• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim, bebeğimi aldırmak istemiyorum ama...

kurtaj esnasinda anne rahmine yerlestirilen mikrokameralar anne karnindaki o minicik seyin rahimde kacmaya calistigini gosterdi. Gormedigimiz, dokunmadigimiz, koklamadigimiz icin onlarin hissi yok gibi dusunuyoruz ancak oyle degil kurtaj bir korunma yontemi degildir. Hayatimiz iyice altust oldugunda dogmus olan bebege kiyma hakkimiz yoksa sirf gormuyoruz dokunmuyoruz diye icimizde yasayan cana da kendi kisitli gelecege dair ongorumuzle kiyma hakkimiz yok. Ikisi de can ikisi de hissediyor. Ama o daha insan degil demek insanin vicdanini aklama sekli
Cocuk istemiyorsam kombo koruma yontemleri uygularim ancak var olan can artik benden cikmistir

kurtaj esnasinda anne rahmine yerlestirilen mikrokameralar anne karnindaki o minicik seyin rahimde kacmaya calistigini gosterdi. Gormedigimiz, dokunmadigimiz, koklamadigimiz icin onlarin hissi yok gibi dusunuyoruz ancak oyle degil kurtaj bir korunma yontemi degildir. Hayatimiz iyice altust oldugunda dogmus olan bebege kiyma hakkimiz yoksa sirf gormuyoruz dokunmuyoruz diye icimizde yasayan cana da kendi kisitli gelecege dair ongorumuzle kiyma hakkimiz yok. Ikisi de can ikisi de hissediyor. Ama o daha insan degil demek insanin vicdanini aklama sekli
Cocuk istemiyorsam kombo koruma yontemleri uygularim ancak var olan can artik benden cikmistir
2-3 mm kalınlığında hücre topluluğu nereye kaçışıyor? O mikrokameraların çektiği videoyu paylaşır mısınız ben de görmek isterim. Animasyon değil gerçek kamera görüntüleri değil mi, nereden seyrettiniz?

Eşim istiyordu ben istemiyordum, kondomla korunuyorduk yemin ederim ki tam da bu ay ek olarak doğum kontrol hapına da başlayacaktım ek koruma olsun diye ama bir baktım ki hamileyim
Hadi canim sen de yani.yüzde 99 koruma sağlayan yöntemlerin açığı bir size mi denk geliyor yani? Belli ki ağlasanız da sızlasaniz da siz bu evliliği bitirecek kadar şikayetçi değilsiniz bu durumdan.
Mutsuzluğunuza +1 yeni birey eklediniz. Tebrikler. O evde o şartlarda doğmasa daha iyi. Sanki sevgi dolu bi yuvada büyüyecek de.. daha et parçası o. Kürtaja karşı değilim. Hele de mutsuz anneler için.

İnsan kendine bunları yapan adamdan nasıl gebe kalır aklım almıyor. Bu bir araştırma konusu. Bilim adamları araştırmalı..
Ben korunduklarina da inanmıyorum.nedense hep bu yüzde 1den bile düşük olan ihtimaller bu sıkıntılı evliliklere denk geliyor.senelerce deneyen insanlar var.bence belli bir sayıdaki kadın kaotik ilişkileri seviyor.yaptıklarının doğru olmadığını içten içe bildikleri için de kendilerine evliliği devam ettirmek için bahaneler bulmaya çalışıyorlar.eee bu bahanenin en kuvvetlisi de maalesef çocuk oluyor. ileride kendine diyecek ki ben tam ayrılacaktım hamile kaldım ne yapayım? Çocuğum için devam etmek zorunda kaldım.ileride açılacak konular için de sürekli bunları bahane gösterecekler.şu dönemde şu çağda kimsenin istemediği hayatı yaşamak zorunda kalacağına inanmıyorum.

Eğer doguracaksaniz bölümümüz ne bilmiyorum ataması olan iki yillik bölümler oluyor afedersiniz ama bu dokuz ay eşek gibi çalışacaksınız atanmak için ama cidden eşek gibi . Her vakit buldugunuzda sürekli kulaklıkla tarih dinleyeceksiniz anlamıyorum dediğiniz matematik için testler alacaksınız alabileceğiniz en yüksek puanı alacaksınız .

İkinci ihtimal bölümüniz atanmaya yaramiyorsa atanacak iki yıllık bir bolum okuyun bir ara tıbbi sekreterlik vardı şimdi de eminim vardır . Açıktan okula kayıt olup bir yandan çocuk bakarken bir yandan bölümü okuyacaksınız. İmkansız demeyin çocuğum dogdugundan beri ben devlet memurluğu için değil ama başka bir alan için bunu yapiyorum.

Çok yıpratıcı olacak ama sevişirken bu riski bilecektiniz . Oturup o iki çocuğun hakkı için çalışacaksiniz . Doğurup onları ortada bırakmayın . Arkanızda aileniz yok bir gün ayrılmak isteme şansınız yok . Tek şansınıza tutunacaksiniz .

Eee evli değilken hamile kalırsan ne olacak?hamile kalmayı nasip eden Allah evlenmeyi nasip etmemiş diye seks yapmayacak miyiz? Bu da bir ihtiyaç

Aldırma. Nasibi varsa doğar zaten. Ben ilk hamileliğimde 20. Haftada kaybettim bebeğimi. Yani bilmiyorumda bir hamileliğe başlayınca illa doğacak diye bir şey olmuyor belki kendi düşecek kalbi duracak bilemezsin. Günahına girme bebeğin. Belli ki aldırırsan büyük bir yıkım yaşayacaksın bebekle de pek ala kariyer yaparsın evet zor olur ama yaparsın

Bana da atar mısınız o videoyu rica etsem? Tüp bebekte yumurtayla spermi lab. ortamında döllerken bile yumurta direnç gösteriyor çünkü dış kabuğu var (fizik). Sizin izlediğinizde de 5-6 mm olan "hücre" sıvı içinde kayıyor olmasın? Bezelye kadar olan bir oluşum, hangi hisle "kaçıyor"? Allah aşkına animasyonu bırakın, biraz bilimselliğe dönün.

2-3 mm kalınlığında hücre topluluğu nereye kaçışıyor? O mikrokameraların çektiği videoyu paylaşır mısınız ben de görmek isterim. Animasyon değil gerçek kamera görüntüleri değil mi, nereden seyrettiniz?
Tüp bebek için oluşturulan embriyoyla aynı şey aslında.hepsini doğurmak zorunda mı kalacak insanlar? biraz da hayatı olduğu gibi kabul etmek gerekiyor.bu işler karışık işler.çok da yapacak birsey yok.doğanlara sahip çıkilsın yeter ne yapalım? Savaşın, yokluğun ortasında çatır çatır doğuruyor millet.ee bu mantık onlara da geçerli mi şimdi? Afganistanda filistinde doğmak isteyen arkadaşlar var mı? Ne olursa olsun yaşamalıydım diyen?

Aldırma. Nasibi varsa doğar zaten. Ben ilk hamileliğimde 20. Haftada kaybettim bebeğimi. Yani bilmiyorumda bir hamileliğe başlayınca illa doğacak diye bir şey olmuyor belki kendi düşecek kalbi duracak bilemezsin. Günahına girme bebeğin. Belli ki aldırırsan büyük bir yıkım yaşayacaksın bebekle de pek ala kariyer yaparsın evet zor olur ama yaparsın
Dediğinizi eleştirmek için yazmıyorum. Doğan bebeklerin bile yaşayacağının garantisi yok, kimse tayin edemez. Ama 5 yıllık evliliğinde kariyer yapamamış biri, hem hamile olacak, hem aile desteği yok, eşiyle ciddi sorunlar atlatmış, iş deneyimi de yokken size bu dedikleriniz ne kadar gerçekçi geliyor?

Eşiniz izin verecek mi?
Ha bana kalırsa sıfır söz hakkına sahip ama yasal olarak izni gerekiyor ya? Adam zaten çocuk istiyormuş. O da deli saçması bi durum ama neyse.

Dediğinizi eleştirmek için yazmıyorum. Doğan bebeklerin bile yaşayacağının garantisi yok, kimse tayin edemez. Ama 5 yıllık evliliğinde kariyer yapamamış biri, hem hamile olacak, hem aile desteği yok, eşiyle ciddi sorunlar atlatmış, iş deneyimi de yokken size bu dedikleriniz ne kadar gerçekçi geliyor?
İnsan istedikten sonra her şeyi yapar. Belli ki evliliğine devam edecek boşanma gibi bir fikri yok. Cinsel hayatları da devam ediyor. Bu bebeği aldırınca tekrar hamile kalmayacağınında garantisi yok. Konu sahibi bağ kurdum diyor aldırırsa büyük yıkım yaşayacağı çok aşikar. Hem bebek doğurup hem kariyer pek ala yapılır tabi eğer isterse

Ben dışında kimsenin haberi yok, yarın aldırmayı düşünüyorum ama hâlâ emin değilim
Eşlerin onayı gerekmiyormuş ben gerekiyor diye biliyordum şaşırdım. Yarına az bi zaman kaldı yani bu kadar düşünen insan aldırdıktan sonra pişman olur bir bebeği net şekilde aldırmak isteyen kişi bu kadar düşünmez zaten hemen bitsin ister.

Eşlerin onayı gerekmiyormuş ben gerekiyor diye biliyordum şaşırdım. Yarına az bi zaman kaldı yani bu kadar düşünen insan aldırdıktan sonra pişman olur bir bebeği net şekilde aldırmak isteyen kişi bu kadar düşünmez zaten hemen bitsin ister.
Doktorum eşinin imzası olursa daha az miktar ödersin dedi, şu an kayıt dışı olacakmış aldirirsam. Yani imkânım yok ama hiç para düşünecek durumda da değilim keşke kendimden emin olabilseydim , ama şu an en ufak gülünce bile vicdan azabı çekiyorum b isanki ona ihanet bebeğime ihanet olacak gibi

Doktorum eşinin imzası olursa daha az miktar ödersin dedi, şu an kayıt dışı olacakmış aldirirsam. Yani imkânım yok ama hiç para düşünecek durumda da değilim keşke kendimden emin olabilseydim , ama şu an en ufak gülünce bile vicdan azabı çekiyorum b isanki ona ihanet bebeğime ihanet olacak gibi
Yorum yapamıyorum üzüleceğiniz belli kararı siz vereceksiniz artık

Back
X