- Konu Sahibi Butterfly9
-
Aldatan eşle aynı yatağa girme saçmalığını anlamıyorum kafam almıyor şuan madem evlilik kötü nasıl beraber oluyorsunuz bi yerde yanlış varDiğer konularınızda eşinizin sizi aldattığından emin olduğunuzu söylemişsiniz. Eğer böyle bir durum varsa kararınızı buna göre vermelisiniz
Canım Allah yardımcın olsun.. Bak mübarek Ramazan ayındayız ne olursa olsun bebeğine asla kıyma. Hele hele Ramazan da sevapların misliyle günahlarında misliyle yazıldığı bu ayda hiç yapma. Zaten korunurken olmuş ben bu tür durumlarda (elinde olmadan gerçekleşen) Allahın planınjn bizimkinden çok daha iyi oldunu düşünüyorum bilemezsin bu bebek neden tam da bu vakitte senin rahmine düştü. İleride nelere vesile olacak belki. Bol bol dua et nolur aldırma bebeğini..Eşimle 5 senelik evliyiz ve çok büyük sorunlar atlattık bosanmadik çünkü ailem arkamda değildi ki oğlum için başkasının oğluna bakamayiz tarzinda konuşmuslardi, Ve bende kendi ayaklarım üstünde duramadigim için bosanmamistim açıkçası aldatma vs olmadı fakat sorunluydu işte. Bende şu an okuyordum hatta 2 senelik bölüm bitirdim sınavla 4 e tamamlayıp meslek sahibi olmak kendi ayaklarım üstünde durmakti hedefim o zamana kadar ikinci çocuk fikrim kesinlikle yoktu. Oğlum 4 yaşına gidecek Büyük mu konuştum bilmiyorum, çünkü düşüncem hep şuydu korunuyorm zaten olmaz ama olursa da aldiririm zaten, kendimi buna sartlamistim 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve ilk gunlerde aldiracagm diyordum fakat şu an bilmiyorum korkuyorum doktora gittim cuma günü 6 haftalıkmis ve kürtaj için gün almak istediğimde kararsız olduğumu gördüğünü tekrardan düşünmemi önerdi, açıkçası kendimi hazır hissetmiyorum ama aldirirsam ilahi adaletten korkuyorum, oğluma birsey olursa sırf meslek sahibi olmak sınavlarıma iyi hazırlanmak için de istemiyorsam ki etkisi var ya daha kötü olursa herşey, eşime de güvenmiyorum ama onun suçunu masum bir cana ödetmek adil gelmiyor bana.. ki aslında herşey bir yana 6 günde bir bağ kurdum ve o bağı da koparırsam çekeceğim vicdan azabından korkuyorum.. aslında aldirmazsam daha kötü olursa daha fazla pişman olursam diye de korkuyorum.. kötüyüm çok kötüyüm..
Sakın aldırmayınnnnnnnnnEşimle 5 senelik evliyiz ve çok büyük sorunlar atlattık bosanmadik çünkü ailem arkamda değildi ki oğlum için başkasının oğluna bakamayiz tarzinda konuşmuslardi, Ve bende kendi ayaklarım üstünde duramadigim için bosanmamistim açıkçası aldatma vs olmadı fakat sorunluydu işte. Bende şu an okuyordum hatta 2 senelik bölüm bitirdim sınavla 4 e tamamlayıp meslek sahibi olmak kendi ayaklarım üstünde durmakti hedefim o zamana kadar ikinci çocuk fikrim kesinlikle yoktu. Oğlum 4 yaşına gidecek Büyük mu konuştum bilmiyorum, çünkü düşüncem hep şuydu korunuyorm zaten olmaz ama olursa da aldiririm zaten, kendimi buna sartlamistim 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve ilk gunlerde aldiracagm diyordum fakat şu an bilmiyorum korkuyorum doktora gittim cuma günü 6 haftalıkmis ve kürtaj için gün almak istediğimde kararsız olduğumu gördüğünü tekrardan düşünmemi önerdi, açıkçası kendimi hazır hissetmiyorum ama aldirirsam ilahi adaletten korkuyorum, oğluma birsey olursa sırf meslek sahibi olmak sınavlarıma iyi hazırlanmak için de istemiyorsam ki etkisi var ya daha kötü olursa herşey, eşime de güvenmiyorum ama onun suçunu masum bir cana ödetmek adil gelmiyor bana.. ki aslında herşey bir yana 6 günde bir bağ kurdum ve o bağı da koparırsam çekeceğim vicdan azabından korkuyorum.. aslında aldirmazsam daha kötü olursa daha fazla pişman olursam diye de korkuyorum.. kötüyüm çok kötüyüm..
Aldatmadigina emin oldum sonrasında çünkü çok araştırdım ve kesin emin olacağım yöntemler denedimAldatan eşle aynı yatağa girme saçmalığını anlamıyorum kafam almıyor şuan madem evlilik kötü nasıl beraber oluyorsunuz bi yerde yanlış var
Başka meslek nasıl edinebilirsin acabaBen hamilelik için bir yorum yapmak istemiyorum ama bölümü eğer 4 yıla açıköğretimle tamamlıyorsanız iş için tamamen vakit kaybı. Şimdi aynı mı bilmiyorum ama önlisans mezunu olarak atanmak daha kolay. Ayrıca sadece atanarak değil başka meslek de edinebilirsiniz.
2 senelik nasıl daha iyi oluyor ki2 yıllık bölüm ne 4byıllık bölüm ne herkes lisans okuduğuna pişman 2 yıllık atamada daha iyi diyorlar
Eşim istiyordu ben istemiyordum, kondomla korunuyorduk yemin ederim ki tam da bu ay ek olarak doğum kontrol hapına da başlayacaktım ek koruma olsun diye ama bir baktım ki hamileyimKorunurken nasıl hamile kaldınız merak ettim yani yanlış anlamayın o hangi yöntemmiş ki riskli bir şekilde koruyamamış bilgi almak açısından
Bu abuk sabuk insanların genlerinden olan çocuklar çok mu düzgün olacak sanki.tutturuyorlar bir masum, melek falan filan.sanki hiç büyümeyecek bu insan.kaç tane düzgün insan var etrafta.Burada her iki yönde fikir belirtilecek, yine karasız kalacaksınız. Ben açık ve net yazıyorum, aldırırdım. Bakabileceğim kadar çocuk yaptım, maddi manevi anca yettim. Kazara hamile kalsam düşünmem bile. Çünkü doğacak olana ne verebileceğimden emin değilim. Babası güven vermiyor, aileniz istemeyecek destek olmayacak, diğer çocuk arada derede de olsa büyümüş okul çağına gelmiş. Bir çocuğu daha baba sevgisinden mahrum yetiştirmezdim. Bana göre bu da ilahi adalet, benim yüzümden böyle bir hayata gelmesi çok mu anlamlı? Eşinizin ne yapacağı ne yapmayacağı belli değil, sorunlu bir adamın ömür boyu babası olması da çocuğa kötülük. O ne düşünüyor? Erkekler istedikleri kadar babayım desin, çocuk mocuk gözleri görmüyor tık diye basıp gidiyorlar ama anne ölene kadar anne kalıyor.
Puanları daha düşük2 senelik nasıl daha iyi oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?