- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Hayır ailesi üstüme yürüdü benden ayrılsın diye beni dövmek istediler küfür ettiler öncesi de sürekli kavga malı pay ettiler sadece bize vermediler üstüne de bizden istediler neler nelerAllah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Neler oldu bilemiyorum tabii ama bir kisinin ailesinden tamamen kopması ne kadar doğru ki? Orta yol bulunamayacak durumda mi?
Sizinde ailenizle slrunlarınız vardı geçen konu açmıştınız. Madem ki anne sikine bilen birşey elimizden istediğinizi sizde yapın silsenize annenizi babanızı. Siz elimizden bunu istiyorsunuz. Bakın siz istersiniz kendiniz görüşmezsiniz ancak bir evladın annesini silmesinide isteyemezsiniz. Kolaysa siz silin sizin ailenizde normal değildi eski konularınızdan biliyoruz. Niye silemiyorsunuz.Eşimle en büyük sorunumuz ailesi eşim ailesine çok taviz verdi şuan görüşmüyoruz ama eşim görüşmek istiyor artık bana gelme diyor ama eşime biri 2 kelam edince değişiyor ona göre onun akrabaları bile bizim hayatımıza yorum yapabilir yeterki birileri mutlu olsun eşime iyi desin cebindeki parayı da verir ama hep benden çekinip bir yerde duruyor. İkimizde memuruz bir kız evladı bekliyorum neden hamile kaldınız demeyin 3 senedir korundum artık yaşım geldi ayrılırsam da evlenmeyi düşünmüyorum işim var bakarım bana yoldaş olur elimden geleni yaparım onun için. Neyse eşim evde her işi yapar hasta olsam üstüme titrer yemek bulaşık ne varsa o konuda iyidir etrafımda döner. Bir kaç tane hatasını yakaladım ama hiç biri net değildi gözümle görmedim bir şey o yüzden kararsız kaldım evden işe gider para hesabını bilirim bilmiyorum o süreçte ayrılmayı düşündüm annem asla istemedi anneler hisseder öyle biri değil çok iyi biri ben asla onaylamıyorum bana güven vs. Şuan gene bayramım zehir oldu kavga dövüş hamile halimle sinir krizleri annem benim abarttığımı biraz sakin kalıp devam et diyor eşim ağlıyor seviyorum kızınca tmm dese de asla boşanöak istemiyor kendimi çok çaresiz hissediyorum hem eşim hem annem benimle konuşmaz zaten eşim asla peşimi bırakmaz boşanmaz biliyorum evden gitmez git diyorum yok 1 gün sonra seni seviyorum ağlamalar annem diyor iyi biri. Ben bu süreci nasıl atlatcm dışardan kolay yorum yapması olmuyor öyle kolay defalarca denedim. Lütfen kırıcı yorum yapmayın her şeye üzülüyorum ne yapmam lazım eşimin ailesi ile görüşmesi demek sürekli tepemde söylenen karşılaştırma yapan düşünün çocuğa bile onunki erkek biz iyiyiz sizinki kız demişler ben sürekli kıyas rekabetle yaşamak istemiyorum
Senin kocadan boşanmayacağını hepimiz biliyoruz bu 1Eşimle en büyük sorunumuz ailesi eşim ailesine çok taviz verdi şuan görüşmüyoruz ama eşim görüşmek istiyor artık bana gelme diyor ama eşime biri 2 kelam edince değişiyor ona göre onun akrabaları bile bizim hayatımıza yorum yapabilir yeterki birileri mutlu olsun eşime iyi desin cebindeki parayı da verir ama hep benden çekinip bir yerde duruyor. İkimizde memuruz bir kız evladı bekliyorum neden hamile kaldınız demeyin 3 senedir korundum artık yaşım geldi ayrılırsam da evlenmeyi düşünmüyorum işim var bakarım bana yoldaş olur elimden geleni yaparım onun için. Neyse eşim evde her işi yapar hasta olsam üstüme titrer yemek bulaşık ne varsa o konuda iyidir etrafımda döner. Bir kaç tane hatasını yakaladım ama hiç biri net değildi gözümle görmedim bir şey o yüzden kararsız kaldım evden işe gider para hesabını bilirim bilmiyorum o süreçte ayrılmayı düşündüm annem asla istemedi anneler hisseder öyle biri değil çok iyi biri ben asla onaylamıyorum bana güven vs. Şuan gene bayramım zehir oldu kavga dövüş hamile halimle sinir krizleri annem benim abarttığımı biraz sakin kalıp devam et diyor eşim ağlıyor seviyorum kızınca tmm dese de asla boşanöak istemiyor kendimi çok çaresiz hissediyorum hem eşim hem annem benimle konuşmaz zaten eşim asla peşimi bırakmaz boşanmaz biliyorum evden gitmez git diyorum yok 1 gün sonra seni seviyorum ağlamalar annem diyor iyi biri. Ben bu süreci nasıl atlatcm dışardan kolay yorum yapması olmuyor öyle kolay defalarca denedim. Lütfen kırıcı yorum yapmayın her şeye üzülüyorum ne yapmam lazım eşimin ailesi ile görüşmesi demek sürekli tepemde söylenen karşılaştırma yapan düşünün çocuğa bile onunki erkek biz iyiyiz sizinki kız demişler ben sürekli kıyas rekabetle yaşamak istemiyorum
Aile içi mal paylaşımında damatlar gelinler karışmazHayır ailesi üstüme yürüdü benden ayrılsın diye beni dövmek istediler küfür ettiler öncesi de sürekli kavga malı pay ettiler sadece bize vermediler üstüne de bizden istediler neler neler
Ortada çok da bir neden göremedim. Karşılıklı duruyor daha doğrusu. Hamilelik hormonlardan vs olabilir mi bu istekEşimle en büyük sorunumuz ailesi eşim ailesine çok taviz verdi şuan görüşmüyoruz ama eşim görüşmek istiyor artık bana gelme diyor ama eşime biri 2 kelam edince değişiyor ona göre onun akrabaları bile bizim hayatımıza yorum yapabilir yeterki birileri mutlu olsun eşime iyi desin cebindeki parayı da verir ama hep benden çekinip bir yerde duruyor. İkimizde memuruz bir kız evladı bekliyorum neden hamile kaldınız demeyin 3 senedir korundum artık yaşım geldi ayrılırsam da evlenmeyi düşünmüyorum işim var bakarım bana yoldaş olur elimden geleni yaparım onun için. Neyse eşim evde her işi yapar hasta olsam üstüme titrer yemek bulaşık ne varsa o konuda iyidir etrafımda döner. Bir kaç tane hatasını yakaladım ama hiç biri net değildi gözümle görmedim bir şey o yüzden kararsız kaldım evden işe gider para hesabını bilirim bilmiyorum o süreçte ayrılmayı düşündüm annem asla istemedi anneler hisseder öyle biri değil çok iyi biri ben asla onaylamıyorum bana güven vs. Şuan gene bayramım zehir oldu kavga dövüş hamile halimle sinir krizleri annem benim abarttığımı biraz sakin kalıp devam et diyor eşim ağlıyor seviyorum kızınca tmm dese de asla boşanöak istemiyor kendimi çok çaresiz hissediyorum hem eşim hem annem benimle konuşmaz zaten eşim asla peşimi bırakmaz boşanmaz biliyorum evden gitmez git diyorum yok 1 gün sonra seni seviyorum ağlamalar annem diyor iyi biri. Ben bu süreci nasıl atlatcm dışardan kolay yorum yapması olmuyor öyle kolay defalarca denedim. Lütfen kırıcı yorum yapmayın her şeye üzülüyorum ne yapmam lazım eşimin ailesi ile görüşmesi demek sürekli tepemde söylenen karşılaştırma yapan düşünün çocuğa bile onunki erkek biz iyiyiz sizinki kız demişler ben sürekli kıyas rekabetle yaşamak istemiyorum
Eşimle en büyük sorunumuz ailesi eşim ailesine çok taviz verdi şuan görüşmüyoruz ama eşim görüşmek istiyor artık bana gelme diyor ama eşime biri 2 kelam edince değişiyor ona göre onun akrabaları bile bizim hayatımıza yorum yapabilir yeterki birileri mutlu olsun eşime iyi desin cebindeki parayı da verir ama hep benden çekinip bir yerde duruyor. İkimizde memuruz bir kız evladı bekliyorum neden hamile kaldınız demeyin 3 senedir korundum artık yaşım geldi ayrılırsam da evlenmeyi düşünmüyorum işim var bakarım bana yoldaş olur elimden geleni yaparım onun için. Neyse eşim evde her işi yapar hasta olsam üstüme titrer yemek bulaşık ne varsa o konuda iyidir etrafımda döner. Bir kaç tane hatasını yakaladım ama hiç biri net değildi gözümle görmedim bir şey o yüzden kararsız kaldım evden işe gider para hesabını bilirim bilmiyorum o süreçte ayrılmayı düşündüm annem asla istemedi anneler hisseder öyle biri değil çok iyi biri ben asla onaylamıyorum bana güven vs. Şuan gene bayramım zehir oldu kavga dövüş hamile halimle sinir krizleri annem benim abarttığımı biraz sakin kalıp devam et diyor eşim ağlıyor seviyorum kızınca tmm dese de asla boşanöak istemiyor kendimi çok çaresiz hissediyorum hem eşim hem annem benimle konuşmaz zaten eşim asla peşimi bırakmaz boşanmaz biliyorum evden gitmez git diyorum yok 1 gün sonra seni seviyorum ağlamalar annem diyor iyi biri. Ben bu süreci nasıl atlatcm dışardan kolay yorum yapması olmuyor öyle kolay defalarca denedim. Lütfen kırıcı yorum yapmayın her şeye üzülüyorum ne yapmam lazım eşimin ailesi ile görüşmesi demek sürekli tepemde söylenen karşılaştırma yapan düşünün çocuğa bile onunki erkek biz iyiyiz sizinki kız demişler ben sürekli kıyas rekabetle yaşamak istemiyorum
Yahu karnında bebeğin var.
Her ne olursa olsun sen çocuğundan kopabilecek misin ya?!??
Ailesiyle tamamen kopması ne demek Allah aşkına. Sen görüşmezsin biter. Kimsenin annesini babasını silmesini isteyemez kimse. Şaka gibi bazı istekler.
Sen karnındakinden nasıl vazgeçemezsen ailesi de eşinden geçmez!
Gözünle mi gördün öyle değilse senin de başına gelsin inşallahSen eşinin ailesine bakana kadar adam fingirdiyor sağ solla ona bak boşanacaksan da sebebi bu olsun
Koca senin koca şüphe senin şüphe. Herkesin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardıGözünle mi gördün öyle değilse senin de başına gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?