Bir kadının yaşayabileceği büyük zorluklardan biri. Allah yardımcınız olsun . Bir süre ayrı yaşayın ikimizinde düşünme fırsatı olur böyle şeyler bi anda olmaz öncesinde bi belirti bişey vermedi mi?Ben 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum
Boşanma aşamasında biri olarak söylüyorum benim de 10 aylık bir bebeğim var hic kendini üzme o bebeğine yazık soğudum diyen adamdan olmaz hele sen hamileyken bunu diyen adamdan hic olmaz bugun olmasa yarin yine diyecek hic uğraşma yoluna baksınKonuştuk işte sadece bana evlenmek için acele ettiğimizi aslında birbirimize uymadığımızı söyledi ortak hiç bişeyimiz yokmuş
Çocuğu anasız babasız büyütmek istiyorsa vicdanı el veriyorsa buyursun ayrılsın.. bir erkek soğudum diyorsa altından pislik çıkar hamilesiniz bende hamileyim ama sizi üzmek için değil gözünüzü acın çocuk doğurduktan sonra nedenBen 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum
Yok kimseye söymedi ailesine yada arkadaşlarına kimsenin haberi yokYa barı dogumu bekleseydı ben hıc etık bulmadım esının davranısını. Görevı zor olan bır yerse belkı psıkolojık olarak ıyı degıldır sen ona dogumdan sonra tekrar konusalım suan bunu konusmak bana ve bebege zarar verebılır de sonucta streslı olmaman lazm dogru beslenmen lazm bunları dusunmemen lazım. Aılesı bılıyor mu bu durumu bırıyle bırsey paylasmıs mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?