- 2 Eylül 2022
- 211
- 68
- 28
- 26
- Konu Sahibi Butterfly9
-
Eşim istiyor yani hamile olduğumu söylemedim ama olursa aldiracagim regl tarihim gecikti dedim, kesinlikle doguracaksin dediesin ne diyor? maddi manevi ikinci kez baba olmaya hazir mi, istiyor mu?
Yine kitabın ortasından konuşmuşsun reisEee evli değilken hamile kalırsan ne olacak?hamile kalmayı nasip eden Allah evlenmeyi nasip etmemiş diye seks yapmayacak miyiz? Bu da bir ihtiyaç
Peki eşiniz o emojileri kime gönderiyormuş? Nasıl bu kadar emin oldunuz? Merak ettiğim için soruyorumKesinlikle yok öyle bir durum
Çocuk gelişim alanimEğer doguracaksaniz bölümümüz ne bilmiyorum ataması olan iki yillik bölümler oluyor afedersiniz ama bu dokuz ay eşek gibi çalışacaksınız atanmak için ama cidden eşek gibi . Her vakit buldugunuzda sürekli kulaklıkla tarih dinleyeceksiniz anlamıyorum dediğiniz matematik için testler alacaksınız alabileceğiniz en yüksek puanı alacaksınız .
İkinci ihtimal bölümüniz atanmaya yaramiyorsa atanacak iki yıllık bir bolum okuyun bir ara tıbbi sekreterlik vardı şimdi de eminim vardır . Açıktan okula kayıt olup bir yandan çocuk bakarken bir yandan bölümü okuyacaksınız. İmkansız demeyin çocuğum dogdugundan beri ben devlet memurluğu için değil ama başka bir alan için bunu yapiyorum.
Çok yıpratıcı olacak ama sevişirken bu riski bilecektiniz . Oturup o iki çocuğun hakkı için çalışacaksiniz . Doğurup onları ortada bırakmayın . Arkanızda aileniz yok bir gün ayrılmak isteme şansınız yok . Tek şansınıza tutunacaksiniz .
Eşimin telefonunu sifirladigini saniyordum sonra ama bölümüne girdim 3 sene önceki mesjlar vardı, meğer sifirlamamis. Dolayısıyla bana atmıştı o sürelerde zaten ondan eminimPeki eşiniz o emojileri kime gönderiyormuş? Nasıl bu kadar emin oldunuz? Merak ettiğim için soruyorum
Çocuk gelişim alanim
Çocuk gelişim alanim
Dört yilliga tamamlarken sizi o kadar da zorlayacak bir alan değil çocuk gelişimÇocuk gelişim alanim
4 seneye tamamlasanda ataması çok az, onun yerine atama ve özelde çalışma imkanı olan 2 senelik tercih etseydin. Bi üye tıbbi sekreterlik demiş mesela hastanelere, tıp merkezlerine falan girerdinÇocuk gelişim alanim
4 senelik atama yok diyorlar ama, ne yapsam bilemedim tamalamadan mi kpss ye girmeliyimDört yilliga tamamlarken sizi o kadar da zorlayacak bir alan değil çocuk gelişim
Yani bunu araştırmalısınız bilmiyorim kpss puanı kaç4 senelik atama yok diyorlar ama, ne yapsam bilemedim tamalamadan mi kpss ye girmeliyim
Tıbbi sekreterlikte matematik var denilmisti bende kendime hiç guvenmedigim için matematik konusunda, birde o vakitler oğlum küçüktu diye çocuk gelişime yonelmistim4 seneye tamamlasanda ataması çok az, onun yerine atama ve özelde çalışma imkanı olan 2 senelik tercih etseydin. Bi üye tıbbi sekreterlik demiş mesela hastanelere, tıp merkezlerine falan girerdin
Bende şuan hamileyim . Sizin gibi gaflete düştüm yok istemem yok aldırcam dedim . Sonra bi silkelendim ve dedim ki Rabbim veriyorsa bir bildiği var . Ben onu bırakma düşüncesindeyken o bana sımsıkı sarılmışEşimle 5 senelik evliyiz ve çok büyük sorunlar atlattık bosanmadik çünkü ailem arkamda değildi ki oğlum için başkasının oğluna bakamayiz tarzinda konuşmuslardi, Ve bende kendi ayaklarım üstünde duramadigim için bosanmamistim açıkçası aldatma vs olmadı fakat sorunluydu işte. Bende şu an okuyordum hatta 2 senelik bölüm bitirdim sınavla 4 e tamamlayıp meslek sahibi olmak kendi ayaklarım üstünde durmakti hedefim o zamana kadar ikinci çocuk fikrim kesinlikle yoktu. Oğlum 4 yaşına gidecek Büyük mu konuştum bilmiyorum, çünkü düşüncem hep şuydu korunuyorm zaten olmaz ama olursa da aldiririm zaten, kendimi buna sartlamistim 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve ilk gunlerde aldiracagm diyordum fakat şu an bilmiyorum korkuyorum doktora gittim cuma günü 6 haftalıkmis ve kürtaj için gün almak istediğimde kararsız olduğumu gördüğünü tekrardan düşünmemi önerdi, açıkçası kendimi hazır hissetmiyorum ama aldirirsam ilahi adaletten korkuyorum, oğluma birsey olursa sırf meslek sahibi olmak sınavlarıma iyi hazırlanmak için de istemiyorsam ki etkisi var ya daha kötü olursa herşey, eşime de güvenmiyorum ama onun suçunu masum bir cana ödetmek adil gelmiyor bana.. ki aslında herşey bir yana 6 günde bir bağ kurdum ve o bağı da koparırsam çekeceğim vicdan azabından korkuyorum.. aslında aldirmazsam daha kötü olursa daha fazla pişman olursam diye de korkuyorum.. kötüyüm çok kötüyüm..
Son 2-3 senedir atama puanlarına bi bakın çocuk gelişiminde, bence sizin durumunuzda özelde imkan olan mesleklerde düşünülmeli. Atanmak çok zor artık.Tıbbi sekreterlikte matematik var denilmisti bende kendime hiç guvenmedigim için matematik konusunda, birde o vakitler oğlum küçüktu diye çocuk gelişime yonelmistim
2 yıllıktan alanınızın hiç ataması yok . Ataması olan bir bir 2 yıllık daha okuyun. Asla 4 yıllık okumayın çocuk gelişimi kpss de gördüm 59 bin kişi girmiş sınava. Haaa 2 yıllık bölümde ataması kolay değil yine çalışmak lazım ama 4 yıllık çocuk gelişimi kadar imkansız değil. Umutsuz ev kadınlarının rağbet ettiği 2 bölüm ilahiyat ve çocuk gelişimi google a aratın en çok o bölümlerden sınava girmiş insanlar.4 senelik atama yok diyorlar ama, ne yapsam bilemedim tamalamadan mi kpss ye girmeliyim
Peki ataması olan bölümler hangileri 2 yilliktan2 yıllıktan alanınızın hiç ataması yok . Ataması olan bir bir 2 yıllık daha okuyun. Asla 4 yıllık okumayın çocuk gelişimi kpss de gördüm 59 bin kişi girmiş sınava. Haaa 2 yıllık bölümde ataması kolay değil yine çalışmak lazım ama 4 yıllık çocuk gelişimi kadar imkansız değil. Umutsuz ev kadınlarının rağbet ettiği 2 bölüm ilahiyat ve çocuk gelişimi google a aratın en çok o bölümlerden sınava girmiş insanlar.
Aldatmadigina emin oldum sonrasında çünkü çok araştırdım ve kesin emin olacağım yöntemler denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?