• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim eşim ayrılmak istiyor

Buna benzer 2. Yada 3. Konu.
Bu erkekler hamile eşlerini uzmekten nasil keyif aliyorlar cok merak ediyorum.

Bu surecte ustunuze titremesi gerekirken, size yaşattiği seye bak affetmeyin bence, siz daha cok ayrilmak isteyin. Bu surecte sizi bole uzdugu icin.

Asker piskolojisi falan degil bu karakteri, madem piskolojisi kaldirmayacakti ya bu meslegi seçmiyecekti yada evlenmiyecekti.

Hadi evlendi cocuk yapmayacakti.
Ki kimsenin vebaline girmeyecekti. Sinir oldum aksam aksam eşinize 😡

Siz hangi şehirdesiniz?

Eşinizin görevi çok uzun mu?

Uzun ise ona yakın olmanın yolunu bulun( bu Hatay a yada Kilis e taşınmak bile olabilir)
Bende çalışıyorum oraya tain isteyemiyorum isteaem bile onun orda ne kadar kalacağı belli değil kalsa bile yine yanıma gelebileceği belli değil 😔

Bende çalışıyorum oraya tain isteyemiyorum isteaem bile onun orda ne kadar kalacağı belli değil kalsa bile yine yanıma gelebileceği belli değil 😔
Çok üzüldüm sana...

Sen ona boşanma konusu açma, o sana bir daha "boşanalım" derse, "kabul ediyorum ama bebeği istemem, sende kalsın" de, kararlı gözük, bı tarafları tutuşsun bakalım, nasıl aklı başına geliyor...

Bir adam karısına senden soğudum diyorsa bunun altında yüzde doksandokuz nokta dokuz başka biri vardır.
Ne kadar da başka biri yok desenizde bunun sonucu ona çıkıyor.
Hamileyken seni boşamaya kalkan adamdan ne koca olunur, ne de baba.
Allah kolaylık versin. Boşanırsan o pisliğe çocuğunu bile gösterme. Gerçi çocuğum da çocuğum diyecek birine benzemiyor bu tip.
Ay ne alakası var ya hamile kadına böyle şeyler şöyleyip üzmeyelim bence. Benim eşim de öyleydi sonra düzeldi bütün erkeklerde babalık sendromu olur

Yeni mi aklına gelmiş pislik herif in. Bu nedir ya. Bu nasıl sorumsuzluk o yavrunun günahı ne. Hakkında hayırlısı olsun gerçekten senin adına çok üzüldüm. Doğduktan sonra değişme ihtimali vardır ama daha hayır gelirmi bilemedim açıkçası .

Ay ne alakası var ya hamile kadına böyle şeyler şöyleyip üzmeyelim bence. Benim eşim de öyleydi sonra düzeldi bütün erkeklerde babalık sendromu olur
Demek ki benim çevremde ki babalar erkek değil! Onlar bu sendromu geçirmediğine göre. Burda kim soğudu kocam dediyse, altından bi aldatma çıktı.

Bazen sadece kendisini zor durumda sanıyor göreve giden.Bekleyene de fazlasıyla zor.

Bebeğinizi sağlıkla alın inşallah kucağınıza,ordan sonra şekillenir sanıyorum.Şu an aşırı üzülüp bebeğe de yansıtmanın kimseye faydası yok

Üzülme konu sahibi 8 aylık gebeyken neler yaşadım. Hamileliğimin başında Bir tartışmamızda evi terk etmiştim beni geri getirmişti.
8 aylık hamileyken bir kavga da seni bu eve zorla getirdim demişti. Riskli gebeliğim vardı evden çıkamıyordum beni geri götür diye yalvardım umurunda olmadı.
Sana tavsiyem ezdirme kendini iki sıcak güzel söz söyleyip seni kandırmasına izin verme. Dik dur sabit dur. Ne olursa olsun pişman olduğunu anlamadan tepkilerini yumuşatma.
Baktın hala boşanalım diyor tamam çocuk sende kalacak ben bakamam de bak nasıl paçası tutuşuyor.
Şunu da unutma erkekler baba olduğunu Doğumdan sonra anlıyor bebek hareketlenip sevimli hareket yapıncaya kadar da sevgisini tam gösteremezler çünkü bilmiyorlar onlar bizim gibi değil.
Allah yardımcın olsun.
Sakın olanlara üzülüp bebeğini etkileme ben 9 ay boyunca sürekli ağlayıp üzüldüğüm için bebeğim gelişim geriliği ile doğdu 2500 kilo sakın o adamın yaptıklarını kafana takma bu dünya da senden ve bebeğinden önemli başka hiçbir şey yok.

Back