- 2 Eylül 2022
- 211
- 68
- 28
- 26
- Konu Sahibi Butterfly9
-
Eşimin haberi yok ama tahmin ediyor, böyle bir durumda aldırma sakın diyor . Fakat aldrirsam haberi olmazAh canımmallahım kimseyi bu kadar çaresiz bırakmasın çok zor bir durum eşin ne diyor peki
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum hala hastanede misin pekiEşimin haberi yok ama tahmin ediyor, böyle bir durumda aldırma sakın diyor . Fakat aldrirsam haberi olmaz
Hayır eve geçtim yarına kadar düşünmek istiyorum, doktorum en geç 1 haftaya kadar karar ver dedi ama ben çok daha erken vermek istiyorum çünkü geçen hafta 3 mm idi şu an 7 mm olmuş bile zaten 6+5 haftalikValla ne diyeceğimi bilemiyorum hala hastanede misin peki
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah canım allah yardımcın olsunHayır eve geçtim yarına kadar düşünmek istiyorum, doktorum en geç 1 haftaya kadar karar ver dedi ama ben çok daha erken vermek istiyorum çünkü geçen hafta 3 mm idi şu an 7 mm olmuş bile zaten 6+5 haftalik
O zaman niye yeni birilerini getiriyoruz?Kurtarıcı veya sorumluluk manasında yazılmadı kelimeler. Ne anladıysanız onun yorumunu yapmışsınız. Yüzünü güldürmek derken "iyi bir evlat" olabilir manasında dedim. Nitekim çocuk aldırmak isteyip bu karardan vazgeçip ileriki yaşamında iyi ki aldirmamisim diyen insanlar da oluyor. Çocuğa sorumluluk verilsin demedik. En nihayetinde dünya hayatı zaten sorumluluk ve zorunluluktan ibaret.
Haberi olabilir. Sonuçta belli bir süre cinsel ilişkiye giremeyeceksin.adet dönemlerini falan biraz takip ediyorsa anlar yani.Eşimin haberi yok ama tahmin ediyor, böyle bir durumda aldırma sakın diyor . Fakat aldrirsam haberi olmaz
Lütfen konuşmanıza dikkat edinAllahta zatenn nerde bebek istemeyen var ona verir ziyan olsun diye kıymet bilene vermez. Sonra aldırmak günah diye vijdan azabı çektirir insana
Yalan mı? Sağa sola çöpe yurtlara atılan çocuklar ne peki?Lütfen konuşmanıza dikkat edin
Allahta zatenn nerde bebek istemeyen var ona verir ziyan olsun diye kıymet bilene vermez. Sonra aldırmak günah diye vijdan azabı çektirir insana
Evet haklısın ama ben korunupta hamile kalanlar için dedim. Evlat için bin bir türlü çare arayıp doktor doktor gezene vermez üstelik hiç bir sorunu olmadıgi halde evlat sahibi olamayan bir sürü insan var.Allaha sorumlulugu yüklemeden önce herkes kendine bakacak. Aktif seks hayati olan herkes hamile kalma ihtimalini bilir. Hic bir korunma yöntemi 100/100 degil. Emin olmak icin iki kullanmak lazim. Seks i devam ettirmeye yetiyor evlilik ama is hamilelige gelince ah vah. Nasil evlilikse artik
Allah'u teala'nın hikmetleri vardır sen bunalrı bilmeden bu şekilde konuşman imansız götürmeye sebeb olur ayrıca kehf suresinde hz musa ve hızır aş yolculuğunu okuöanı tavsiye ederim yoksa seni yaratan rabbim herkes için bir hayat zaten belirlemiştirEvet haklısın ama ben korunupta hamile kalanlar için dedim. Evlat için bin bir türlü çare arayıp doktor doktor gezene vermez üstelik hiç bir sorunu olmadıgi halde evlat sahibi olamayan bir sürü insan var.
Kaynağınız neresi Facebook’ta gönülden dostlar sayfası falan mı?kurtaj esnasinda anne rahmine yerlestirilen mikrokameralar anne karnindaki o minicik seyin rahimde kacmaya calistigini gosterdi. Gormedigimiz, dokunmadigimiz, koklamadigimiz icin onlarin hissi yok gibi dusunuyoruz ancak oyle degil kurtaj bir korunma yontemi degildir. Hayatimiz iyice altust oldugunda dogmus olan bebege kiyma hakkimiz yoksa sirf gormuyoruz dokunmuyoruz diye icimizde yasayan cana da kendi kisitli gelecege dair ongorumuzle kiyma hakkimiz yok. Ikisi de can ikisi de hissediyor. Ama o daha insan degil demek insanin vicdanini aklama sekli
Cocuk istemiyorsam kombo koruma yontemleri uygularim ancak var olan can artik benden cikmistir
Evet haklısın ama ben korunupta hamile kalanlar için dedim. Evlat için bin bir türlü çare arayıp doktor doktor gezene vermez üstelik hiç bir sorunu olmadıgi halde evlat sahibi olamayan bir sürü insan var.
Kime vereceğini sana mı hesap verecek Allah? Ayetinde dilediğime kız , dilediğime erkek, dilediğime hem kız hem erkek dilediğime de evlat vermem diyor. Allah ile pazarlık yapmak size mi kaldı ? Yaratan o. Siz kimsiniz ki hesap soruyorsunuz?Evet haklısın ama ben korunupta hamile kalanlar için dedim. Evlat için bin bir türlü çare arayıp doktor doktor gezene vermez üstelik hiç bir sorunu olmadıgi halde evlat sahibi olamayan bir sürü insan var.
Siz getirmiyorsunuz. Yaratılıyor. Dünya belli bir sistem üzere kurulu. Sadece insanın iradesi üzerine kurulu değil. İlişkiye girip girmemek insanın elinde. Ama ilişki sonucu Allah'ın takdirindedir. Ama yapılan eylemin sonucuna da insan katlanır. Çünkü insan,doyumsuz bir varlık. Her şeyin dahasını istiyor.O zaman niye yeni birilerini getiriyoruz?
Allah,ben sana veriyorum sen de al çöpe mi at diyor? İnsanın iradesini kötüye kullanmasını Allah'a yükleyemezsiniz. Vermek istemediğine de vermez. Çünkü yaratan o. Rahimlere, çocukları koyup koymamak da O'nun takdiridir. Dilediğine dilediği kadar verir. Nasıl ki kimine çok fazla zenginlik veriyor. O zengin kişi malını kötü yolda sarfediyorsa ona kalkıp neden bu adamlar zengin de başkası zengin diyemezsiniz. Tamamen kişinin kendi iradesi. Herkes kendi iradesinden hesaba çekilecek.Yalan mı? Sağa sola çöpe yurtlara atılan çocuklar ne peki?
Eşimin haberi yok ama tahmin ediyor, böyle bir durumda aldırma sakın diyor . Fakat aldrirsam haberi olmaz
Herkes sizinle aynı dini görüşte değil hanımefendi. O yüzden de dini konular burada konuşulmuyor.Siz getirmiyorsunuz. Yaratılıyor. Dünya belli bir sistem üzere kurulu. Sadece insanın iradesi üzerine kurulu değil. İlişkiye girip girmemek insanın elinde. Ama ilişki sonucu Allah'ın takdirindedir. Ama yapılan eylemin sonucuna da insan katlanır. Çünkü insan,doyumsuz bir varlık. Her şeyin dahasını istiyor.
Hastanede misiniz??Hayır eve geçtim yarına kadar düşünmek istiyorum, doktorum en geç 1 haftaya kadar karar ver dedi ama ben çok daha erken vermek istiyorum çünkü geçen hafta 3 mm idi şu an 7 mm olmuş bile zaten 6+5 haftalik
Kendi işine bak. Seri olarak yorumlarıma hiçbir yorum ya da beğenmeme ifadesi yapmamanı umuyorum. Hayatı,dini görüşün ya da dinsiz olman da umrumda değil. Dünya görüşümü beyan etmem beni ilgilendirir. Yorumlarımda seni görmeyeyim.Herkes sizinle aynı dini görüşte değil hanımefendi. O yüzden de dini konular burada konuşulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?