Eşim çok ilgisiz

Açık açık konuşun, söyleyin ben artık birlikte yaşamak istemıyorum deyin. Yaşınız küçük değildir diye tahmin ediyorum. Eşinizden mi çekiniyorsunuz?
Kaç defa söyledim, ölmekten bahsettiler, tuhaf bir şekilde başımdalar anlamadım gitti. Dahası arkadaşları vardı çevre ülkelerden. Onları hiç bir şekilde evime kabul etmedim. Mırın gırın yaptılar ama benim evim buluşma alanı değil diye kızdım. Hiç yüz vermedim biraz yüz bulsalar zaten başa çıkamam ama buna rağmen gitmiyorlar.

Boşanmak çok kolay, ben aylardır düşünüyorum ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemem açıkçası. Çocuğumun Türk kimliği bile yok eşimin vatandaş olduğu ülkenin kimliği var. Her şeyi geçtim çocuğumun velayeti çok zor olur.
Siz türk vatandaşı değil misiniz? Sadece konsolosluğa gidip doğum bildirimi yapacaksınız türk kimliği şak diye çıkacak, niye imkansız bir şeymiş gibi bahsediyorsunuz

Evet bu yüzden ani hareket etmeyin ama ezdirme kendini de
Ben asla kendimi ezdirmedim ezdirmemde, ama eve gelene defol git denilmiyor maalesef. Onların anlaması lazım ama anlamıyorlar. Birazdan gezmeye gidecekler, eşim çalışıyor ama beni bırakıp gezecekler gerçi onlarla vakit geçirmek istemiyorum ama insan bi sende gel der ama yok

Ben asla kendimi ezdirmedim ezdirmemde, ama eve gelene defol git denilmiyor maalesef. Onların anlaması lazım ama anlamıyorlar. Birazdan gezmeye gidecekler, eşim çalışıyor ama beni bırakıp gezecekler gerçi onlarla vakit geçirmek istemiyorum ama insan bi sende gel der ama yok
Ben derim muhtemelen dedim de daha önce

Çünkü tr de oluyor diyor herkes bende oraya gidince olacak sanıyorum.
Konsolosluk.gov.tr yi açın, bulunduğunuz ülke ve temsilciliğini seçin, çıkacak menüde doğum kısmı var oraya tıklayacaksınız. Oradan doğum tescili başvurusunu seçeceksiniz, bilgilerinizi girip randevu tarihi saati alacaksınız. Çocuğunuzun doğum belgesini götüreceksiniz, istenen belgeler sitede yazıyor zaten bakın.

Çocuğunu çok seviyor aslında I, gelir gelmez beni de çocuğunuda öper, nasıl olduğumuzu sorar. Eve gelip bi köşede oturmaz bana yardımcı olur, elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmaz. Annesi aylardır burada mesela sofra bile toplasam annesine yaptırır bana hep sen otur yorulma der. Benim sorunum Avrupa’ya geldikten sonra değişen çevresi ve evde çok fazla duramaması. Kuzenleri hep bekar, telefon açıp patronundan izin alabilirsen gel falan diyorlar, eşimde

Ailem kendi yağında kavruluyor, aslında manevi olarak bana destek oluyorlar ama onlara gitsem belli bir süre sonra orada da rahat edemeyeceğim. Artık çocuğumda var o ne kadar ailede olsa sığıntı gibi büyüyecek. Kim ne derse desin bir kadın veya çocuk kendi ailesinden bir kere çıkınca nir daha eskisi gibi olmuyor. Misafir gidip gelmeye benzemez. Eşim hiç bir şeyime karışmaz ama baba evinde her şeyime müdahale edilirdi, şimdi tekrardan geriye sarmak istemiyorum.
Valla o zaman iyi tart dök düşün adam iyi diyorsun tek eksik para vermez eve gelmez diyorsun

En azindan o anasını babasını gönder başından adam ortada yok sen onun anasiyla başbasasin.
Çok kötü bir babaymis ayrica minicik bebek var adam gece ikilere kadar eve dönmüyor.
İstiyor muydu bu bebeği?
Sanırım artik buraya geldik,doğum yapti artık hayatta bosayamaz diye gemiyi iyice aziya almış

Bütün çevresini tanıyorum, zaten her arkadaşını tanıştırır benimle hiç bir şey saklamaz. Sorun başka bir kadın değil sorun bekarlarla takıla takıla o hayatın ona saha hoş gelmesi sanırım
Ne kadar da iyi bir eş , iyi bir baba o zaman ne diyelim. Demek ki sevdiği kadın olan karısı , soyunun devamı olan çocuğu ile takılmaktansa , bir sürü adamla ( kadın sinek bile olmayan ortamlardır eminim) vakit geçirmeyi daha çok seviyor. Ama eminin % 100 ERKEKLERLE dolu yere hiç , asla bir kadın kapıdan kafasını bile uzatmıyordur. Ve o ERKEKLER eğer bir kadın saç teli bulsalar ortamda kendi arkadaşları!olan kocanızın değil , sizin tarafınızda oldukları ve onları çok ama çok iyi tanıdığınız için hemen size haber verirler.

Bu ezdirmek değil de nedir ?

Forumda bu tip başlıklarda ilk başta kocalar kötüleniyor. Ard arda boşan mesajları girildikçe o baştaki kötü koca gidiyor, yerine çok sevecen ve çocuklarıyla ilgili sevgi dolu bir koca geliyor.

Kocası onu alıp bi kere yemeğe çıkarmıyor, geziyor kafası estikçe istediği yere gidip eve geç saatlerde geliyor. Kadının da başına anasını bekçi gibi dikmiş. Daha ne olsun?

Çok iyi koca 🫨

Konsolosluk.gov.tr yi açın, bulunduğunuz ülke ve temsilciliğini seçin, çıkacak menüde doğum kısmı var oraya tıklayacaksınız. Oradan doğum tescili başvurusunu seçeceksiniz, bilgilerinizi girip randevu tarihi saati alacaksınız. Çocuğunuzun doğum belgesini götüreceksiniz, istenen belgeler sitede yazıyor zaten bakın.
Bilgilendirme için çok teşekkürler

En azindan o anasını babasını gönder başından adam ortada yok sen onun anasiyla başbasasin.
Çok kötü bir babaymis ayrica minicik bebek var adam gece ikilere kadar eve dönmüyor.
İstiyor muydu bu bebeği?
Sanırım artik buraya geldik,doğum yapti artık hayatta bosayamaz diye gemiyi iyice aziya almış
Mayısta gidecekmiş anasıgğl bakalım gitsinler büyük ihtimalle eski huzurlu günlerimize kavuşuruz diye tahmin ediyorum, çünkü eskiden eşim hep tanımdaydı

Ne kadar da iyi bir eş , iyi bir baba o zaman ne diyelim. Demek ki sevdiği kadın olan karısı , soyunun devamı olan çocuğu ile takılmaktansa , bir sürü adamla ( kadın sinek bile olmayan ortamlardır eminim) vakit geçirmeyi daha çok seviyor. Ama eminin % 100 ERKEKLERLE dolu yere hiç , asla bir kadın kapıdan kafasını bile uzatmıyordur. Ve o ERKEKLER eğer bir kadın saç teli bulsalar ortamda kendi arkadaşları!olan kocanızın değil , sizin tarafınızda oldukları ve onları çok ama çok iyi tanıdığınız için hemen size haber verirler.
Sorun başka kadın değil eminim dedim, sorun ailesinin doğum bahanesiyle çöreklenmesi ve eşimin bazı cuma ve cumartesi günleri kuzenleriyle evde pes oynaması ve iş saatlerinin bizde sosyalim bırakmaması

Back
X