- 15 Ocak 2024
- 992
- 470
- Konu Sahibi Merve Aycan
Eşimle en büyük sorunumuz ailesi eşim ailesine çok taviz verdi şuan görüşmüyoruz ama eşim görüşmek istiyor artık bana gelme diyor ama eşime biri 2 kelam edince değişiyor ona göre onun akrabaları bile bizim hayatımıza yorum yapabilir yeterki birileri mutlu olsun eşime iyi desin cebindeki parayı da verir ama hep benden çekinip bir yerde duruyor. İkimizde memuruz bir kız evladı bekliyorum neden hamile kaldınız demeyin 3 senedir korundum artık yaşım geldi ayrılırsam da evlenmeyi düşünmüyorum işim var bakarım bana yoldaş olur elimden geleni yaparım onun için. Neyse eşim evde her işi yapar hasta olsam üstüme titrer yemek bulaşık ne varsa o konuda iyidir etrafımda döner. Bir kaç tane hatasını yakaladım ama hiç biri net değildi gözümle görmedim bir şey o yüzden kararsız kaldım evden işe gider para hesabını bilirim bilmiyorum o süreçte ayrılmayı düşündüm annem asla istemedi anneler hisseder öyle biri değil çok iyi biri ben asla onaylamıyorum bana güven vs. Şuan gene bayramım zehir oldu kavga dövüş hamile halimle sinir krizleri annem benim abarttığımı biraz sakin kalıp devam et diyor eşim ağlıyor seviyorum kızınca tmm dese de asla boşanöak istemiyor kendimi çok çaresiz hissediyorum hem eşim hem annem benimle konuşmaz zaten eşim asla peşimi bırakmaz boşanmaz biliyorum evden gitmez git diyorum yok 1 gün sonra seni seviyorum ağlamalar annem diyor iyi biri. Ben bu süreci nasıl atlatcm dışardan kolay yorum yapması olmuyor öyle kolay defalarca denedim. Lütfen kırıcı yorum yapmayın her şeye üzülüyorum ne yapmam lazım eşimin ailesi ile görüşmesi demek sürekli tepemde söylenen karşılaştırma yapan düşünün çocuğa bile onunki erkek biz iyiyiz sizinki kız demişler ben sürekli kıyas rekabetle yaşamak istemiyorum