- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.069
- 133
- 34
- Konu Sahibi selincanoz82
-
Br de başlık o kadar trajikomikki,sanki diyor ki"eşim başını şiddetle yere çarptı,o zamandan beri tuhaf davranıyor,çok endişeliyim"Hadi siz safsiniz onu anladik da aileniz bu duruma nasil ses cikarmiyo?benim annem benim beynimi yerdi sen bu halinle calisiyon o yatiyo diye...elinizde maas kartiniz yok peki bebegin ihtiyaclari,dogum , doktor parasi gibi giderleri nasil karsiliyorsunuz?hamile insan 5 kurussuz nasil disari cikar? Disarda caniniz bisi ister,rahatsiz olursunuz taksi parasi,doktor parasi lazim olur...maas kartini eve birakmak gercekten aklim almiyo..ayrica bu kadar sakin olmaniz ve hala burda bu kadar insanin yazdiklarina ragmen
bisey yapmamaniz inanilir gibi degil
Parayı nereden buluyor?evlendiğimizde çalışıyordu 2 ay sonra bıraktı.
evde yatıyor, cep telefonu , televizyon gün geçiriyor. en az 50 tl harcıyor sigara ve yemek
merhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum.
hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.
gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,
Ben böyle babayla yaşamaktan mutlu olmazdim. İskele babası. Evin kirasının yarısını ortaya koy. Yarim erzak al kendin ye. Ev sahibi kovarsa ana babaya gidersin kendi başının caresini o vakit dusunur
Çalışmayan kadınların kocaları da öyle yapsın o zaman.
İyi de işten gelen hangi erkek ev temizleyip yemek yapıyor?Çalışmayan kadınların kocaları da öyle yapsın o zaman.
Üzücü. İnsan bir amacı olmadan sadece yatarak nasıl yaşar? Üstelik hamile bir kadının üstüne yüklenerek. Benim abimde çalışmıyor çalışmayı doğru bulmuyormuş maalesef değişmedi yaş otuzu geçti hiçbir yerde artık alıp eğitmek istemiyor. Gerçekten böyle insanlara çok üzülüyorum.
Benim sağlık durumum beni çok zorlamasına rağmen yıllardır birşeyler için didindim ve başardım. Umarım eşinize hidayet verir yaradan. Kim isterki yuvası yıkılsın. Üstelik bebek var. Yapacağınız tek şey maaş kartını almak ve düzelene kadar bu evliliğe ara vermek. Gerekirse gidin pansiyonda kalın öğrenci apartı bulun ama onu sahiplenmekten vazgeçin. Başka türlü imkansız. 10 aydır bütün maaşı yedirmişsiniz. Koca araba parası.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
Evet bakıldıgında iyi bişey diyemeyiz ama bin nasihat bir musibetten iyidir. Kadın ayrılmayı düşünüyor hem bakacak baktıracak kimsesi yok, hem babasız büyüyecek bir cocuk düşününce kusura bakmayın ama ben sizin kadar duygusal düşünemiyorum. İlerde kadın belki evlencek güzel bi yuva kurcak ama o cocuk maddi manevi hep ayak bagı olcak. Brn olsam aldırırdım aklımı peynir ekmekle yemedim mantıklı düşünüyorum. Tabi o aşamayı geçmediyse. Ama konu sahibi biraz saf onu zaten yapamaz vur kafasına al lokmasını tarzı yaşamaya alışmış.O yaptığına pişman değilse yarın çocuğuna yapılacak olanlarada üzülmeyecek birinin ahı almışsa çocuğuna dahi yansıyacak pişman olmaması üzücü
Çocuk aldırma olayında korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?