- 19 Mart 2019
- 516
- 446
- 23
- 36
Hiç kavgasız ilişki olmaz zaten; aranızda çözülemiyecek sorun var mı dıye merak etmiştim. Ama gördüğüm kadarıyla yokmuş. Bilemedim ya, depresyona girmiş olabilir arkadaşların dediği gibiHiç kavga etmiyoruz diyemem ara sıra olurdu ama hepsinde ortak bi yol bulur tatlıya bağlardık soğuma sebebiyle ilgili bi fikrim yok o da net konuşmuyo zaten bi dediği bi dediğini tutmuyo
Tşk ederim düşünceleriniz için ben sakin kalıp beklicem bakalm babalık depresyonu olduğuna inanmak istiyorum umarm doğumdan sonra düzelir böyle düşünmek şimdilik benm için de kızım için de daha iyi olacak
Ben 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum
belki düzeliriz diye yapmış bebeği beyefendi, size fikrinizi sordu mu? Ya o meleğin suçu ne böyle bi ortama doğucak??? Allah akıl fikir versin.. Yazık çok yazık.. Çok sinirlendim.Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorumbaşka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını
Sizi üzmek istemem ama başkası var gibi.Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorumbaşka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını
Yanlış anlattım sanırım kendimi lafım asla size değilgitmeden bilemez yeri geliyor insanlar bile farkına varmıyor
illa bu konuda değil eğer ben deneyip faydasını bulduysam tabi ki söylerim
niye bu kadar agresifsin
Anlamıyorum ya bu erkekler çıldırmış o kadar çok insan var ki Bi bebeğimiz olsun diye bekleyen ama kıymet bilen yok Allah yardımcın olsun gerçekten insanlar iyice şaşırdı üzülüyorum ya...Ben 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum
Yanlış anlattım sanırım kendimi lafım asla size değilErkeklerin bunları bahane edip işin sadece hamile bırakma aşamasına karışıp sonra hiçbirşey yapmamaları sırf gece ağladı diye bunalmaları, herşeye bir kulp bulunuyor
Ne gibi bir uyuşmazlığınız varmış boşanmayı düşünecek kadar? Muhtemelen yalan söylüyor, başka biri var.Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorumbaşka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?