• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim eşim ayrılmak istiyor

Teşekkür ederim 🙏
Üzülmeyin lütfen benim eşim de asker işleri çok zor o yüzden kafa gidip geliyor hamileyken bana da senden soğudum demişti aramız baya kötüydü ama bunların hepsi sadece yetmeme korkusundanmis çocuk doğduktan sonra mükemmel bi eş mükemmel bi koca oldu arada saçmalamasi hariç :KK43: senin eşin de düzelir hiç boşuna üzülme meleğini de üzme acaba başka birisi mi var diyenlere aldırma bi de onu dert etme işleri çok zor biliyorsun bebek doğduktan sonra bi saniye bile ayrılmak istemez sizden

Mükemmel bi eş mükemmel bi baba oldu yazacaktim pardon :KK72:

Ben 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum 😔😔
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu insanlar evliliği oyuncak mı sanıyor. Ne demek soğudum bu kadar kolay mı herşey. Sizin adınıza üzüldüm. Çok üzüldüm.

Tek diyeceğim şu .. Hissettiğiniz her şeyi o masum yavrucak da hissediyor. Siz mümkün mertebe ferah kalmaya çalışın. Allah büyük. O herifde ne halt yerse yesin. Işleri zorsa zor. Bi onların işi mi zor ? ! Hamile kadına bunu yapmanın hiçbir geçerli bahanesi olamaz. Üzülmeyin. Allah size yeter.

Hey Allahim ya esinizin kafasi guzel heralde gecerli bi sebebi olmadiktan sonra seni ve çocuğunuzu nasil tek birakmayi düşünür böyle insanlara deli oluyorum yemin ederim ya :KK62::sinirli: Rabbim yardmicin olsun cok ama cok zor .😣

Doğsun kucağına alınca yada çocuk biraz gülmeye fln baslayinca o değişir,bence babalık sendromu, geçer:)

Bir adam karısına senden soğudum diyorsa bunun altında yüzde doksandokuz nokta dokuz başka biri vardır.
Ne kadar da başka biri yok desenizde bunun sonucu ona çıkıyor.
Hamileyken seni boşamaya kalkan adamdan ne koca olunur, ne de baba.
Allah kolaylık versin. Boşanırsan o pisliğe çocuğunu bile gösterme. Gerçi çocuğum da çocuğum diyecek birine benzemiyor bu tip.

Başka biri olabilir. Bir erkek başka dalı tutmadan tuttugu dalı bırakmaz malesef. Aklı basına gelir umarım.

Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorum 😔 başka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını 😔😔
Boyle bır adam ıcın mi uzuluyorum diyorsun cıdden en zor zamanında resmen sırtından vurmus keske konusmak için doğum edeymşsin ağız tadıyla..ne ıstemıs senden hayallerinden...sen degerlısın bebegınde degerlı ...sakın onun karsısında alcalma..gıcık oluyom bu adamlara yaaa..

Ondan rica edin evi terk etsin... burnu bi güzel sürtsün. Ha sürünmedi mutlu mu ... o zaman zaten uzak dursun. Sizde cocugunuz icin bundan sonra cok daha güclü olmaniz lazim... ne kadar hizli alisirsaniz o kadar iyi sizin icin 💪🏼 Lohusalik dönemi icin annenize kardesinize rica edin size yardimci olsunlar... buzlugunuzu doldurun kolay yemeklerle. Mesela konserve yapin domates biber .... köfte.... manti... ne istiyorsaniz. Bu isinizi kolaylasdirir....

Allah'tan korkmaz, vebal almaktan korkmaz, herşeyi çocuk oyuncağı sanan bir adamla evlenmişsin. Gerçekten acele ettiyseniz sizde de biraz hata var, belli bir süre beklemeliydiniz evlenmek için. Hele hele çocuk yapmak için oturmuş bir evlilik lazım. Ama adamın kusuru o kadar büyük ki, farkettiği anda sizinle paylaşmalıydı. Bunun yerine bir de bebek yapalım demiş, sizi ve bebeğinizi bile isteye bu durumlara sokmuş. Bir de her koşulda arkanızdayım diyor ya vicdan rahatlatmak için diyor.

Senin yerind olsam buna izin vermezdim, sevgimi bebeğime gösterirdim. Nafakamı alır boşanırdıma ama asla affetmezdim. Bunu ona hissettirirdim. Huzura erdirmezdim. Baba olmayı da haketmiyor kendisi söyleyeyim.

Son düzenleme:
İnsan artık sevmez ayrılmak ister amenna ama çocuk yapalım deyip sonra boşanmak istemek nasıl bir şerefsizliktir. Adam ayrılıp eski bekar zamanına aynen dönecek ama siz bakımı sorumluluğu neredeyse sadece size ait olacak bir bebeğe annelik yapacaksınız. Yanlış anlamayım annelik muhakkak çok güzeldir ve ama yalnız annelik yapmayı planlamak başka eşiyle beraber planlamak başka. Doğumdan sonra da yanında olucam filan da tırı vırı geliyor bana aynı evdeyken erkek ne kadar bebek bakıyor ki bi de uzaktan baksın. Bence hiç yapma etme demeyin eşinizde vicdan olsa zaten boşanalım demez. Okey deyip gönderin evden ağır bir nafaka ve tazminat davası açın sizi gerçekten mağdur etmiş çünkü. Hiç gurur filan demeyin nesi var nesi yoksa almaya çalışın yüksek de bir nafaka isteyin bari maddi sıkıntıyı siz çekmeyin o çeksin

Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorum 😔 başka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını 😔😔
Bir cocuk hic birsey degistirmez. Aksine evliligi dahada zor sinavlara sokar.... cocugunu kendinen mahrum etme diye yalan söylüyor beyfendi. Babalik sendromu nedir? Aaaa evet mide bulantisi cekiyorlardi, heryeri su topluyordu, sisiyordu davul gibi heryeri, nefes kesiliyor merdivenlerde ... kokulardan hic bahsetmiyorum.... karin kaslari ortadan ayriliyor kaburgalri genisliyordu bebek icin yer yapmak icin .... dogru dogru babalik sendromunu hatirladim. Sonra bide babalarin hormonlaei tavan yapiyormus ve dogumla beraber bu hormonlar yerle bir oluyormus birden bire ... vücut catlaklari ... hamilelik lekeleri ... deforme vücut göbek ve kahve tasi gibi acilan göbek deligi demii :) en sonunda bide g*tlerine kadar yirtiliyorlar dogumda. Zor zor ... yazik ... ALLAH SABIR VERSIN! GERCEKTEN COK ZOR!

Gebeliğimin son 3 ayına kadar hiç bi problemimiz yoktu son 3 ayda o başta bi depresyona girdi bana yaklaşmaktan korktu sonra da yavaş yavaş benden uzaklaştı en son geldiğimiz durum ise bu işte

Canım benım..
Sessiz kal bakalım.. akısına bi bırak.. belkı sorumluluktan korkmustur..
Dua et Hakkında hayırlısı olsun elbette..

Bu Adamlara ne oluyor bılmem! Bu yüzyilin hastalıgı sanırım.. rahatmı batıyor anlamıyorum.. sogudum ayrılalım nedır!! Allah akıl fıkır suhur.. en baska merhamet versın bu Adamlara!!!

Ah kuzum hic üzülme herşey olacağına varır. Ben hamileyken benim esim bana ihanet etti bunu ogrenince de aldir cocugu ayrilacam diye söyledi hep ben aldırmadım kac ayım boyle geçti . Sonra duzelir gibi olduk doguma yakin yine sorun cikti doğumda geberirsin insallah dedi. Insanin en guzel zamaninda yaninda olmayana ne sevgi besleyeceksin. Senin stresin bebegini etkiliyor. Buna sebep olani defet gitsin. Direk ailene soyle durumu hatta onun ailesine de. Benim bebegim sinirli bir bebek stres yavrunu etkiliyor yani. Biz suan bosanma aşamasındayız. Baba olmak sorumluluk almak zor geliyor. Hevesini aldiktan sonra kosarak uzaklasmaya çalışıyorlar veya boyle yipratma politikasına giriyorlar. Sen sakin olmaya uzulmemeye calis en buyuk zarari bebegin alir o seni hissediyor. Bebegine yoğunlaş sadece. Allah yardimcin olsun😔

Bebeği belki düzeliriz diye yaptım ne demek yaaa. Çocuk oyuncağımı bu???
Adamdaki rahata bak yaa kendi bekar hayatına dönecek sen çocuk büyütüceksin. Ergen liseliler gibi davranmış bunu konuşmak için şimdiyimi bulmuş azcık insan olsaydıda doğumu bekleseydi
Hamile halinizle sizi üzmek istemem ama ben hayatı bu kadar hafife alan karnımdaki çocuğa bile düzeliriz diye yaptım diyen bir adama ne güvenir nede onunla devam ederdim.. Eşinize ciddi uyuz oldum söylemeden edemiyorum

Allah yardımcın olsun canım ve eşine de hidayet versin. Bu nasıl bir gaddarlık. Biraz takip et eşini imkanın varsa. İletişim araçlarını, faturalarını vs. Ama önce konuş ne konuda uyuşmuyoruz düzeltmeye çalışalım diye.

Back