- Konu Sahibi Butterfly9
-
ilişkiye girmeyi kastettim işte zaten.Siz getirmiyorsunuz. Yaratılıyor. Dünya belli bir sistem üzere kurulu. Sadece insanın iradesi üzerine kurulu değil. İlişkiye girip girmemek insanın elinde. Ama ilişki sonucu Allah'ın takdirindedir. Ama yapılan eylemin sonucuna da insan katlanır. Çünkü insan,doyumsuz bir varlık. Her şeyin dahasını istiyor.
İşte ben de demek istedim ki. İlişkiye girme irade meselesi. İlişkiye girip ( sonuç belli yani hamile kalacaksın). Korunursun hamile kalırsın o da takdiri İlahi. Ne yaparsan yap bir şey başına gelecekse o olacaktır. Ama tedbir gerekir.ilişkiye girmeyi kastettim işte zaten.
Yanlış biliyor sunuz, gayet de sonlandıran var sadece bazı şeylerde değişiklik oluyor ve kayıt dışı oluyor mecburenHastanede misiniz??
İyi de eş imzası olmadan zaten hiçbir hastane gebeliği sonlandırmaz.
Bir yerde hata var…
Merdiven altı olmasında sağlığınızdan olmayın.Yanlış biliyor sunuz, gayet de sonlandıran var sadece bazı şeylerde değişiklik oluyor ve kayıt dışı oluyor mecburen
Hayır kesinlikle özel ve hijyenik yıllardır bilinen bir hastane, hamile iken giden çok arkadaşım oldu doğum için. Ama gelin görün ki bunlardan bahsedince bile kötü hissediyorum fakat anne olacağımı düşününce de kötü hissediyorumMerdiven altı olmasında sağlığınızdan olmayın.
Ya ben sizi etkilemek istemek ama boşanacaksanız hiç düşünmeyin derim.Hayır kesinlikle özel ve hijyenik yıllardır bilinen bir hastane, hamile iken giden çok arkadaşım oldu doğum için. Ama gelin görün ki bunlardan bahsedince bile kötü hissediyorum fakat anne olacağımı düşününce de kötü hissediyorum
İnan tek çocuk ile iki çocuk arasında çok fark var.Hayır kesinlikle özel ve hijyenik yıllardır bilinen bir hastane, hamile iken giden çok arkadaşım oldu doğum için. Ama gelin görün ki bunlardan bahsedince bile kötü hissediyorum fakat anne olacağımı düşününce de kötü hissediyorum
Lolkurtaj esnasinda anne rahmine yerlestirilen mikrokameralar anne karnindaki o minicik seyin rahimde kacmaya calistigini gosterdi. Gormedigimiz, dokunmadigimiz, koklamadigimiz icin onlarin hissi yok gibi dusunuyoruz ancak oyle degil kurtaj bir korunma yontemi degildir. Hayatimiz iyice altust oldugunda dogmus olan bebege kiyma hakkimiz yoksa sirf gormuyoruz dokunmuyoruz diye icimizde yasayan cana da kendi kisitli gelecege dair ongorumuzle kiyma hakkimiz yok. Ikisi de can ikisi de hissediyor. Ama o daha insan degil demek insanin vicdanini aklama sekli
Cocuk istemiyorsam kombo koruma yontemleri uygularim ancak var olan can artik benden cikmisti
İşte ben de demek istedim ki. İlişkiye girme irade meselesi. İlişkiye girip ( sonuç belli yani hamile kalacaksın). Korunursun hamile kalırsın o da takdiri İlahi. Ne yaparsan yap bir şey başına gelecekse o olacaktır. Ama tedbir gerekir.
Kayıtlı olsa da istediğin bilgileri silebiliyorsun artık zaten.kimse farketmemiş mi? Profilimdeki görünmesin diye bir seçenek var.Yanlış biliyor sunuz, gayet de sonlandıran var sadece bazı şeylerde değişiklik oluyor ve kayıt dışı oluyor mecburen
Nasıl gizleniyorKayıtlı olsa da istediğin bilgileri silebiliyorsun artık zaten.kimse farketmemiş mi? Profilimdeki görünmesin diye bir seçenek var.
Bence aldırmayın. Her ne olursa olsun o çocuğun dünyaya gelmeye hakkı var. Pişmanlık yaşamayın derim.Eşimle 5 senelik evliyiz ve çok büyük sorunlar atlattık bosanmadik çünkü ailem arkamda değildi ki oğlum için başkasının oğluna bakamayiz tarzinda konuşmuslardi, Ve bende kendi ayaklarım üstünde duramadigim için bosanmamistim açıkçası aldatma vs olmadı fakat sorunluydu işte. Bende şu an okuyordum hatta 2 senelik bölüm bitirdim sınavla 4 e tamamlayıp meslek sahibi olmak kendi ayaklarım üstünde durmakti hedefim o zamana kadar ikinci çocuk fikrim kesinlikle yoktu. Oğlum 4 yaşına gidecek Büyük mu konuştum bilmiyorum, çünkü düşüncem hep şuydu korunuyorm zaten olmaz ama olursa da aldiririm zaten, kendimi buna sartlamistim 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve ilk gunlerde aldiracagm diyordum fakat şu an bilmiyorum korkuyorum doktora gittim cuma günü 6 haftalıkmis ve kürtaj için gün almak istediğimde kararsız olduğumu gördüğünü tekrardan düşünmemi önerdi, açıkçası kendimi hazır hissetmiyorum ama aldirirsam ilahi adaletten korkuyorum, oğluma birsey olursa sırf meslek sahibi olmak sınavlarıma iyi hazırlanmak için de istemiyorsam ki etkisi var ya daha kötü olursa herşey, eşime de güvenmiyorum ama onun suçunu masum bir cana ödetmek adil gelmiyor bana.. ki aslında herşey bir yana 6 günde bir bağ kurdum ve o bağı da koparırsam çekeceğim vicdan azabından korkuyorum.. aslında aldirmazsam daha kötü olursa daha fazla pişman olursam diye de korkuyorum.. kötüyüm çok kötüyüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?