• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim eşim ayrılmak istiyor

Hiç kavga etmiyoruz diyemem ara sıra olurdu ama hepsinde ortak bi yol bulur tatlıya bağlardık soğuma sebebiyle ilgili bi fikrim yok o da net konuşmuyo zaten bi dediği bi dediğini tutmuyo
Hiç kavgasız ilişki olmaz zaten; aranızda çözülemiyecek sorun var mı dıye merak etmiştim. Ama gördüğüm kadarıyla yokmuş. Bilemedim ya, depresyona girmiş olabilir arkadaşların dediği gibi

Tşk ederim düşünceleriniz için ben sakin kalıp beklicem bakalm babalık depresyonu olduğuna inanmak istiyorum umarm doğumdan sonra düzelir böyle düşünmek şimdilik benm için de kızım için de daha iyi olacak 😌

Hay onun depresyonuna sendromuna
İçinde canlı büyüten sensin depresyona giren o
Ne ayak
Bu ne çıtkırıldımlık ya
Valla zamane erkeklerine östrojen basıyorlar bence

Ben 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum 😔😔

Bu tarz erkekler bir daha gün yüzü görmez, sürüm sürüm sürünürler İnşallah!!!

Bebegine saglikla kucagina al insallah anne olmak cok guzel bir duygu oncelikle bunu bilmeni isterim. Calisiyor musun bilmiyorum ama sogudum bosanmak istiyorum diyen birine soylenecek bir sey yok maalesef. Peki istersen hemen bosanabiliriz diyebilirsin. Bence hic uzerine gitme.. ısrar edersen ağlarsan sızlarsan daha cok sogur. Biraz kendini cek cok muhattap olma kendisiyle ararsa ac aramazsa arama.. onun disinda kurtarman zor gozukuyor cunku. Bunlari yazmak ya da soylemek kolay uygulamasi zor kalbin aciyor anliyorum seni ama bebegin icin guclu olmaya calis.

Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorum 😔 başka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını 😔😔
belki düzeliriz diye yapmış bebeği beyefendi, size fikrinizi sordu mu? Ya o meleğin suçu ne böyle bi ortama doğucak??? Allah akıl fikir versin.. Yazık çok yazık.. Çok sinirlendim.

Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorum 😔 başka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını 😔😔
Sizi üzmek istemem ama başkası var gibi.

gitmeden bilemez yeri geliyor insanlar bile farkına varmıyor
illa bu konuda değil eğer ben deneyip faydasını bulduysam tabi ki söylerim
niye bu kadar agresifsin
Yanlış anlattım sanırım kendimi lafım asla size değil :anneadayı: Erkeklerin bunları bahane edip işin sadece hamile bırakma aşamasına karışıp sonra hiçbirşey yapmamaları sırf gece ağladı diye bunalmaları, herşeye bir kulp bulunuyor

Ben 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum 😔😔
Anlamıyorum ya bu erkekler çıldırmış o kadar çok insan var ki Bi bebeğimiz olsun diye bekleyen ama kıymet bilen yok Allah yardımcın olsun gerçekten insanlar iyice şaşırdı üzülüyorum ya... 😏

Yanlış anlattım sanırım kendimi lafım asla size değil :anneadayı: Erkeklerin bunları bahane edip işin sadece hamile bırakma aşamasına karışıp sonra hiçbirşey yapmamaları sırf gece ağladı diye bunalmaları, herşeye bir kulp bulunuyor

Anladım canım inş. Tez zamanda kurtulursunuz bu durumdan

Asker dedin ya belki bi nebze yaşadığı piskoloji den dolayı dengesizce konuşmuş olabilir. Siz sakin ve sessiz kalın bu konuyu açtığında evliliğin bir çocuk oyıncağı,çocuk yapmanında deneme tahtası olmadığını belirtin madem ayrılmak istiyor tamam deyin sonuçta zorla güzellik olmaz ama doğum olana kadar evinizi düzeninizi terk etmeyin bu süreçte mahkemelerle de uğraşamayacağınızı belirtin sağlıkla doğumunuzu yapın sonrasını oturur konuşursunuz

Eşiniz patavatsız biri midir?
Yani şimdi bu dönemde söylenecek laf mı yani bu?
Lütfen eşinize durumunuzu tekrar hatırlatın.
İçinizde bir can olduğunu üstüne basa basa bi anlatın.
Çok geçmiş olsun.
Kalbinizi ferah tutun.
Sendromdur belki öyle düşünün.
Zamanı gelince tekrar konuşulur bunlar zaten.
Siz bu zamanlarınızın tadını çıkarmaya çalışın ne diyeyim ki. Üzüldüm.

Ne gibi bir uyuşmazlığınız varmış boşanmayı düşünecek kadar? Muhtemelen yalan söylüyor, başka biri var.

Bunu siz hamileyken söylüyor nasıl bu kadar merhametsiz olabilir bekleyebilirdi artık sizi boşayıp kimi alacaksa acelesi ondan olsa gerek allah sabır versin ve yardımcın olsun doğumdan sonra iş bul çalış ve kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış kendini yıpratma bebeğinin sana ihtiyacı var

Sizi üzmek istemiyorum hamile halinizle ama hiçbie erkek gerçekten sadece soğuduğu için boşanmaz. ( o kadar masraf yapildı ev kuruldu ana babalar tanıştırıldı, millet arkadan ne konuşur, ev alındı araba alındı mal paylaşımı vs vs) Gönülde soğukluk varsa boşanmak gerekir bence mantıklı bir sebep ama erkekler için soğumak boşanma sebebi değildir. Ve sizden boşanmak istiyor doğacak çocuğunuzun başka adama baba deme olasılığına rağmen. (boşandıktan sonra başka biriyle evlenirseniz.) Bence aldatmıyor olsa bile bunu göze aldıysa başkası var aklında veya kalbinde ya da her ikisinde.

Back