- 7 Ağustos 2016
- 3.439
- 7.151
- 158
biri olabilir mi hayatin da ?Konuştuk işte sadece bana evlenmek için acele ettiğimizi aslında birbirimize uymadığımızı söyledi ortak hiç bişeyimiz yokmuş
Belki duzelrirz diye bebek mi yapmis??Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorumbaşka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını
Canım uzak olursanız birbirinize arada soğukluk olur tabi.Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorumbaşka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını
Ben 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum
Hiç kavga etmiyoruz diyemem ara sıra olurdu ama hepsinde ortak bi yol bulur tatlıya bağlardık soğuma sebebiyle ilgili bi fikrim yok o da net konuşmuyo zaten bi dediği bi dediğini tutmuyoCanım Allah yardımcın olsun. Ne kadar üzülme desek de yine de insan böyle bir durumda üzülür. Yani ilişkiniz nasıl bir durumdaydı ? Çok mu kavga ederdınız mesela niye soğuma sebebi neymiş anlayamadım
Öyle bi fırsatımız olsaydı hiç ayrı kalmazdık zaten ama suriye de malesefCanım uzak olursanız birbirinize arada soğukluk olur tabi.
Aynı evi paylaşırsanız durum değişebilir, bence nerede görev yapıyorsa oraya taşıyın evi.
Belki düzeliriz diye bebek mi yapılır çocuk mu bu Allah görür çıkarır ondanEşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorumbaşka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını
Bırakın ya yok ot depresyonu yok b.k depresyonu yalan inanmıyorum ilgilenmek zor geliyor sadece gece hayatını özlüyorlar tek enayi kadınlar zatenNasıl Belirtiler Gösterir?
Babalık depresyonu doğumdan sonraki 3-6 ay arasında fark edilir seviyeye ulaşıyor. Belirtileri ise tabii ki kişiden kişiye göre değişiyor. Ama en sık rastlanan belirtileri, hayata karşı isteksizlik, hiçbir şeyden zevk alamama, endişeli ruh hali, iştah sorunları, uykusuzluk... Kimilerinde baş ağrısı veya eklem ağrısı gibi fiziksel belirtiler de olabiliyor. Uzmanlara göre bu gibi belirtiler 2-3 haftadan fazla sürüyorsa profesyonel destek yardım almak gerekiyor. Aksi halde babaların bir kısmı sorunları çözmek yerine kaçmayı tercih ediyor.
https://www.iyihisset.com/sev/cocuk/babalik-depresyonu-ile-basa-cikmanin-yollari
Siz hangi şehirdesiniz?Öyle bi fırsatımız olsaydı hiç ayrı kalmazdık zaten ama suriye de malesef
Bırakın ya yok ot depresyonu yok b.k depresyonu yalan inanmıyorum ilgilenmek zor geliyor sadece gece hayatını özlüyorlar tek enayi kadınlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?