Şu an da perişansın. Bari boşan perişan ol. Kusura bakma emin ol boşansan daha mutlu olursun. Herkes zorlanıyor ama yapıyor bir şekilde. Sadece akıllıca hareket et. Eğer beslenme yoksunluğundan ve hamileliğin verdiği yorgunluktan çok mantıklı kararlar alamayacağını düşünüyorsan buraya yazabilirsin fikir alabilirsin.Aklımdaki eğer aldırabilseydim boşanırdim aldıramazsam boşanıp çocuğa bakamamaktan perişan olmaktan korkuyorum
Çok güzel bilgileri verdiniz ağziniza sağlık kesinlikle ve hamile bir kadın olarak evde aç birakilmasi demek zaten adam bebeğe önem vermediği ortada seni aç bırakmış inan TV de kanallara çık.herkes sana sahip çıkar inceldigi yerden kopsun demeli ve önüne bakmalı arkadaş .Bak şimdi hak var hukuk var yok öyle bana bırakmazlar diye bi şey! Sen önce şiddet gördüğünü aç bırakıldığını her şeyi kayıt altına al. Dolabı evi çek videoya. Bugün de yemek bi şey almadı çok açım diye videolar çek ve onları sakla görmesin. Polise git darp raporu al, kocanı kaynananı şikayet et sana yaklaşamasınlar.
Bebeği de benim bildiğim akıl yaşına erene kadar almıyorlar sonra soruyorlar anne mi baba mı diye bunun için burada avukat varsa belki yardımcı olabilir bir kişi var etiketliyorum umarım destek olur @Mutlak Butlan bebeği kaç yaşına kadar alamazlar acaba boşanma olunca rica etsem söyleyebilir misiniz?
Sizce yaparlar mı çocuk doğduktan sonra büyüt emzir derken kapının önüne koyarlar mi? ben eşime güvenmiyorum zaten anasıyla bir olur herşeyi yapar kavga ettik arayacam aileni gelip kızlarını alsınlar diyecem dedi bana beni ailemle tehdit ettiSen şimdiden gardini almalısın zaten ondan coxuk doğmadan gitmelisin o adamın yanında. Yoksa zaten çocuğunu emzir biraz büyüt sana tekme atarlar kendine yol çiz ve ailene danış ailen daha iyi olacaktir
O adam ve kadınla 5 dakika zaman kayıp etme Esra Erol çık anlat durumu evde yaşananlar video al bak bir arkadas çok güzel anlatmış adliyede boşanmada ücretsiz avukat veriyorlar zaten herşeyi 1.2 güne delil topla ve kaç çık.o evden tehtit etmeleri vs hepsini anlat polise susma seni baskı altinda korkutmaya çalışıyorlar komşulardan güvendiğin birinden destek işte bu süreçdeAklımdaki eğer aldırabilseydim boşanırdim aldıramazsam boşanıp çocuğa bakamamaktan perişan olmaktan korkuyorum
Hicbirsey alamazlar ama sen onlara boyun bukersen iş işten geçer önlem.al ve gerekirse TV kanallarina çık inan namusunla cikiyorsun el vicdan biri çıkar ve inan seni kiramı evin giderini herseyini karşılar o çocuk büyüyene kadar ülkemizde hayırlı insanlar çok var sen merak etme yeter ki yürekli ol ezilmeSizce yaparlar mı çocuk doğduktan sonra büyüt emzir derken kapının önüne koyarlar mi? ben eşime güvenmiyorum zaten anasıyla bir olur herşeyi yapar kavga ettik arayacam aileni gelip kızlarını alsınlar diyecem dedi bana beni ailemle tehdit etti
Ailem bikere sahip çıktı bana boşandim sahip çıktılar. ikinci kez onları dinlemedim eşime döndüm şimdi yüzüm yok aileme tekrar sorun yaşıyorum demeye çünkü onlar beni uyardılar yapma etme dediler babam beni sırf eşime döndüm diye reddetti yüzüm yokSen şimdiden gardini almalısın zaten ondan coxuk doğmadan gitmelisin o adamın yanında. Yoksa zaten çocuğunu emzir biraz büyüt sana tekme atarlar kendine yol çiz ve ailene danış ailen daha iyi olacaktir
Hiçbir b.k yapamazlar. Sen haklarını bileceksin o zaman korkarlar. Hele memursa bir şikayet et neler oluyor görür. Ama madem şiddet uyguluyo bu oe o zaman tartışmalardan uzak dur. Konuşma kendine bir dünya kur ama para biriktir. Bebeğe şunu alıcam bunu alıcam diye para al ve önce delilleri kaydet telefonuna sonra polise darp raporu almaya ve sonra da ailenin yanına git.Sizce yaparlar mı çocuk doğduktan sonra büyüt emzir derken kapının önüne koyarlar mi? ben eşime güvenmiyorum zaten anasıyla bir olur herşeyi yapar kavga ettik arayacam aileni gelip kızlarını alsınlar diyecem dedi bana beni ailemle tehdit etti
Merak etme babalar yavrularına kıyamaz. Kanıtları al ve babanı ara. Dediklerimi yap. Gerekirse babanın elini ayağını öp yalvar. Yoksa bebeği de döver bunlar.Ailem bikere sahip çıktı bana boşandim sahip çıktılar. ikinci kez onları dinlemedim eşime döndüm şimdi yüzüm yok aileme tekrar sorun yaşıyorum demeye çünkü onlar beni uyardılar yapma etme dediler babam beni sırf eşime döndüm diye reddetti yüzüm yok
Annemle oturalım çocuk doğsun toparlansın sonra evi ayırırız diyor bı seneye kalmaz ayırırız evi diyor çocuktan sonra beni bu şekilde ikna etmeye çalışıyor ben çocuktan önce ayır evini diyorum çocuktan sonra diyor bide planımı var amacı ne bilmiyorumHicbirsey alamazlar ama sen onlara boyun bukersen iş işten geçer önlem.al ve gerekirse TV kanallarina çık inan namusunla cikiyorsun el vicdan biri çıkar ve inan seni kiramı evin giderini herseyini karşılar o çocuk büyüyene kadar ülkemizde hayırlı insanlar çok var sen merak etme yeter ki yürekli ol ezilme
Ne anlatsak boş ya anlamıyor hala adama boyun büküyor korkma diyorum polise git diyorum ailene git diyorum anlamıyor sustum.artik daha yorum yapmak istemiyorumHiçbir b.k yapamazlar. Sen haklarını bileceksin o zaman korkarlar. Hele memursa bir şikayet et neler oluyor görür. Ama madem şiddet uyguluyo bu oe o zaman tartışmalardan uzak dur. Konuşma kendine bir dünya kur ama para biriktir. Bebeğe şunu alıcam bunu alıcam diye para al ve önce delilleri kaydet telefonuna sonra polise darp raporu almaya ve sonra da ailenin yanına git.
Sen böyle olursan daha çok plan kurar sana ilerde çocuğumu dövüyor der bide sana deli damgası vurur o zaman çocuğunu da görmezsin sana tuzak kurmadan sen yoluna bak.Annemle oturalım çocuk doğsun toparlansın sonra evi ayırırız diyor bı seneye kalmaz ayırırız evi diyor çocuktan sonra beni bu şekilde ikna etmeye çalışıyor ben çocuktan önce ayır evini diyorum çocuktan sonra diyor bide planımı var amacı ne bilmiyorum
Doğum yap çocuğu dövüyor diye seni bosar cocuguda alır elinden iki tanık tutar kendini anlatamazsin da kimseye hayat böyle de acımasız adamın Allah korkusu yok belliki olsa seni aç birakmaz canım komşularına anlat durumu ailene anlat karakol polis anlat gardini al bir avukat desteği al adliyeye gidip ipleri kopar ve uzaklaş zaten belli süre devlette sahip çıkıyor sana ve bebeğe o yüzden devlete aile birimi var sosyal hizmet oraya git direk kimseye siginmasan bile oraya sığınAnnemle oturalım çocuk doğsun toparlansın sonra evi ayırırız diyor bı seneye kalmaz ayırırız evi diyor çocuktan sonra beni bu şekilde ikna etmeye çalışıyor ben çocuktan önce ayır evini diyorum çocuktan sonra diyor bide planımı var amacı ne bilmiyorum
Şuan sen delisin diyor zaten ben ailenle oturmak istemiyorum dedikçe sesimi duyurmaya çalıştıkça sen delisin arayacam aileni gelip alsınlar seni diyor sonra sırf çocuk için vazgeçiyor bide benden özür bekliyor gelip benden özür dinleyecen benim dediklerimi kabul edecen ailemle bı süre oturcan çocuk doğana kadar sonra evi ayircam diyor bayramda sırf elini öpmedim diye kafayı takmış bana zatenSen böyle olursan daha çok plan kurar sana ilerde çocuğumu dövüyor der bide sana deli damgası vurur o zaman çocuğunu da görmezsin sana tuzak kurmadan sen yoluna bak.
Bana cevap bile vermiyor. Ben o bebeğe üzüldüm sadece. Aptal iki insan yüzünden b.k gibi bir eve doğacak.Ne anlatsak boş ya anlamıyor hala adama boyun büküyor korkma diyorum polise git diyorum ailene git diyorum anlamıyor sustum.artik daha yorum yapmak istemiyorum
Haklisin hemde cok kendimden örnek verdim bak çocuğum olsun diye ne ameliyat oluyorum kaç kere oldum dedim çocuğuna zarar verme kıymet bil Allah sınar dedim ama inşallah anlar.Bana cevap bile vermiyor. Ben o bebeğe üzüldüm sadece. Aptal iki insan yüzünden b.k gibi bir eve doğacak.
O bir ruh hastası uzak dur o adamdan boşan direk acil o evi terket neredeysenŞuan sen delisin diyor zaten ben ailenle oturmak istemiyorum dedikçe sesimi duyurmaya çalıştıkça sen delisin arayacam aileni gelip alsınlar seni diyor sonra sırf çocuk için vazgeçiyor bide benden özür bekliyor gelip benden özür dinleyecen benim dediklerimi kabul edecen ailemle bı süre oturcan çocuk doğana kadar sonra evi ayircam diyor bayramda sırf elini öpmedim diye kafayı takmış bana zaten
Mesajınızı görmedim kb lütfenMerak etme babalar yavrularına kıyamaz. Kanıtları al ve babanı ara. Dediklerimi yap. Gerekirse babanın elini ayağını öp yalvar. Yoksa bebeği de döver bunlar.
Anlamadığımdan değil sadece illaki endişem var kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum adım atmayı bekliyorumNe anlatsak boş ya anlamıyor hala adama boyun büküyor korkma diyorum polise git diyorum ailene git diyorum anlamıyor sustum.artik daha yorum yapmak istemiyorum
Mesajını görmedim kb lütfen haklısınız olan çocuğa olacakBana cevap bile vermiyor. Ben o bebeğe üzüldüm sadece. Aptal iki insan yüzünden b.k gibi bir eve doğacak.
Geç olsada anladım hasta olduğunu inşallah bı adım atacağım desteğiniz için çok teşekkür ederimO bir ruh hastası uzak dur o adamdan boşan direk acil o evi terket neredeysen
Sonra sana çok iftiralar atarlar ondan sen önce davran sonra bebeği dövüyor diye seni onlar karakola şikayet eder cocukdan uzaklaştırma alırsın iftira maruz kalırsın kendin ailen sana laf da dese çocuğun yanında olacak ondan direk git ailene kovmaz ister ve alırlar seni torun tatlıdır severler alisirlar merak etmeMesajınızı görmedim kb lütfen
Anlamadığımdan değil sadece illaki endişem var kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum adım atmayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?