- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
- Konu Sahibi selincanoz82
Bunu yazdığım için bile hadsiz hadsiz cevap veren oldu bana. Uygulamaya geçirsen, desen ki böyle böyle birlikte yaşadık anlaşamadığımızı gördük ayrıldık. Ne güzel, iyi ki evlenmeden görmüşsün demezler ne fahişeliğin kalır ne ahlaksızlığın. Üstüne "Oh iyi olmuş sana" çekerler. Bu kadının yaşadıklarındansa evlenmeden birlikte olması daha iyiymiş şahsen. Bildiğin asalağın tekiyle evlenmiş, üstüne bir de çocuk doğuruyor ki hiç ayrılamasın. Artık bebeğin sorumluluğunu da yüklenir üstüne. Ne desem boş.
Aslında birlikte yaşamak kısmını geç, evlilikten önce vakit geçirmek bile sıkıntılı.
Birlikte yaşama fikrine ben kendime göre sebeplerden dolayı sıcak bakmıyorum. Yaşayanın kendi bileceği.
Ama insanların sevgililik/nişanlılık dönemlerinde aileden biri olmadan görüşmeme, telefonda sınırlı konuşma, görüşüyor olsa bile resmî yaklaşım yada açıkça her şeyi konuşamama mevzusunu anlamıyorum.
Daha enteresanı nişanlılık hem son derece tutucu geçiriliyor; aksi durum olunca da nişan evlilikmiş gibi nişan da atılamıyor :) böyle yaman çelişkiler.