- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 33
Üzülmeyin lütfen benim eşim de asker işleri çok zor o yüzden kafa gidip geliyor hamileyken bana da senden soğudum demişti aramız baya kötüydü ama bunların hepsi sadece yetmeme korkusundanmis çocuk doğduktan sonra mükemmel bi eş mükemmel bi koca oldu arada saçmalamasi hariçTeşekkür ederim
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu insanlar evliliği oyuncak mı sanıyor. Ne demek soğudum bu kadar kolay mı herşey. Sizin adınıza üzüldüm. Çok üzüldüm.Ben 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum
Boyle bır adam ıcın mi uzuluyorum diyorsun cıdden en zor zamanında resmen sırtından vurmus keske konusmak için doğum edeymşsin ağız tadıyla..ne ıstemıs senden hayallerinden...sen degerlısın bebegınde degerlı ...sakın onun karsısında alcalma..gıcık oluyom bu adamlara yaaa..Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorumbaşka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını
Bir cocuk hic birsey degistirmez. Aksine evliligi dahada zor sinavlara sokar.... cocugunu kendinen mahrum etme diye yalan söylüyor beyfendi. Babalik sendromu nedir? Aaaa evet mide bulantisi cekiyorlardi, heryeri su topluyordu, sisiyordu davul gibi heryeri, nefes kesiliyor merdivenlerde ... kokulardan hic bahsetmiyorum.... karin kaslari ortadan ayriliyor kaburgalri genisliyordu bebek icin yer yapmak icin .... dogru dogru babalik sendromunu hatirladim. Sonra bide babalarin hormonlaei tavan yapiyormus ve dogumla beraber bu hormonlar yerle bir oluyormus birden bire ... vücut catlaklari ... hamilelik lekeleri ... deforme vücut göbek ve kahve tasi gibi acilan göbek deligi demii :) en sonunda bide g*tlerine kadar yirtiliyorlar dogumda. Zor zor ... yazik ... ALLAH SABIR VERSIN! GERCEKTEN COK ZOR!Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorumbaşka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını
Gebeliğimin son 3 ayına kadar hiç bi problemimiz yoktu son 3 ayda o başta bi depresyona girdi bana yaklaşmaktan korktu sonra da yavaş yavaş benden uzaklaştı en son geldiğimiz durum ise bu işte
Bebeği belki düzeliriz diye yaptım ne demek yaaa. Çocuk oyuncağımı bu???Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorumbaşka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?