• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim çalışıyorum , eşim çalışmıyor , boşanmalı mıyım? çok endişeliyim...

Sana bise deyimmi degismez ayni esin gibi bir ornek vardi arkadasimin babasi simdi rahmetli.oldu 25 sene boyunca kadin çalıştı 2 cocugu vardi adam bir ara is yapti ama onuda batirmis sanırım. Insallah esin duzelir nasil dayanıyorsun yaaa Allah yardimcin olsun kendini cok uzme stres hamilelikte iyi degil

Benimki de gece gunduz calisiyor ek isler de yapıyor ama eve giren para artmıyor. Hep bosandigi ilk ailesine .neymiş onlar yalnız senin yanında ben varım nede olsa diyor. Ne yapicaksam artık kendisini. Tasarrufdan çöpe gircem nerdeyse. Doğursam da çalışsam
Bence kocanın kıymetini bil. Helal olsun eşine.

merhaba,

konuyu çok uzatmak istemiyorum.

hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.

eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.

mesleğim yok diyor.

evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta

sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.

gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.

benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.

sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme

herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum

demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.

bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.

bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp

suçluluk duyuyorum.

önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,

Eşin sensiz ne mi yapacak ?

Tabiki çalisacak ya da anasinin evinde yan gelip yatacak..

Boyle bir adamla evlilik yurumez. Suan sadece anlattiklarinizdan sirf siz calisiyorsunuz evi zaten gecindiriyosunuz diye calismadigi geldi. Ben olsam araba kredisi ceker onu oderim o da evin giderlerini odemek zorunda kalir. Ilerisi icin yatirim olur arabada. Esiniz cok ama cok bencil. Birde hamileymissiniz.

eşiniz siz ondan boşanırsanız ne mi yapacak?Çalışır belki çünkü yattığı yerde günde 50 lira harcayan biri siz onu bırakınca paranın yatarak kazanılmadığını idrak edip para kazanma ihtiyacı hissedebilir.Hayat ne garip ömür ne uzun neler duyup görmeye yetiyor.Çaba göstermek emek vermek değerlidir heleki evlilikte çok önemli fakat bunun değer görmesi karşılık bulunca olur.Sizin binbir eziyet yoğun çalışmanızın bir ehemmiyeti yok maalesef evde yatan bilmediğini söyleyen bilmek istemeyen çabası olmayan biri için.
Size boşanın boşanmayın gibi kelimeler kullanmak haddime değil ama lütfen değerinizi bilin.bilmeyene bildirin!

Benim böyle bir komşum vardı. Kadın heö çalışmış, hem 3 çocuk büyütmüş. Kocası çalışmamış. Artık yaşlanmışlar, kocası apartmanın önünde takılır fosur fosur da sigara içerdi. İşin ilginç yanı kadın kocasına çok da iyi davranırdı. İlginç.

Benim eşim home ofis calisiyor evde çalışıyor ama bütün gun evde tepemde nefret ediyorum bazen bu durumdan evin gecimini o saglamasina ragmen adamin evde calismasi bana batıyor uffff yaaaaaa oturuyor uzaniyoelr koltukta mutfaga giriyor ya sanki evde 2 kadin var gibi hahahahaha
Bide evde olunca herseye karisiyolar aman yok ya ben esimin yillik izninde bile cildiriyorum :kızgın:

Allah askina s... et su adam dicem ama adam da degil ki...
Okudukça sinirlendim cekme daha fazla su yiyiciyi sal ipini gitsin .
Ben ömrümde boyle birsey duymadim yaa

Herkesin cevresinde oldugu gibi benimde cevrem de 4-5 kisi var boyle. Ve yillardir cekiyorlar, hic degismediler.
Oylw zor ki boyle bir adamla yasarken cocuklari buyutmek.
Sanki armut pisecek agizlarina dusecek.
Ah be kardesim ne diyeyim ki ben sana.
Ben ni cocuk yapacak oldum esimin astegmennolarak.askere gidio gelmesini bekledim. 1. Yi yaptim 5 sene oldu.
Durumumuz cok sukur iyi amam2. Yi yapmayan cesaret edemiyoruz kari.koca.
Evlenir evlenmez hemen cocuk cok cesaret isteyen bisey

Bide evde olunca herseye karisiyolar aman yok ya ben esimin yillik izninde bile cildiriyorum :kızgın:
Ya varya suanda cok sinirliyim gelmis diyor ki zaten bi is yaptigin yok yikamissin koymussun oraya camasirlari kast ediyor bende boyun fıtığı var ütü yapamiyorum kendi esyalarimi ütülemem zaten sifon kumaslar giyiyorum kot giyiyorum genelde ütü istemeyen seyler hem evimde dubleks kopekte bakiyorum o zaten tuy döküyor erkekler o kadar nankör ki en azından benimki.oyle bide bayram üstü bacısı gelecekmis bana temizlik isi cıktı yemin ederim su mubarek gunlerde buyuk kavga cikacak nefret ediyorum dedigin gibi evde olunca herseye karisiyorlar sanki ck anliyorlarmis gibi isten gucten lafa geldimi.ne olcak bi supurcen diyolar sanki supurmekle bitiyor isler moralim cok bozuk

Canım aynı durumdayız hem hsmileyim hem çalışıyorum benimki de evde yatıyor bulamıyorum diyor asgari ücrete çalışmam diyor her gün evde her gün kavga bir de çocuğum var hep şahit bıktım yani hiçbir yere de gitmiyor benim bir farkı ailesi yardım ediyor ama çakışmaması tembelliği sıktı çok yıprandım evde her şeye de karışıyor evi toplayamıyorum biley söylesem yapmıyor giderim deyince git diyor çok rahat :KK1:stresli bir hamilelik geçiriyorum
Bir şey olmaz ya 3. çocuğu da yapın o zaman kesin düzelir :super:

Hamile olup ev gecindirmek normal bana göre ancak ev ve yemeği tamamen ustlenmeli en azından iş bulana kadar.

merhaba,

eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.

mesleğim yok diyor.

evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta

benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.

sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme

herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum

bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp

suçluluk duyuyorum.

Kıyamam sana ben... Ne yazık ki tembellik bir karakter özelliği ve zor değişiyor. Eşin seni gerçekten seviyorsa ya herro ya merro dediğinde işe yarayacaktır. Özetle ya işe girersin düzenli ya da ben boşanma davası açacağım diyeceksin çok net. Gözü korkmadıkça bu iş olmayacak gibi...

Baktın ciddiye almıyor; niyetinin ciddiyetini göstermek için ailenin yanına taşın bir süreliğine.

Kusura bakmayinda ya ciddi anlamda safsiniz ya da salaksiniz. Dunyaya elin adamina para yedirmeye ve de bakmaya mi geldiniz? Siz hic kendinize deger vermiyor musunuz? Niye bir kazik kadar herif icin siz surunuyorsunuz? Buna saflik denmez salaklik denir. Adam sizi bir guzel kullaniyor. Gercekten okurken trol oldugunuzu dusundum. Bir kadin bu kadar saf olamaz. Siz ki universite bitirmis calisiyorsunuz ya. Hala adam evde ne yapar para vermezsemin hesabini yapiyorsunuz. Ne yaparsa yapsin ya defolsun gitsin evden sanki bir kirik igne mi almis? Herife bak ya sinirden kudurdum. Ben 15 yasimdan beri calisiyorum daha babamdan otobus parasi istememisim herife bak ya bir de erkek olacak!

Çok yakın arkadaşım tüp bebekle ikiz çocuklarub varken aynı sebepten boşandı
Boşanmaya karar verme anı ise oğullarından biri büyüyünce ben evde oturup bilgşsayarda oynayacağım ,evin annesi çalışıp para getirecek demesi oldu.
Herşeyi geçtim,çocuklarımıza kötü örnek oluyor dedi ve boşandı.
Eşinize rest çekin bence.Siz hamile halinizle çalışıp canınız çıkarken sizden harçlık istemeye utanmayan adamı iyice bir silkelemenizin zamanı gelmiş de geçiyor.

merhaba,

mesleğim yok diyor.

suçluluk duyuyorum.

Senin o kocandan olmaz

Hadi siz safsiniz onu anladik da aileniz bu duruma nasil ses cikarmiyo?benim annem benim beynimi yerdi sen bu halinle calisiyon o yatiyo diye...elinizde maas kartiniz yok peki bebegin ihtiyaclari,dogum , doktor parasi gibi giderleri nasil karsiliyorsunuz?hamile insan 5 kurussuz nasil disari cikar? Disarda caniniz bisi ister,rahatsiz olursunuz taksi parasi,doktor parasi lazim olur...maas kartini eve birakmak gercekten aklim almiyo..ayrica bu kadar sakin olmaniz ve hala burda bu kadar insanin yazdiklarina ragmen
bisey yapmamaniz inanilir gibi degil

Bence kendinizi artık daha fazla kullandirmayin.Bosaninca bir şey kaybetmeyecek aksine günlük 50 tl kâr edeceksiniz.Kendiniz ve bebeğiniz için calismis olursunuz...En azından pazarda limon satsa simit satsa nafakasini çıkarır. Çaba sarfetmiyor.Ben sinir oldum buradan.:işsiz:

Back