Hamileyim, bebeğimi aldırmak istemiyorum ama...

Ek olarak anlayamadigim bir durum daha yaşıyorum karşı komşumuzla yasitiz ve yıllardır çocuk istiyor fakat hamile kalamiyor. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri en az 5 kez karşılaştık bu nasıl bı durum Allah'ım normalde ayda 1 en fazla karsilasdrdik

Çocuk gelişim alanim

Peki eşiniz o emojileri kime gönderiyormuş? Nasıl bu kadar emin oldunuz? Merak ettiğim için soruyorum
Eşimin telefonunu sifirladigini saniyordum sonra ama bölümüne girdim 3 sene önceki mesjlar vardı, meğer sifirlamamis. Dolayısıyla bana atmıştı o sürelerde zaten ondan eminim

4 seneye tamamlasanda ataması çok az, onun yerine atama ve özelde çalışma imkanı olan 2 senelik tercih etseydin. Bi üye tıbbi sekreterlik demiş mesela hastanelere, tıp merkezlerine falan girerdin
Tıbbi sekreterlikte matematik var denilmisti bende kendime hiç guvenmedigim için matematik konusunda, birde o vakitler oğlum küçüktu diye çocuk gelişime yonelmistim

Bu çocuğu doğursanız keşke doğurmasaydım demeyeceksiniz. Daha önce anneliği tattığınız için bunu siz de bilirsiniz. O bir can, küçük olması bunu değiştirmez. Bu kadar zaman oğlunuz için katlanmışsınız, ama buna rağmen birleşme de yaşıyorsunuz. Burada bir tezat var, belki de bir hata var. Bunu o yavru ödememeli. Ayrıca sizin ya da onun kaderi ile ilgili sonuç biçmeyin. Belki de her şey daha güzel olacak.

Bende şuan hamileyim . Sizin gibi gaflete düştüm yok istemem yok aldırcam dedim . Sonra bi silkelendim ve dedim ki Rabbim veriyorsa bir bildiği var . Ben onu bırakma düşüncesindeyken o bana sımsıkı sarılmış Kalp atışı ve keseyi görüncede çok mutlu oldum Allah kimseyi çaresiz bırakmasın sizin düşünceniz sizin kararınız iyi düşünün derim

Tıbbi sekreterlikte matematik var denilmisti bende kendime hiç guvenmedigim için matematik konusunda, birde o vakitler oğlum küçüktu diye çocuk gelişime yonelmistim
Son 2-3 senedir atama puanlarına bi bakın çocuk gelişiminde, bence sizin durumunuzda özelde imkan olan mesleklerde düşünülmeli. Atanmak çok zor artık.

4 senelik atama yok diyorlar ama, ne yapsam bilemedim tamalamadan mi kpss ye girmeliyim
2 yıllıktan alanınızın hiç ataması yok . Ataması olan bir bir 2 yıllık daha okuyun. Asla 4 yıllık okumayın çocuk gelişimi kpss de gördüm 59 bin kişi girmiş sınava. Haaa 2 yıllık bölümde ataması kolay değil yine çalışmak lazım ama 4 yıllık çocuk gelişimi kadar imkansız değil. Umutsuz ev kadınlarının rağbet ettiği 2 bölüm ilahiyat ve çocuk gelişimi google a aratın en çok o bölümlerden sınava girmiş insanlar.

Peki ataması olan bölümler hangileri 2 yilliktan

Riske atmazdım 2 açıköğretim birden okurdum biri tapu kadastro ile ilgili bir bölüm biri sağlık ile ilgili tıbbı sekreterlik veya ilk yardım. Çalılan mutlaka atanır bu bölümlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…