Hiç kavga etmiyoruz diyemem ara sıra olurdu ama hepsinde ortak bi yol bulur tatlıya bağlardık soğuma sebebiyle ilgili bi fikrim yok o da net konuşmuyo zaten bi dediği bi dediğini tutmuyo

Nasıl Belirtiler Gösterir?

Babalık depresyonu
doğumdan sonraki 3-6 ay arasında fark edilir seviyeye ulaşıyor. Belirtileri ise tabii ki kişiden kişiye göre değişiyor. Ama en sık rastlanan belirtileri, hayata karşı isteksizlik, hiçbir şeyden zevk alamama, endişeli ruh hali, iştah sorunları, uykusuzluk... Kimilerinde baş ağrısı veya eklem ağrısı gibi fiziksel belirtiler de olabiliyor. Uzmanlara göre bu gibi belirtiler 2-3 haftadan fazla sürüyorsa profesyonel destek yardım almak gerekiyor. Aksi halde babaların bir kısmı sorunları çözmek yerine kaçmayı tercih ediyor.

https://www.iyihisset.com/sev/cocuk/babalik-depresyonu-ile-basa-cikmanin-yollari

Canım uzak olursanız birbirinize arada soğukluk olur tabi.

Aynı evi paylaşırsanız durum değişebilir, bence nerede görev yapıyorsa oraya taşıyın evi.
Öyle bi fırsatımız olsaydı hiç ayrı kalmazdık zaten ama suriye de malesef

Belki düzeliriz diye bebek mi yapılır çocuk mu bu Allah görür çıkarır ondan

Bırakın ya yok ot depresyonu yok b.k depresyonu yalan inanmıyorum ilgilenmek zor geliyor sadece gece hayatını özlüyorlar tek enayi kadınlar zaten

Öyle bi fırsatımız olsaydı hiç ayrı kalmazdık zaten ama suriye de malesef
Siz hangi şehirdesiniz?

Eşinizin görevi çok uzun mu?

Uzun ise ona yakın olmanın yolunu bulun( bu Hatay a yada Kilis e taşınmak bile olabilir)

Bırakın ya yok ot depresyonu yok b.k depresyonu yalan inanmıyorum ilgilenmek zor geliyor sadece gece hayatını özlüyorlar tek enayi kadınlar zaten

gitmeden bilemez yeri geliyor insanlar bile farkına varmıyor
illa bu konuda değil eğer ben deneyip faydasını bulduysam tabi ki söylerim
niye bu kadar agresifsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…