Bence hala eski sevgilini seviyorsun. Belki de birlikte çocuğumuz var birgün kavuşacağız diye umutların var ondan dolayı da eşinden çocucuğun olmasının ilerde onunla kavuşmana engel olacağını düşünüyorsun.Ama inan gerçekten sevseydi engelleri yıkar gelirdi yanında olurdu. Hayattaki tek prensipin seni senin sevdiğin kadar seven bir insana değer vermek olsun.
Yani öncelikle kendine değer ver.
Çocuğu aldırman konusunda asla aldırma yapma hatalısın gibi yorumlar yapmayacağım.
Çünkü istenmeyen çocuğu dünyaya getirmenin hiç bir anlamı yok.Ona anne olamadıktan sonra ne önemi varki.
Dünyaya bir canlı daha getirmek ve de istemediğin bir canlıyı getirmek bana anlamsız geliyor.
Mecbur kalınır aldırılamaz duruma gelir mecbur doğurur insan. Ama imkan varken sonra mutsuz edeceğin çocuğu getirmek niye değilmi.
Ben hamilelik yaşayarak anne olmadım. Kızımı 4 aylık bebekken evlat edinerek anne oldum. Evet yuvadaki bebek olanlar bir şekilde aileye kavuşuyor.mükemmel bir hayatı oluyor.
Ama o yuvadaki istenmeyen büyük çocukların ne psikolojide ne durumda olduklarını çok iyi biliyorum. Boşanıp yeni evlilik kurup çocuğu oraya bırakanlar ilgilenmeyenler. Görüşmeye gelmeyenler.Vs vs.
Sen bence bildiğini yap ilk olarak çocuğu istemiyorsun doğurma. İkinci yapacağjn şey de eski sevgilini unut artık sana yararından çok zararı var. Mantıklı düşünmeye çalış. Duygularını kenara at. Sonra da hayatına bir yön çiz. Eşini istemiyorsan boşan. Çocuğunla mutlu bir hayat kur. Ama tekrar diyorum ilk yapacağın şey o insanı unutmak. Gerçekleri görüp unuttuğun anda öyle güzel gelecekki hayat,daha doğru kararlar vereceksin.
Yolun açık olsun. Birgün burada ben artık kendi istediğim gibi bir hayat kurduğum. Mutluyum yazını görmek istiyorum. Sevgiyle kal