Hamileyim, bebeğimi aldırmak istemiyorum ama...

ilişkiye girmeyi kastettim işte zaten.

ilişkiye girmeyi kastettim işte zaten.
İşte ben de demek istedim ki. İlişkiye girme irade meselesi. İlişkiye girip ( sonuç belli yani hamile kalacaksın). Korunursun hamile kalırsın o da takdiri İlahi. Ne yaparsan yap bir şey başına gelecekse o olacaktır. Ama tedbir gerekir.

Hastanede misiniz??
İyi de eş imzası olmadan zaten hiçbir hastane gebeliği sonlandırmaz.
Bir yerde hata var…
Yanlış biliyor sunuz, gayet de sonlandıran var sadece bazı şeylerde değişiklik oluyor ve kayıt dışı oluyor mecburen

Merdiven altı olmasında sağlığınızdan olmayın.
Hayır kesinlikle özel ve hijyenik yıllardır bilinen bir hastane, hamile iken giden çok arkadaşım oldu doğum için. Ama gelin görün ki bunlardan bahsedince bile kötü hissediyorum fakat anne olacağımı düşününce de kötü hissediyorum

Ya ben sizi etkilemek istemek ama boşanacaksanız hiç düşünmeyin derim.

İnan tek çocuk ile iki çocuk arasında çok fark var.
İki tane olursa boşanman neredeyse imkansıza yakın olur ki sen tek çocukla da boşanamamışsın.
Ne bileyim doğru olan nedir

Lol

Yanlış biliyor sunuz, gayet de sonlandıran var sadece bazı şeylerde değişiklik oluyor ve kayıt dışı oluyor mecburen
Kayıtlı olsa da istediğin bilgileri silebiliyorsun artık zaten.kimse farketmemiş mi? Profilimdeki görünmesin diye bir seçenek var.

Annelik yeri geldi mi cehennemde yanmaya razı olmaktır.
Kendi vicdanınızı rahatlamak için doğmamış bir hücre yığınını ömürlük sefilliğe mahkum edebiliyorsunuz.

Bence aldırmayın. Her ne olursa olsun o çocuğun dünyaya gelmeye hakkı var. Pişmanlık yaşamayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…