- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
- Konu Sahibi selincanoz82
-
Bence kocanın kıymetini bil. Helal olsun eşine.Benimki de gece gunduz calisiyor ek isler de yapıyor ama eve giren para artmıyor. Hep bosandigi ilk ailesine .neymiş onlar yalnız senin yanında ben varım nede olsa diyor. Ne yapicaksam artık kendisini. Tasarrufdan çöpe gircem nerdeyse. Doğursam da çalışsam
merhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum.
hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.
gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,
Bide evde olunca herseye karisiyolar aman yok ya ben esimin yillik izninde bile cildiriyorumBenim eşim home ofis calisiyor evde çalışıyor ama bütün gun evde tepemde nefret ediyorum bazen bu durumdan evin gecimini o saglamasina ragmen adamin evde calismasi bana batıyor uffff yaaaaaa oturuyor uzaniyoelr koltukta mutfaga giriyor ya sanki evde 2 kadin var gibi hahahahaha
Ya varya suanda cok sinirliyim gelmis diyor ki zaten bi is yaptigin yok yikamissin koymussun oraya camasirlari kast ediyor bende boyun fıtığı var ütü yapamiyorum kendi esyalarimi ütülemem zaten sifon kumaslar giyiyorum kot giyiyorum genelde ütü istemeyen seyler hem evimde dubleks kopekte bakiyorum o zaten tuy döküyor erkekler o kadar nankör ki en azından benimki.oyle bide bayram üstü bacısı gelecekmis bana temizlik isi cıktı yemin ederim su mubarek gunlerde buyuk kavga cikacak nefret ediyorum dedigin gibi evde olunca herseye karisiyorlar sanki ck anliyorlarmis gibi isten gucten lafa geldimi.ne olcak bi supurcen diyolar sanki supurmekle bitiyor isler moralim cok bozukBide evde olunca herseye karisiyolar aman yok ya ben esimin yillik izninde bile cildiriyorum
Bir şey olmaz ya 3. çocuğu da yapın o zaman kesin düzelirCanım aynı durumdayız hem hsmileyim hem çalışıyorum benimki de evde yatıyor bulamıyorum diyor asgari ücrete çalışmam diyor her gün evde her gün kavga bir de çocuğum var hep şahit bıktım yani hiçbir yere de gitmiyor benim bir farkı ailesi yardım ediyor ama çakışmaması tembelliği sıktı çok yıprandım evde her şeye de karışıyor evi toplayamıyorum biley söylesem yapmıyor giderim deyince git diyor çok rahatstresli bir hamilelik geçiriyorum
Kıyamam sana ben... Ne yazık ki tembellik bir karakter özelliği ve zor değişiyor. Eşin seni gerçekten seviyorsa ya herro ya merro dediğinde işe yarayacaktır. Özetle ya işe girersin düzenli ya da ben boşanma davası açacağım diyeceksin çok net. Gözü korkmadıkça bu iş olmayacak gibi...merhaba,
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
merhaba,
mesleğim yok diyor.
suçluluk duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?