Hamileyim çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke ailenize sırt dönmeyip birlikte otursaydiniz.Ah kızım ya aklın nerdeyedi şimdi dert yakiniyorsun peki sana ailen halen sahip çıkıyorsa git ailene eşine tâbii olma ne dinliyorsun ki halen bu hakaretleri duymaya ne zorun var.Aklini başına topla.Birak onları.

Şuan 26, haftadasınız ama çok geç kalmışsınız

Zorlamanın mantığı yok gerçekten akıl sağlığınızı kaybetmeden ailenize ulaşın kimse evladına kıyamaz belki kapı açarlar size

Sen kendin yapmışsın kendin bulmuşsun bunu üzülerek soyluyorum sen çocuğun doğmasını bekliyeceksin biraz mantıklı ol burda bari yapma başta çocuk yokken ailene gitmiyorsun eşinin tüm yaptıklarını kabul ediyorsun şimdi hamilesin ileri haftalarda hemde, ben çocuğu istemiyorum istemediğim adamın çocuğunu diyorsun ailemde istemez diyorsun akıl işi değil.

Başta kendinizi erkeğe ezdirirseniz heleki aileniz ile sizi tehdid ediyirsa iş işten geçmiştir.Yeri geldiginde ağzının payını vereceksin çağır ailemi gelsin alsınlar beni diyeceksin susup kalacak sizin korku yanınizi anlamis ve sizi bu şekilde tehdit ediyor.Siz en başında büyük hatayı gormussunuz ama yine o hatanın içine dusmussunuz.Nasil ki evlilik Allah'ın emri ise bosanmakta eğer hz. Allah boşanmayın bosanirsaniz ebedi cehennemliksiniz demiyor. Yine ruhsat veriyor. Dulluk bir özür değildir.Size tavsiyem önünüze bakın eğer ayrilip çalışma imkanınız varsa çocuğunuza bakın kimseye muhtaç etmeyin o çocuğun günahı suçu yok.Eger yok ben yapamam edemem derseniz susarım denileni yaparim derseniz de sizin bileceğiniz iş eğer ki kabul ederseniz ki hayatınızın tadını çıkarın çocuğa kayinvalideniz bakar sizde bir işe girer kendinize bir yatırım yapar sonra da ayrılırsiniz. Yada en kötü ihtimal aynı evde onlara dünyayı zindan edersiniz. Gerçekten başka ne denir bilmiyorum.Allah kolaylık versin

İnatla aldırmaktan bahsediyorsun ama aldıramazsın zaten 26 haftalık bebeğin. Çok kötü şeyler yaşamış olabilirsin,acımazsızca olabilir şu an yazacağım şey ama sen sadece kendinin gidecek bir yeri olmadığı için, sadece kendin için endişelisin. Bebeğini alıp senden boşanması seni sadece evsiz kaldığın için üzecek. Yazık etmişsin. Sorumsuzca davranıp minicik bebeklerin bir ömrünü etkiliyorsunuz. Zaten istemiyorsun bebeği, kayınvaliden oğluna da düşkünmüş madem bebeğine de güzel bakar. Boşan gitsin. Hem kocanı hem bebeği hem o evi hiçbir şeyi istemiyorsan boşanacaksın.

Yarısına kadar okuyabildim tahammülüm kalmadı zira. Bi tarafları sihirli mi bu adamın da döndün geri evlendin bide koştur koştur çocuk yaptın. Adam ilk evlendiğinde neyse yine o ne demeye döndün. Dayak var hakaret tehdit var sosyopatlık var bide bu herife çocuk mu yaptın cidden. Üstüne üstlük çocuk yüzünden ayrılamıyorum diyosun. Hasta olduğunuza inanıyorum. Normal insanın yapacağı iş değil. Kimisine müstehak yapacak söyleyecek başka bişey yok.
Kanıt topla dayak tehdit açlık üzerine boşan ailenw yalvar yakar işe gir çalış hayatını idame ettir. Yapabileceğin ilk şey bu. Yok diyosan ses etme anasına bak kendi çocuğuna bak bu hayvanında suyuna git. Git ki daha beteri gelmesin başına. Ne diyim ne diyim.

Senin derdin ne amacın ne ? Bir öyle diyorsun bir böyle.
Bile bile kendin gidip barışmışsın. Hem diyorsun ailem gidersen dönemezsin dedi, hemde laf ettiler boşandığıma dirlik vermiyorlar
Hem bebeğimi benden almak istiyorlar, hem doğurmak istemiyorum. İçindemi patlasın bebek hayırdır?
Maddi gücün imkanın yoksa yapmayacaksın. Bakamıyorsan, boşandığın adamın bebeğini doğurmak istemiyorsan ver babannesi baksın sende öyle bir çocuğa bakmazsın.

Kavgalı tartışmalı olduğumuz günler eve ekmek almaz eli boş gelir bunu nasıl ispat edeceğim ekmek su vs getirmez benide çıkarmaz almaya zaten hamileyim evde ekmek varmı yok mu aç susuz muyum umrunda değil her tartışmada bunu yapar normal zamanda da ben alışverise gidelim demeden almaz bsy

Yorumlarda gördüğüm kadarıyla hala aldirmaktan, istemediginden bahsediyorsun. Üzülüp yorum yapmıştım ama kocan ne kadar iğrenç bir insansa sen de o kadar bencil bir insansın. O bebeğin suçu ne? Böylesine berbat bir evliliege kalkıp da nasıl çocuk yapma cesareti gösterdin? Hadi oldu bi hata, kendine bebeginle bir hayat kurmayı düşüneceğine hala aldirmak istemekten bahsediyorsun çocuk 26 haftalık! Nasıl aldırmayi düşünüyorsun bilimsel olarak bile bunun bir karşılığı yok çocuk kocaman! Ya o masumun senin onu istemedigini hissettiğini bilsen belki biraz vicdan yapar bu şekilde konuşmazdın! Bu çocuk karnından bir anda yok olmayacağına göre mecbur doguracaksin. Madem çocuğu almakla tehdit ediyorlar ver babasına o baksın sen bakmak istemiyorsun zaten! Ya da devlete ver yetistirme yurdunda zaten onu sevmeyen istemeyen anne babasından daha iyi bakarlar yavruya! Böyle şeyleri gördükçe çocuk istediğim.olmadigi için ağladığım Allah'a yalvardigim günler aklıma geliyor, deliriyorum!

Ben çocuğu istemiyorum demiyorum sadece bu şekilde dünyaya gelip oda bende perişan ölsün istemiyorum zaten aldıramam izin vermezler yasal sürede geçti mecbur doğuracam

Ben çocuğu istemiyorum demiyorum sadece bu şekilde dünyaya gelip oda bende perişan ölsün istemiyorum zaten aldıramam izin vermezler yasal sürede geçti mecbur doğuracam
Tamam ben de sana sert çıktım az önce farkındayım belki sen içinde bulunduğun kötü durumun yarattığı psikolojiyle ve hormonların etkisiyle belki bu şekilde düşünüp bu şekilde yazdın. Ama madem o da perişan olsun istemiyordun çocuğu yapmayacaktın,ikinci kez kocana dondugunde bu evliliğin baştan kötü olduğunu zaten biliyordun. Korunmalıydın. İkinci kez şans vermen zaten en büyük hataydı. Ama olmuş artık... Hatalar silsilesi içinde dünyaya gelecek masum bir bebek. Ve dünyaya gelmeyi kendisi secmedi ben buna üzülüyorum. Yapabileceğin iki şey var: ailene geri dönmek ve torunlarını kabul ettirmek, veya bebeğe gerçekten bakamayacagini hissediyorsan devlete vermek. Belki ona gerçekten aile ortamı sunabilecek birileri evlat edinir ve hayatı kurtulur. Bu şirret adamdan kurtulduktan sonra en kısa süre içerisinde kendine hayat kurabilmek için ise girmen gerek. Boşanma sürecinde zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum zaten gözden çıkarmış seni. Bir an önce aileni arayıp durumdan haberdar etmelisin. Yaşın da çok genç, yeniden başlamak için emin ol geç değil. İlk adım aileni aramakla baslamalisin. İyi tepki almayacaksin belki ama sen onların evlatlarısın illa ki kabul edecekler.

Allah aşkına doğur evlatlık ver en azından senin gibi olmasin

Çocuğu sosyal hizmetlere verirsin doğunca yazık sende veya babasında kalmasın belli ki o kapasitede değilsiniz kediler gibi ürüyorsunuz

Valla uzun uzun anlatmanıza gerek yok. 5-6 satırda anlaşılıyor konu. Anlaşılmayan şey neden hamile olduğunuz.
Kendiniz bile bile 2. Kez bu hatayı yapıyorsunuz bir çocuk doğurup ona da yaşatma hakkı da ayrı bir cesaret.

Allah yardımcınız olsun ..keşke ilk boşandığında bi işe girseydin herşey yoluna girerdi..anne faktörünü geçiyorum,adamın bişeysi yok,işsiz güçsüz hangi cesaretle dönüp hamile kaldınız? Madem çocuğu istemiyorsunuz ,ayrılın eşinizin annesi bakabiliyorsa baksın..siz de ailenizi ikna edin gidin ama bir işe mutlaka girmelisiniz..ya da kocayı bi şekilde adam edeceksiniz..

Bacım ne diyelim sen yasamıssın görmüssün bıle bıle nye barısarak kendine kotuluk ettin Allah yardımcın olsun demekten bska bsey gelmiyor ıcımden

İzin vermiyor mu çıkmana arayacaksın polisi kişiyi hüviyetinden yoksun kılmaktan kalsın bir gece nezarethanede. Darp raporu alıcaksın sana vurduğunda. Yazılı ifade isteyecekler o zaman da tutanağa geçecek aç susuz beklediğin seni çıkarmadığı. Bi cesaret kendine acımıyosan çocuğuna acı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…